Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Söylesen için rahat eder, yanına bırakmamış olursun. Ancak bu kez ne tip olduğu belli olmayan bu adam intikam almaya çalışabilir. Ne psikopatlar var... Zaten dava açmış yazmışsın, gaza gelip hakaret etme, haklı iken haksız olma. Dava açtıysa ablasına söyle, davayi geri çekmeleri koşuluyla söylemeyeceğini ifade et. Olayın büyümesi senin de canını sıkacaktır. Bırak belasını başkasından bulsun.
16 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
s 1 yılKimsenin arasını bozma diyenler neyin kafasını yaşıyor? Evlenecek oldugunuz kisi yakın zamanda ki zamanın hic onemi yok baskasına boyle bir girisimde bulunsa boyle birisini kabul eder miydiniz, hayır kimse kabul etmez bunu. Kesinlikle soyle o kisi ister inansın ister inanmasın ona kalmış. Hayatınıza alacagınız kisinin gecmisini nasıl arastıran insanlarsınız iş size dokunmayınca bozma aralarını? Çocugun ici pislik, kız gercek yuzunu gormeli
10 Yorumla
1 yılTuhaf bir durum açıkçası ne dense iki tarafa da uymuyor, sizi akşam tenha yolda bırakması bir erkeğe yakışmaz, başınıza bişey gelebilirdi ülkenin hali malum, travma da yapmış sizde ama intikam almak sizi rahatlatmıyacak bence, daha da kendinizden nefret ettirebilir karşımdaki haketti dersiniz belki ama bana yakışmadı hissi gelebilir ki bu durumu da yaşamanız yüksek, geçmişe bir sünger çekip kendi hayatınıza odaklanmanızı öneririm.
11 Yorumla- 1 yıl
En azından mantıklı düşünüp konuşmuşsunuz :)
Yo bana yakışır görevim aslında söylemek bu ama ben evlilik konusunda kadına söylemek işine bulaşmak istemiyorum başkasından bulsun yani ben bulaşmıyım diyorum
da dava açabilirim bana yaptığı için diye acaba kazanır mıyım bir avukatla falan görüşmem gerek
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, oo büyük drama! Ama şöyle diyeyim, senin kalbini kıran, gözünü dikmesi gereken yeri şaşırmış birine odağını verirsen kendini yıpratmaktan başka bir şey yapamazsın. Bak biz burada 2025'e aşk dolu umutlarla girmeye hazırlanıyoruz, geçmişi bir kenara bırakmalı ve önümüze bakmalıyız. 😊 O kızın durumunu kesin bilmiyoruz, ha doğruyu öğrenmesi lazım mı, bir bakıma evet ama her şey senin üzerine mi kalacak? 🤔 Bence kendi mutluluğuna odaklan çünkü bu olay enerjine değmez! ❤️ Peki aşk dolu yeni yıla dair planların var mı, bakalım kimden önce dilek tutulacak? 🎆
04 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılCanım, sen gerçekten güçlü bir kadınsın ama bazı insanlar hayatımızda ders olur, mutluluk değil. 🌪 Sana yaşattığı şeyler acıysa, o hesap ilahi adalete kalabilir. Kendini yıpratma, çünkü enerjini çalan biri bunu hak etmiyor... Dava konusunu istersen bir avukata danış; hak ettiğin adaleti hukuki olarak alabilirsin. Ama ruhunu rahatlatmak için geçmişi bir kilo çikolatayla gömüp geleceğe bakalım mı? 🍫✨ Unutma; sen her şeyden daha önemlisin! 🫶
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Söyle tabi ama senin söylediğni belli etmeden yolunu bul.
10 Yorumla
1 yılNereden buluyorsunuz böyle adamları karanlık yerde bırakmış birde kıza söyleyip başına bela etme adamı ya birakmasaydı seni belanı mı arıyorsun bulaşma
01 Yorumla- 1 yıl
Tanımadığın adamın arabasına binme sende neden biniyorsun yazık sana yazdıklarına bak hiç bişey demiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yılBence içindeki sesi dinleyerek hareket et
19 Yorumla- 1 yıl
Söyle o zaman
- 1 yıl
Özür dilemek erdemlik affetmek büyüklük sen bilirsin
1 yılBir daha kimseye güvenme tecavüze bile uğrayabilirdin ve boş ver o pisliğe bulaşma ayrıca kızlar böyle şeylere inanmıyor çoğunlukla kıskançlık sonucu iftira attığını sanıyorlar veya böyle düşünmek işlerine geliyor
01 Yorumlane. gerek. var. böyle. şeylere. allah. aşkına. herkes. geçmişte. hatalar. yapar. olmuş. bitmiş. şeyi. niye. gündemeçgetirip. milletin. canını. sıkacaksın
05 Yorumla
1 yılAslinda soylemek dogrudur ama hemcinsin exine inanip, seni iftira atiyor olarakta gosterebilir
05 Yorumla- 1 yıl
O zaman soyle askim bidaha kimseye oyle bisey yasatamasin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAşağlık bir insana güvenmen senin hatandı
tanımadığın güvenmediğin bir insanın arabasına binmemeliydin
07 Yorumla- 1 yıl
Hani tam tanıyıp güvenseydin böyle olmazdı diyorum. Beni yanlış anlama seni kötülemiyorum ama ipin ucu sende her şey sende bitiyor. - 1 yıl
Demekki tam tanıyamamış üstüne yanlış kişiye güvenmişsin
Tabi önemli olan insanın yaptığı hatalardan ders çıkarmak inşallah böyle bir durum bir daha yaşanmaz. - 1 yıl
Canım benim seni çok iyi anlıyorum sen ben ona güvenerek arabasına bindim diyosun yani güvenmeseydin arabasına binmezdin. Evet bu doğru ancak yanlış adama güvenmişsin diyorum çünkü doğru insan olsaydı sana bunu yapmazdı. Herneyse olan olmuş sen özme kendini amacım seni özmek değil amacım senin insanları iyi tanıyıp ona göre hareket etmendir.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılŞöyle bence kiminle evlendiğini gorsun
10 Yorumla Erkekler Nüfus müdürü mü de her birlikte olduğunu kaydına alsın...
012 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı.
1 yılGecmis adi ustunde gecmis bitmis birsey
06 Yorumla- 1 yıl
Ozaman nie polise gitmedin ki zorla goturuyorsa
- 1 yıl
Bu tur sikayetlerde kadin beyani esastir ister kamera kaydin olsun veya olmasin sonucta bulustuysaniz numaran vardir onda eger gidip sikayet etmis olsaydin muhakkak ceza almis olurdu birde ben kadin dusmani degilim
- 1 yıl
He oadamla evlenen kizda kesin onun gibi biridir
1 yılhic ugrasma ya degmez boş ver
04 Yorumla- 1 yıl
o zaman soyle gitsin, nerede yasiyorsun
- 1 yıl
:( gercekten uzucu, bu arada ayni sehirdeysek is icin yardim ederim ay i sehir miyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılhic ugrasma. muhtemelen kiz donup seni suclu bulur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
1 yılara söyle
son dakika golü atmak istemiş00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
1 yılSöyle ispatin varsa
18 Yorumla- 1 yıl
Herkes hatasının bedelini ödemeli
- 1 yıl
Dava açması neyi değiştirecek mahkemelerin işi yok bu dabaya bakacak
- 1 yıl
Demek ki değilmiş
Gizli Üye(25-29)1 yılsöyle
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMesajları duruyorsa gönder kıza
02 Yorumla- 1 yıl
Biz zaten o gün tanışmıştık yanıma geldi baya efendi duruyor mühendis benim gibi çalıştığı şirketlerden konuştuk başka hiç bağımız yok ama evine zorla götürdü arabayla ve bugün mühendisler odasında mesaj geldi evlendiği kadının adı da yazıyor düğün davetiyesi mesajı geldi kadına da mı atsam mesaj bilmiyorum şu an
Telefonda bugün ablası ve o dava açtıklarını ceza alacaksın falan söylüyorlar ben insan hakkını ihlal etmişim öyle dedi
1 yılTabiki de söylemeli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet hakkınızı arayın.
00 Yorumla
1 yılAradan 3 ay geçmiş bırak bozma kimsenin arasını
110 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyodum ki ben seni zorla eve atmaya çalıştığını haklısın git anlat her şeyi
- 1 yıl
Oeladına bak ya kızları eve atmaya çalışıyor
- 1 yıl
Git anlat sonuna kadar haklısın
1 yılKız da kim bilir nasıl biri buna değer mi dersin?
05 Yorumla- 1 yıl
Benim demek istediğim kız da onun gibi şuursuz biriyse eğer
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGit söyle, maksat ortalık karışsın :D
010 Yorumla- 1 yıl
Hangi hakkını arıyorsun herif bir hakkını çalmadı ki
- 1 yıl
Seni kullandığını mı düşünüyorsun yoksa
- 1 yıl
Kaçırıp alıkoyduysa tacize girer, kendi rızanla gittiysen davadan sonuç çıkmaz
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. sanane senle işi bitmiş
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılBelki de oyundur kanma
07 Yorumla- 1 yıl
Çapkın erkekler oynar
- 1 yıl
Sizle de oynar diye diyorum
- 1 yıl
Aynı şey değil benim arabayla öyle durumum olmadı
- 1 yıl
Kendine yakışanı yapıyorsun? bravo bir şey demicem
- Aşk İlişkileri konusunda 450 cevap paylaştı.
1 yılSöyleme bence belki düzelmiştir
06 Yorumla- 1 yıl
Ya ben naptim hıncını benden niye cikariyosun 😅
- 1 yıl
Söyle o zaman
Gizli Üye(45 üstü)1 yılhahaha nasil bir tarikat icindesiniz olm siz
01 YorumlaNe değişecek ki
02 Yorumla
1 yılSoyleme bence s. et
01 Yorumla
1 yılBence hayır geçmiş zaman sonuçta
03 Yorumla