Aşk İlişkileri Nasıl merak ettirilir? isimmisimyokki Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eski sevgiliniz sosyal medyayı aktif kullanırsa Ya da exin tamamen ortadan kaybolması mı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Nasıl merak ettirilir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Tamamen yok olması aktifse gözümün önündedir zaten ama yoksa insan bi öldü mü kaldı mı diye merak ediyor. 1 1 Yorumla isimmisimyokki 1 yıl Bencedee Yorumla
Ankaraefesi06 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl tamamen ortadan kaybolmasi bence 1 6 Yorumla isimmisimyokki 1 yıl Süper Yorumla isimmisimyokki 1 yıl Sosyal medya hiç kullanmıyorum ve numaramı da değiştirdim Yorumla Ankaraefesi06 1 yıl en iyisini yapmissin kduursun degerini anlasin dimi Yorumla isimmisimyokki 1 yıl Yani zaten aktif sosyal medya kullanan bir insan değilim sevmiyorum strateji olarak değil düşündüm aktif kullansam mı stalklasın diye ama hiç benlik değil bir insanda için de yapmayacağım bunu ama merak etmesini istiyorum azıcık evet Yorumla isimmisimyokki 1 yıl 😂😂 Yorumla Ankaraefesi06 1 yıl sen de frnasin :) nerede yasiyorsun :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tamamen yok olması aktifse gözümün önündedir zaten ama yoksa insan bi öldü mü kaldı mı diye merak ediyor.
Bencedee
tamamen ortadan kaybolmasi bence
Süper
Sosyal medya hiç kullanmıyorum ve numaramı da değiştirdim
en iyisini yapmissin kduursun degerini anlasin dimi
Yani zaten aktif sosyal medya kullanan bir insan değilim sevmiyorum strateji olarak değil düşündüm aktif kullansam mı stalklasın diye ama hiç benlik değil bir insanda için de yapmayacağım bunu ama merak etmesini istiyorum azıcık evet
😂😂
sen de frnasin :) nerede yasiyorsun :)