Düzgün yanıt verecekler yazsın , gerisi sussun?

Benimle sevgili olmak isteyen ama tanımadığım, sadece birkaç gün konuştuğum biri vardı. Konuşmalarımız da sosyal medya üstündendi. Kabul etsem yaşadığım şehre de gelecekti ama ben doğru düzgün tanımadığım için kabul etmedim. Çünkü sosyal medyaya güvenemedim ama aslında kartları da açık oynadı. Hakkında dediği her şeyi ispat ederek konuştu. Bu açıdan da bir yanım güvenilir buldu. Bir ay boyu kafamda kabul etmesem de evirip çevirip düşündüm acaba kabul etsem mi diye. Olmadı ayrılırım dedim. Bir gelsin de görüşelim dedim en son ve ona da “Ben, sosyal medyaya güven duymuyorum hâlâ ama seninle bir denemek istiyorum.” dedim ama o bir aya başkasını bulmuş. Demesine göre arkadaş ortamından bulmuş. Kız buna yürümüş. Ben, kabul etmeyince konuşmaya başlamışlar. Yani bir ay az bir zaman diye düşünüyorum ama yemeyenin malını da yerler. Öyle de oldu ama fark ettiğim kadarıyla aklı bende. Çünkü ben onu bu olaydan biraz zaman sonra sosyal medyamdan çıkardım ama o da “ Sen, en fazla buradan çıkarırsın. Aklımdan değil.” dedi ve benim hikâyelerime bir gün bakmasa ertesi gün bakıyor. Madem aklı bende niye onunla devam ediyor veya onunla devam ediyorsa niye benim profilime bakıyor?

Düzgün yanıt verecekler yazsın , gerisi sussun?