Aşkın yerini saygı aldı. İnsan saygı duyduğu kişiye aşkla bakıyor artık. Çünkü, karakter azaldı , dürüstlük pek kalmadı , vicdan ve merhamet sahibi olgun kendini bilen ve karakteri oturmuş düzgün insanlar pek kalmadığından insan artık saygı duyduğu kişiyi sevmeyi tercih ediyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılaşk değil de mantıkla hareket edenlerin seçkin yalnızlığı diye bişe var.. aşk zannettim bana aşık diye düşündüğüm kız bana yalan söyledi.. dünyam yıkıldı.. ama onu sırf güzel buluyorm diye buna ben müsade ettim.. o yüzden aşk yok libido var.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Orada bir yerlerde var
120 Yorumla- 1 yıl
Ama bulamıyoz
- 1 yıl
Aşktan daha değerli şeyler var 😹
- 1 yıl
Öylede denilebilir ama hâlâ sözümün arkasındayım Mert Hakaannn 😹
- 1 yıl
Öylesin ama yalan mı sjksks
- 1 yıl
Ama ben benzetiyorum 😹
- 1 yıl
Kime başka benzetiyolar ki 😹
- 1 yıl
Visa Vis izlemedim bilmiyorum o benzettikleri futbolcu Mert Hakandır bence jsksks
- 1 yıl
Hayır sen sadece Mert Hakansın banane 😹
- 1 yıl
Öyleyimdir eheh
- 1 yıl
Rica ettim ✨
1 yılElbette var. Ama inanması zor tabii. Jfjfj yani bilmiyorum insan gerçek aşkı nasıl anlar... Ama şundan eminim aşk var ya. 🙂
112 Yorumla- 1 yıl
Herşeye inanmak çokta iyi değil ya
Aşk kalmadı artık maalesef acı gerçekler - 1 yıl
Aynen öyle tabii ki. Herşeye inanmamak gerekir. Ama şunu bilmeni isterim ki hayatta her zaman olumsuz düşünme. Neyi kötü düşünürsen onu çekersin. Enerji yasasına inan... Güzel düşün, güzel şeyler olsun canım.
Bendede kalmadı... Yani evet aşık oldum , çok sevdim, önemsedim. Sonu bir şekilde bitti ama en azından kızgın, kırgın değilim. Ona saygım var. onunda bana aynı şekilde. Aklımda önemsediğim, iyi bir insan olarak kalacak...
Acı her aşkta olur. Ben duygusuz biri gibi görünsemde bende acı çektim. Seni anlıyorum... ama geçiyor ya. 🙂 bir gün tekrar aşık olacak yine seveceksin. Daha yaşın çok çok genç. Hayat devam ediyor tatlım. Ümidini kesme , yoluna bak. İnşallah karşına seni seven, sana saygı duyan , senin sevdiğin istediğin gibi biri çıkar. 🙂 - 1 yıl
Öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim 🙏🏻
Ben daha çok işimin olması için çabalamak istiyorum, okuyamadım da. Aşk hayatım hep karışık oldu, bir kere gerçekten sevmiştim, o da ailem yüzünden beni bırakıp gitti. Tabii ki şu anda asla bir gram bile aşk kalmadı ama geçmişimde böyle hatalar yapmak asla istemezdim. Şu anda kendime diyorum ki geçmişi değiştiremezsin ama geleceğin sana bağlı. İlk önce oku, sonra işini yap, hayalini gerçekleştir, aşkı hayatında en son noktaya koy. Hep bu şekilde düşünüyorum, daha hayatıma birinin girmesi zor gibi ya, çünkü saygı duyan birisini bulmak gerçekten çok zorlaştı. Her daim kendini düşünmen gerek, kimsenin lafını dinlememek lazım.
Görünen o ki senin aşk ilişkin iyi gitmiş, ne güzel iki saygılı insan güzelce ayrılmışsınız. Herkes keşke böyle olsa. Neyse, demek isteyeceğim şu ki kaderimiz güzel olsun, kendi kalbimizi kırmayalım. Hep doğru yolun hangi yol olduğunu düşünüyorsak o yoldan gidelim. ☺️🌸🙌🏻 - 1 yıl
Rica ederim canım 🙂
Evet ilk önce işinin olması önemli canım. İlk önce kariyerine yogunlaş ve oku. Daha çok gençsin dediğim gibi. Önünde kocaman güzel bir hayat olacak... hedeflerinden vazgeçme. ilk önce hayallerini, hedeflerini gerçekleştir. Sonra doğru adam seni bulacak zaten... Okuyamadım diye üzülme. okula devam et. Ve lütfen pes etme güzelim... İlk önceliğin okulun, kariyerin olsun. sonrası gelir zaten...
Bunu duyduğuma üzüldüm. Aileler yüzünden bitmesi biraz can sıkıcı evet. Öyle olması gerekiyormuş demek ki. Yani senin için doğru değilmiş yani. Eğer gerçek aşk olsaydı... İkinizde ailelerinizi ikna ederdiniz , sevginizi bildikten sonra ailelerde saygı duyardı...
Ama ikinizinde hayat dersi alması gerekiyormuş. Yani hayatımıza giren insanlar aslında bir mesajdır bize. İyi ya da kötü dersler verir...
İlk aşk masumdur ve masumca sevmişsin. Canın yanmış belli ki. Elbet bunlar olacak. Acısız aşk olmaz...
Seni ailen yüzünden bırakıp gidiyorsa... Üzgünüm sevmemiş. Gidiyorsa bırak gitsin, üzülme. Yani en başta üzüleceksin elbet ama üzüntünü yaşa ve sonra yoluna devam et. Acı gerçek ama öyle. Erkekler sevdiklerinde mücadele etmeyi seviyorlar , çabalıyorlar. - 1 yıl
Sevmediklerinde belirsiz oluyorlar ya da gidici... Eminim ki seni sevecek, seni sayacak , seni anlayacak erkek olacak. Onu yapamadığı fedakarlığı yapacak erkek elbet olacak. Dünya ondan ibaret değil. Ne demişler "erkeğinin huyunu değiştirmeye çalışma, erkeğini değiştir " yani onun yapmadığını yapacak seni mutlu edecek erkek vardır. saygi duyulduğun, sevildiğin yerde kal canım. Sevgisinden emin olamadığın, hissetmediğin yerde kalma...
Kimse hatalar yapmak istemez. ama bir şekilde hepimiz yapmışızdır. Önemli olan dersini almak ve yoluna devam edebilmek...
Evet ne güzel dedin canım. Geçmişi değiştiremezsin ama gelecek elbette elinde. Kendine güven ve inan. Eminim ki eğitim, iş hayatında başarılı olacaksın... Bundan şüphem yok, başaracaksın 😊
Aynen ilk önce oku sonra işini bul. Aşk hayatını en sona koy evet. O da olur bir şekilde.😀
Ne güzel düşünüyorsun. Akıllı, mantıklı bir kızsın belli ki. Düşüncelerinden şaşma 🙂
Aynen saygı duyan biraz zor. Ama ilişkide en önemli şeyde saygı değil midir zaten... saygı duymayan biriyle zaten olma. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın seni inşallah.
Kendini düşün evet. İlk önce kendin mutluluğun, sağlığın, eğitimin, işin... unutma kimse senden değerli değil.😊
Evet gitmedi. ama sorun değil. Hayat devam ediyor. Saygılı bir şekilde ayrılabilmek önemli evet. Hiçbir eski sevgilimle kötü ayrılmadık. Yani gerçek yok çirkinleşmeye. bir şeyler bir şekilde bitiyor işte. Ama hayat devam ediyor be güzelim...
İnşallah dediğin gibi kaderimiz güzel olsun. Rabbim herkesin kalbine göre versin inşallah. Kesinlikle kendimizi kalbimizi kırmayalım. Hayatı sevelim.😊Aynen öyle doğru yolun ne olduğunu düşünüyorsak ondan gidelim tabii... Gönlünce olsun her şey 😊🌺
- 1 yıl
Ellerine sağlık be ablam o kadar güzel yazmışsın ki uzun uzun detaylı bi şekilde anlatmışsın şu an çok iyi motivasyon oldu bu bana umarım hakkımızda hayırlısı olur çok iyi bir insana benziyorsun rabbim sana bol bol mutluluk versin her daim mutlu ol inşAllah
Çok özendim gerçekten çok güzel saygılı ilişkilerin olmuş darısı benim başıma inşAllah 🌸🤭 - 1 yıl
Rica ederim ablacım. ve teşekkür ederim... Seni motive edebildiysem ne mutlu bana 😊
İnşallah canım. Güzel dileklerin için ve güzel sözlerin için teşekkür ederim. Rabbim sanada hep mutluluk versin inşallah. Yüzünden bol bol gülümsemen eksik olmasın...
Ablacım öyle dua etme nfnfj Tamam saygılı bir şekilde bitiyor elbette ama ben çok üzüldüm. Sen üzülme. Ama geçti tabii , iyiyim.😅 Yani ben saygılı davranınca doğal olarak karşı tarafta öyle oldu evet. Olması gerekende oydu zaten😄
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. seni üzmeyen iyi insanları çıkarsın inşallah 😊🌸 - 1 yıl
Ahshsha ama saygı bi ilişkide en önemli şeylerden birisidir bu yüzden demiştim aslında
Ve rica ederim ne demek hayırlısı olsun inşAllah 🫂💖 - 1 yıl
Haklısın canım. 😄 Aynen hayırlısı olsun inşallah 😊💙
- 1 yıl
Amin amin ☺️💖
- 1 yıl
Teşekkür ederim canım 😊💙
- 1 yıl
Rica ediyorum 😸🌷
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk tabii ki var Selinacım! 🌹✨ Ama kabul, bazen bulunması zor bir hazine gibi. İnsan bir Romeo’yu ya da Juliet’i bulamayınca "yok aşk diye bi şey" diyebilir, haklısın! Ama bence her insanın ruhuyla dans edecek biri mutlaka vardır. Henüz denk gelmemiş olabilir. ❤️ Yılbaşı geliyor bak, belki o kırmızı şapkalı prensi bulursun ha? 🎄😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılAşk var.. ama şu an çoğu insanın yaşadığını sandığı kesinlikle “aşk” değil..
21 Yorumla- 1 yıl
Katılıyorum
Aşk meşk yok bizim hayatımızda biz yaşamaya çalışıyoruz 💅🏻
27 Yorumla- 1 yıl
Tam üstüne bastın 💅🏻
- 1 yıl
Severizz 💅🏻
- 1 yıl
Tırnak oje atmanıza ki amaç ne erkek olarak yıllardır merak etmişimdir 😂😂
- 1 yıl
Thanks
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Geçmiş dönemlerde vardı ama şu an ki nesil ve yaşantıdan dolayi yok diyorum
14 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 🙌🏻
- 1 yıl
Kesinlikle öyle artık kimseye güvenemiyo insan
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
s 1 yılAşk diye bi şey vardır maalesef, yoksa neden elin adamını gece uyanıp uyanıp öpeyim sjxksk veya seviyor diye saatlerce tatlı yapayım... maalesef var gibi
10 Yorumla
1 yılVar ya olmazmı filmlerde birilerinin hayalleri izliyoruz işte
10 Yorumla
1 yılsevebiliyorsam ki sevebiliyorum o halde aşk vardır
10 Yorumla
1 yılKimisine aşk en derin en güzel duygularla var. Kimisine de aşk bir bataklık gibidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılBen Aşka uzun süredir kapalıyım
Birini seveceksem aynı pencereden bakmalıyız10 Yorumla Yok be. Aşk dediğin 3 5 günlük heyecan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYoktur aşk ilgiyi tatmin etmek için ortaya atılmış rasyonel bir soyut kelimedir
10 Yorumla
1 yılVardır herhalde bana denk gelmedi 😅
11 Yorumla- 1 yıl
Banada 😹
1 yılLeylayla mecnunda kaldı
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle eskilerde kaldı hep
Var. Ve insanın başına gelmiş hem en güzel şey hemde en acı şey
10 YorumlaAşk denen şey bilimsel olarak en fazla 3 sene sürdüğü görülmüş. Kısaca yok. Sevgi kalıcıdr.
10 YorumlaYok. Bir sarisin geldi mi hersey herkes siliniyo maalesef🫠
10 YorumlaAşk insanlara göre değil. Yok diyorum o yüzden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 44,4b cevap paylaştı. Var knk ama sen bulaşma yinede
15 Yorumla- 1 yıl
Aman kalsın ztn
- 1 yıl
Bilirim o hissi
- 1 yıl
Öyle
Var, ama burca göre seçilmeli :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
1 yılne bilim iç görmedik ki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
1 yılBencede yoktur yalandan ibaret 😅😅
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
1 yılAşk vardır ve bu deliliktir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Var tabi, yaşamasını bilene
10 YorumlaVardır ama herkese göre tanımı değişir bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,8b cevap paylaştı.
u 1 yılVar tabii ki.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı.
1 yılHayır yok. Varsa bile ben görmüyorum sjkskjskjs
10 Yorumla
1 yılVar var bize yok sadece
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılVar ama insanların anladığı aşk farklı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 48,9b cevap paylaştı.
1 yılYok bea. Libidonun adı aşk olmuş.
10 Yorumla
1 yılamor iç giyim var iste
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMasallarda sadece
12 Yorumla- 1 yıl
Keşke masallarda yaşasaydım
Cevap sahibi1 yılKeşke bende
1 yılola bilir 😌
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
m 1 yılEvet var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı.
1 yılNe o yeniyor mu?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Var tabikide
10 YorumlaYaşayalım öğreniriz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılİşim olmaz
10 Yorumla
1 yılYoktur
10 YorumlaVar.
10 Yorumlavar olmaz mı yaa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılvar tabi kii
10 Yorumla
1 yılVar ama kime olduğuna bağlı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 yılArtık yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet var
10 Yorumla Var ama yok gibi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Varr
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılYoktur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vardır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılVar evet
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılBelki vardır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Safsatadan ibarettir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHayır sanmıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılşimdiye dek inanmazdım artık inanıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılhistir o
10 YorumlaAşk yoktur sadece cinsel dürtü vardır
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,7b cevap paylaştı.
1 yılinanmıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbirisi var
10 Yorumla
1 yılYok aşk yalan
10 Yorumla
1 yılVar aslanım
10 Yorumla
1 yılYok bitti
10 Yorumla
1 yılBence yok
10 Yorumla- Devamını Gör (1)