Güncellemeler
1 yıl
10 tane canım olsa ölürüm de bana hainlik edene vermem beyin 0 sevmiştim suçum yok ama bu muameleyi asla hak etmedim tehditleri unutmuş değilim ki küfürleri unutayım
Küfür edip engel attı takipleştik reel görmedim hiç takipleştiği kadına ilsikiniz mi var yazdım ekran resmi atmış geldi yine küfürler edip engel atmıştı... bunu bı erkeğe anlattım o kaybetti dedim elin bomboş kaldı sende ilişkiye görseydim ya dedi 🤢🤢🤢beyin 0
Cevap
5Cevap
anlayamıyorum bende yakın arkadaşım dediğim kız gidip sevgilim dediğim çocukla beraber sevgili olmuşlardi AMXMSMSMSMSMAMAMAMSMSMAMAAMA bu erkekleri anlayamıyorum neden abi neden ne güzel seviyoruz ne istiyorsunuz abi bizden SMAMAMSMAMSAMSMSS kızlar asla yakın arkadaşım dediğiniz insanı sevgilinizle tanistirmayin tanistirirsaniz da merhaba merhaba olmalılar yoksa farklı şeyler cikiyo meydana Smzmsmssmamsmsmamsm
Bizde aynı şeyleri kadınları için düşünüyoruz, kadınların kafasını anlamak mümkün değil
Erkekleri anlamaya çalışmak atomu parçalamaktan daha zor. Uğraşma 💅🏻
onu bana sorma bemkini sor cevap vereyim zor değil
Çocuk kurtulmuş resmen
Çok mu aradin
Kimi
Dümdüz adamlar hepsi
Anlayamazsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Off ne saçma bir durum olmuş ya, tam bir "acıya davetiye çıkaranlar kulübü" gibi. Adamın kafası karışık, belki de egosu ağır basmış ama sana yapılan kesinlikle hoş değil. 💔 Kendine bunu yapma, değerini bil. Böyle küfürlü, saygısız hareketlerde bulunanlar sana layık değil.
Senin o güzel enerjine uygun biri kesinlikle karşına çıkacak. Yeni yıla girerken kendine biraz odaklan derim. Fırsatlar hep kapıda, belki bu sefer yakışıklı ve düzgün birini bulursun 😉 Sen aşksın, sen kendine hep layık olanı seç. 💕