3 yıldır sevdiğim kız neden beni arkadaşı olarak görüyor?

Arkadaşlar bundan 5ay önce 4yıldır deli gibi sevdiğim kıza açıldım baya samimiydik yazda hep beraber takılırız aynı mahallede yaşıyoruz bide neyse ben bu kıza zar zor açıldım kız beni maleesef arkadaşı olarak görüyormuş çok kibar bir şekilde reddetti 0 aşağılama anlayış gösterdi hatta ama ben bunu kaldıramadığım için kızla arama mesafe koydum maleesef anlayan anlamıştır neden yaptığımı zaten isteyerek yapmadım bunu neyse ben bu kızı unutmaya başladım zar zorda olsa ama kızı 3ay önce 1haftada 3kere uykumda gördüm 1tanesinde kızı koruyordum 1tanesinde kızla yan yana oturmuştum diğerini pek hatırlamıyorum neyse bu olay olduktan beri kız bana okulda uzaktan hep bakıyordu ben kıza elimden geldiğince bakmamaya çalıştım yanından geçerken tanımıyormuş gibi davranıyorum ama içim çok acıyor 1keresinde arkamı döndüğümde kız bana bakıyordu neyse bundan 1hafta önce okulda kız bizim sınıfın önünden merdivenlerden çıkıp kendi sınıfına taraf giderken bende Kendi sinifimdan çıkarken kızla karşılaştım yanında en yakın arkadaşı vardı kız beni görünce resmen gözü parladı bunu bende gördüm gözü gülümsüyordu resmen ama ben kıza çok soğuk tavr yaptım ve hemen başka yöne baktım çünki tekrar o tuzağa düşmek istemiyorum aranızda aşk konusundan anlayanlar var mı? Bu arada kız samimi birisiydi ve sevdiği birisi yok yani sevgilisi yok kendine sorduğumda öğrenmiştim bunuda dikkate alırsanız sevinirim

3 yıldır sevdiğim kız neden beni arkadaşı olarak görüyor?