Kızlar yorumunuz benim için önemli?

6 yıl önce tanıştığım bir kız vardı. Sadece 1 ay kadar takılmıştık. Kız bana aşık olduğunu söylemişti. Ama o günün şartlarında ben ondan ayrılmıştım. Sonrasında doğum günümde ve deprem zamanında filan iyi misin diye mesaj atmıştı. Geçenlerde konuşmaya başladık ve bende ona tekrar neden denemiyoruz hatta baktık iyi gidiyor evlenelim dedim. Kız benden sonra bir tane sevgili olmuş ve 5 yıl ilişkileri olmuş ve konuşmaya başlayınca 1 aydır küs olduklarını ve çok yıprandığından bahsetti ayrıca annesi filan rahatsızmış kanser olmuş. Bende ondan bir cevap bekliyorum ama her defasında Üstüme gelme, beni sıkıştırıp durma, zor günler geçiriyorum, zamana ihtiyacım var, kafam karışık, düşünmeye ihtiyacım var. Gibi bahaneler söylüyor. 1 ay sonra Türkiye ye döneceğim. O zaman buluşup konuşalım dedi. Ama bir soğukluk var sanki son günlerde bir günü başka bir gününü tutmuyor. Bu kız beni başından atmak mı istiyor acaba yoksa gerçekten ne istediğini bilmiyor mu? Açıkça söyledim kimse kimseyi istemek zorunda değil istemiyor isen bunu rahatça söyleyebilirsin kızmam sorun etmem diyorum bunada birsey demiyor hep ortaya konuşuyor. Anlamadım gitti. Sizce? Bir kadın hissiyatıyla cevap verin.
Kızlar yorumunuz benim için önemli?