Ben eski sevgilimden böyle bir mesaj alsam aha beni unutamamış, tekrar birlikte olmak istiyor derim direkt.. Kendine azıcık saygın varsa bu mesajları gönderme.. Eski defterleri açmak kimseye bir şey kazandırmaz..
71 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılNe eski sevgilime böyle bir mesaj atarım. Ne de o bana atsın isterim. İkimize de acı veren bir ilişkiyi sürdürmeye gerek yok. Böyle ara sıra çıkıp kendisini hatırlatması, bak ben burdayım hala seni düşünüyorum falan yapması da çok lüzumsuz olurdu bu bakımdan.
00 Yorumla
1 yılKöyü değil ama eski sevgiliye doğum günü mesajı atmak genelde gereksiz bir eylem. Özellikle ilişkiniz bitmiş ve herkes kendi yoluna gitmişse, bu mesaj ne eskiyi değiştirir ne de bir şey kazandırır. Geçmişi geçmişte bırakmak en sağlıklısı.
20 Yorumla
Kurban ederim ona eski bitmiş gitmis doğum gunusunden banane, hiç sallamam, bir yerlerini kaldirmanin anlamı yok degmez bile, o sana değer verse zaten eski olmaz di şu an beraber olurdunuz o yüzden simartmayin şunları yahu.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
u 1 yıleski sevgiliye yazma engelle
00 Yorumla
1 yılUla kötü lo. Eski sevgilim benim doğum, nişan, kına, düğün, ölüm günümü de kutlasa, böyle bi mesaj atsa midem bi öykler. Yani geçmiş bitmiş. Sen ne diye hortluyon ula. Doğduysa doğdu sana mı doğdu, bana mı doğdu, ona mı doğdum. 🤣🤣🤣
00 YorumlaEski sevgiliyle irtibat kurmak bir kere saçma:). Yanında başka bir kadınla mutlu gördüğün zaman tebrikte etmelisin :)
20 YorumlaYani güzel yazmışsın ama keşke bir tık daha resmi yazsaydın şimdi şey diye düşünmesin aklında kaldım tekrar sevgili olalım mi istiyor gibisinden?
00 Yorumla
1 yıldinleme kimseyi. belli ki barışmak istiyorsun. kalbin ve yüreğin seni nasıl yönlendirmişse öyle davran. bence iyi etmişsin
10 YorumlaBence gerek yok mesaj atmana zaten ilişki bitmiş tekrar mesaj atarsan yeniden ümit etmeye başlar veya sen onu unutamadın.
10 Yorumla
1 yılİyi niyetle yazmışsın karşındaki adamsa güzelce cevaplar geçer, veya cevap da vermeyebilir ona kalmış, gerek var mı dersen bence yok
00 Yorumla
s 1 yılGereksiz. Hem mesaj atmışsın totosu kalkmış hem de yok sevilmek falan güzeldi, saçma
111 Yorumla- 1 yıl
Bir tek siz mi sevileceksinis
- 1 yıl
Sevileceksiniz
- 1 yıl
He tek biz sevilcez. Azıcık mantık bu mesajı atan kişi sevilmez.
- 1 yıl
Sana göre öyle
- 1 yıl
Genel durum budur. Totosunu kaldırırsan elde görülürsün değer vermezler.
- 1 yıl
Ki bana göre öyle tabi kime göre yorum yapcam ajdkskdk benim yorumum benim düşüncem
- 1 yıl
Sen değer görünce sen de şımarırsın kendini bişey sanırsın belki?
- 1 yıl
Erkek değer görünce şımarır diyorsunuz ilgiyi sevgiyi her şeyi siz istiyorsunuz.
- 1 yıl
Ben aştım kanki onları.
- 1 yıl
Senin hemcinslerin bu kafada ama.
Hemcinslerine göre ilgi sevgi kadın için. Erkek için değil. - 1 yıl
Hadi öyle olsun
Abla allah askına mesajı atarken bunu göndersem mi diye hiç mi bir arkadaşına sormadın. Sen hala unutmamış imajı verdin çocuğa. Gxtleri kalkıyor bu şekilde yapmayın.
213 Yorumla- 1 yıl
Erkekler de sevilmeyi hak ediyor zaten boş konuşma
- 1 yıl
O kadar kirlenmişsiniz ki karşılıksız iyilik dahi yapmayı enayilik görüyorsunuz
- 1 yıl
Tamam sen yapma. Sen kimseye selam dahi verme.
- 1 yıl
Noldu hani saf olmayı istemiyordun
- 1 yıl
Tamam sen iyilik yapma kimseye.
- 1 yıl
Noldu saflık diyordun buna?
Soran1 yıl@RachelCori amma ağladın lan. Hiç mi sevilmedin hayatında kıyamam
- 1 yıl
Kıyma bana be nolur.
s 1 yılKanka erkekler bunu "unutamamış" olarak algılıyor atma, o seninkini kutladı mi? Hayır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKusura bakmada zorun neydi bu nu atarken adam belki seni sevmiyor hic bir duygusu kalmamis neden rahatsiz ediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMesajların özeti:
Seni unutamadım. Benim olmanı istiyorum.
10 Yorumla
1 yılEski sevgiliye mesaj atmak onu halen daha seviyor olman anlamına gelir ama ex ten next olmuyor ve sen önüne bak boş ver
00 Yorumlaaa benim de bugün doğum günüm, bu arada yazmasaydin keske
00 Yorumla
1 yılValla çok saçma olmuş belli zaten barışmak için atmışsın mesajı
00 Yorumla
1 yılEski sevgiliye bence hiç bir şey yazılmaz o yüzden hata yapmışsın ama mesajın güzel
00 YorumlaBence hakaret etsen daha samimiydi.
03 Yorumla
Soran1 yılNiye
Soran1 yılİki yüzlülükle ne alakası var orasını anlayamadım? Tek tarafla olucak bişey değil bu iki tarafında istemesi gerek. Konu benim değer verip vermemem değil.
Bak bu mesaj seni pişman eder yapmaaa
10 Yorumla
1 yılkale alıp mesaj atman hata bence
10 YorumlaGerek yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGayet yerinde.. eski sevgilisiyle konuşmayanlar varken senin bu mesajı atman hoş olmuş.
00 YorumlaKötü deilde gereksiz..
00 Yorumla
1 yılhala ne gerek duyuyorsun ki mesaj atmaya
00 Yorumla
1 yılsanki yeniden başlayalım gibi de olmuş
00 Yorumlaevet cok kotu sacma nolur bana geri don der gibi
00 YorumlaMesajın kötü değil ama gerek yoktu buna.
00 Yorumla
1 yılgayet guzel yazmissin
00 YorumlaHiç gerek yok
00 Yorumla
1 yılBence unutamamışsın onu hala aklında
10 YorumlaGüzel
00 Yorumla
1 yılDua etmiş ne güzel
00 Yorumlakızım şaşırdın mı
00 YorumlaKötü ya da iyiden ziyade gereksiz
00 Yorumla
1 yılGayet iyi ama gerek yoktu bukadar şeye