Neden paylaşmaz? Siz paylaşıyor musunuz? Sizi paylaşmayan birine ne tepki verirdiniz?
Bir erkek/kadın sevgilisini/eşini sosyal medyada paylaşmıyorsa bunun sebebi nedir?

Neden paylaşmaz? Siz paylaşıyor musunuz? Sizi paylaşmayan birine ne tepki verirdiniz?
Bir erkek/kadın sevgilisini/eşini sosyal medyada paylaşmıyorsa bunun sebebi nedir?

İki türlü sebebi olabilir ; ya eşini fazla sahiplenme duygusuna sahiptir, kimsenin görüp bakmasını istemiyordur. İkinci sebep ise arayışta olduğu için eşini sır gibi saklayıp yeni yeni maceralar peşindedir. 🦉🌾
Bir sürü sebebi olabilir. Eğer kendini paylaşıyor ailesinin diğer üyelerini paylaşıyor ama eşini paylaşmıyorsa vardır içinde bir güzel kardeşim. Öbür türlü kendini ve ailesini paylaşmıyorsa bu demekki sevmiyordur özel hayatını sosyal medyaya sermeyi.
Cevap
11Cevap
Ben de istemem. Sevgilim ya da eşimle olan özel anları sosyal medyada paylaşmak gereksiz bir şey gibi geliyor. İlişkiyi sadece ikimiz için özel tutmak, dışarıdan gelen gözlerden uzak yaşamak daha doğru. Ayrıca nazar meselesi de var tabii, her şeyin iyi gitmesi için bu tarz şeylere dikkat etmek gerekiyor.
biseyi gizlemek ve ozel tutmak arasinda fark var. iliskimi sosyal medyaya yansitmayi tercih etmem, gecirdigim herhangi bir ozel anda fotograf cekilmek aklima bile gelmezdi cunku. 3 yıllık iliski yasadim, 3 kere falan foto paylasmisimdir. gereksiz buluyorum, nazar degmesine kesinlikle inanıyorum
Birilerine nisbet yapma , gösteriş içinde olmadığının göstergesidir.
Ona özel olsun istemesindendir.
Tabi aksini düşünmek isterseniz o sizin tercihinizdir.
yolda biri eşine baksa ve gözlerini dikerek bakip begendim dese laf atsa ne kadar cok hosuna gider degil mi
Neden paylaşsın millet artık yatak odasını bile paylaşır olmuş zerre mahremiyet kalmamış kullanmıyorsa tercih etmiyordur
2 secenek vrdr
1. kiskaniyordur kimsenin gormesni bakmasini istemez.
2. evli oldgunu vya sevgilisi oldgnu sakliyordur
Kıskanıyor sahiplenme duygusu ile yapıyor olabilir. Ya da zıt olarak yanına yakıştırmıyor eleştiriye açık olmadığı için olabilir
Nazardan korkuyordur sevmiyordur gizli yaşamak daha iyi
Görmesini istemediğimi birileri vardır.
Uzak durun...
Sevgilisi oldugunu paylasmali ama her fotosunda onla olmasina onu sergilemesine gerek yok.
Eşini paylaşmayanı anlarım ama sevgilisini paylaşmayanın vardır bi sakladığı 😀😀
Nazara gelmesin diyedir. ya da manita kovalıyordur
Paylasmak istemiyordur belki kiskaniyordur ya da nazardan dolayi
en azından bir kere yapılabilir. her şeyi göstermeye gerek yok
Ben bunu karaktersizlik olarak yorumluyorum varsa vardır ne gizliyorsun.
Yabaniliği. Veyahut birlikteliğini saklıyodur, kolay zamparalık yapabilsin diye
sevmediğini düşünürüm ya da başka birisinin olduğunu düşünürüm
kıskandığı içinde yapıyor olabilir ama bir kere post olarak paylaşmasını isterim
Eğer o kişinin hesabına giren birisi o insanın bir sevgilisi olduğunu anlıyorsa paylaşmamasında bir sıkıntı yok bence belki de kıskandığı için paylaşmıyordur ya da nazara inanan birisidir? ya da başka bir şey bilemiyorum.. Ama ilişkiyi gizlemeye yönelik bir paylaşmamaysa bu o zaman düşündürücü...
Evli olduğu hâlde paylaşmayanın sevgilisi vardır, sevgilisini paylaşmayan da kesin evlidir. 💅🏻
Hesabı yoktur belki😃
ağır konuşcam da silinir yorumum, pislikten başka bir şey değildir kısacası
Tıkladığı başka profiller vardır
Paylaşmaması hoşuma gider.
Kıskanıp paylaşmak istemiyor olabilir
Kimsenin gözü kalmasın diye
Tercih etmiyordur, gösteriş yapmak istemiyordur.
Paylaşmıyosa iyi şeyler düşünmem yani
Diğer sevgilileri kıskansın istemiyordur🥹
Kimse görmesin kıskançlık.
Kimse görsün istemez.
Sevmiypdur aldatoyodur
Yanına yakıştırmıyordur
Bende paylaşmak istemezdim resimlerini vs
Gizem yaratmak
bende paylaşmam
Mahremiyete özen
Ben sosyal medya kullanmıyorum
Genelde aldatanlar öyle yapıyor.