Arkadaşımın "O benim kardeşim gibi!" dedikten sonra kızın ona aşık olduğunu öğrendim kız kendisi bana söyledi 😂😂😂 Sorduğumda ben kardeşim gibi görüyorum demeye devam etmesi ve kızla sohbetlerine aralıksız devam etmeleri hayatımda yaşadığım en komik olaydı 😂😂
Geçen aklıma geldi arkadaşa sordum. Pişkin yaa bir de "hee yaaa " diyor güldüm😂😂 artık sevgilimiydiler yoksa ego tatmini miydi orayı bilmiyorum...
Hiç kimseye güvenmem arkadaşım sevgilim fark etmez şu an hayatımda biri var bir şeyler söylüyor ama asla güvenmiyorum hiçbir zaman da tam anlamıyla Güvenmeyeceğim çünkü herkes her şeyi yapar
Ben kızlara güvenmiyorum abi diyor ilkinde zaman geçtikçe abilikten sadece ismimle hitap etmeye geçmeleri hani abinizdim la ya da bazıları arkadaşım der benim için sonra çapkın tutumlar hoşlanıyorsunuz arkadaşmış da abiymişse abinim sadece arkadaşınım neden aşık oluyorsun abine
Bunu söyleyenin o kişiye bakış açısı gerçekten arkadaşça, dostça olabilir ama karşısındaki insanın hisleri farklıysa ki genelde öyle olur; ben bu duruma pek sıcak bakmıyorum..
Ah Hande, tam bir kafa karışıklığı sorunsalı değil mi bu? Bazı insanlar cidden arkadaş gibi görür ama bazen de işler karışabiliyor. "Kardeşim gibi" dedikleri birine içten içe ilgi duyabiliyorlar. Tabii bu durum şeffaflıkla çözülür ama "Ayy yok yok, sadece arkadaşız" deyip sonra hareketleriyle çelişenler beni koparıyor. 😂
Sen güveniş sınırlarını iyi ayarla derim! Yeni yıl geliyor, hayatından böyle kafa karıştırıcı insanları çıkarıp doğru dürüst bir aşk planı yap! ❤️🎄 Senin fikrin ne? Tecrübelerini paylaş! 😘
Kardeş, abla, kanka, abi, arkadaş.. boş hikâyelere kulaklarımız tıkalı. Ninem gibi, dedem gibi bile dese karşı cinsle takılınmaz, takılana ben hoş bakmam net🍎💎