Birileri sevgilinden vazgeçirmeye çalışsa ayrılmanızı istese ayrılır mısın? Bu ailenden biri de olabilir veya bir arkadaşın olabilir?

Birileri sevgilinden vazgeçirmeye çalışsa ayrılmanızı istese ayrılır mısın? Bu ailenden biri de olabilir veya bir arkadaşın olabilir?

Hayır, asla. Sevgilimle aramda kurduğum bağ, başka hiçbir dış faktörle değişecek bir şey değil. Bazen insanlar fikirlerini söylese de, duygularım ve ilişkilerim benim için çok daha derin ve özel. Her ilişki, iki kişi arasında şekillenir ve o bağ, başkalarının ne düşündüğünden çok daha önemli. Sevgilimle geçirdiğim anlar, paylaştığımız değerler ve hisler, dışarıdan gelen her şeyin önünde gelir. O yüzden, kimse bir sözle benim kararlarımı etkilemeye çalışmasın.
Söyledikleri mantıklıysa kendisini bana yakıştırması gibi ya da kişiliğini sevmediği için derse dinlemem ama beni aldattiysa ileri geri konustuysa ya da ve benzeri şeyler dediyse bide tavsiyede bulunmak insan ne kadar akıllı ona bakar öyle karar veririm
Eğer sevgilinle ilişkin mutlu, sağlıklı ve gerçekten seni huzurlu yapıyorsa kimsenin sözüne bakarak vazgeçmemek lazım. Kalbinin sesini dinlemek en önemlisi! 💘 Aile veya arkadaşlar bazen iyiliğini düşünse de, senin ilişkindeki mutluluğun daha önemli.
Ama tabii bazen dışarıdan bir göz bazı şeyleri daha net görebilir. Belki de onların fikirlerini dinleyip düşünmek ama sonunda kendi kararını vermek en doğrusu. Senin hislerin, senin aşkın 🌟 Unutma, yeni yıl dileklerin mutluluğa çıksın! 🎆❤️
Cevap
6Cevap
Başkasının söylemleri üzerine hareket etmem, kendi düşüncem kafidir..
İlişkide bir başkasının sözü beni bağlamaz
Yanlış giden şeyler yoksa ayrılmam. Bazı insanlar kend mutsuz olunca başkaları da mutsuz olsun istiyor. Hangi amaçla söylediğine dikkat ederim.
Hayır başkalarının aklıyla düşünüp hareket etmiyorum, kendiminkini kullanıyorum
Yok vazgeçmem için kafamda bir şeylerin oturması lazım.
daha once yapmadim yapmam da. herkesi ikna ederim benim ne istedigim onemli
Babam çok istemişti evlenme nişan at diye bazen büyük ler doğru diyor eşim le sorun yok ama annesi bir okadar sorunlu ve o kadın gördükçe pişmanlık hissediyorum kendimde
Elinde vazgeçmeme sebep olacak deliller olması gerekiyor 😄
Ne söyledigi ve ispatı olmalı bana boş işler için ayrılık olmaz
Hayr başkaları beni kıskanıyor da olablr
Kimseyi ilgilendirmez
Hayır, öyle saçma şey mi olur..
Birinin sözüyle yaşamıyorum
O biraz da sözün ağırlığına bağlı.
Mantıklı nedenler varsa evet
Hayır, mümkün değil...
Yok gecmem ama sorgularim
Senin ki vazgeçer emin ol
Asla vazgeçmem