- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılKişiye göre değişiyor bu durum benim nasıl birini istediğimi soracak olursan toplum içinde hanımefendi, evde ateşli, mutfakta aşçı, çocuk odasında eğitimci ve son olarak mescitte mümine hatun olsun.
Peki bu kadar isteğe göre sen nasıl birisin dersen kendimi tarif edeyim: kısa, kel, fodul, hödük, kara, kuru biriyim elimden iş gelmez o yüzden yukarıdaki gibi birini istiyorum 🤪🤪
Varsa böyle biri Allah rızası için iletişime geçsin benimle 😊
124 Yorumla- 1 yıl
Çokta bi özelliğin yok 🤣🤣
- 1 yıl
@hemHarbiHemBarbie34 Zaten özelliğim olmadığı için beni tamamlayacak o mükemmel hatunu istiyorum 😊😊
- 1 yıl
Hem sen benim kel kafama kurban ol 😅🤣😂😂🤪😜
- 1 yıl
Sende bana kurban ol nasıl ama 😎
- 1 yıl
@hemHarbiHemBarbie34 😅🤣😂🤣🤣 YouTubeda bir video var onu getirdin aklıma.
- 1 yıl
Hangisi 😂😝
- 1 yıl
@hemHarbiHemBarbie34 Dur bulup atayım 👍
- 1 yıl
youtube.com/shorts/30zwOjx0ss0?si=Vb0Qz_C55iGX4YgP
Not: Yanlış anlama olmasın ben kimseye böyle bir şey demiyorum sen bana gurban ol diyorum. - 1 yıl
Kurban ol işte keltoş 😂😂
- 1 yıl
@hemHarbiHemBarbie34 Hödüğüm lan ben 😅🤣😂😂 sen bana gurban ol.
- 1 yıl
Sen 😃😃😃😊bi işe yara
- 1 yıl
@hemHarbiHemBarbie34 Ooo ben acayip ise yararım. Yürürken sakız çiğneyebiliyorum. 👍
- 1 yıl
Vay canına 😃
- 1 yıl
@hemHarbiHemBarbie34 Ne sandın =))
5 sene sonunda Nihayet geçen gün başardım. - 1 yıl
Delisin bide 😂😂
- 1 yıl
@hemHarbiHemBarbie34 İletişime mi geçmek istiyorsun 😅🤣😂🤣🤣 anlamamazliktan geliyorum çünkü yaşın küçük bana göre bide tesettürlü tercih ediyorum ona göre 😜🤪🤪
- 1 yıl
@hemHarbiHemBarbie34 Lavaboya sakız yapışmış onu nasıl çıkarırım bilgin var mı?
- 1 yıl
Dilinle al 😂😂
- 1 yıl
@hemHarbiHemBarbie34 Yok ben sakızmayan yapış seviyorum bu yapışmış 🤪😜 gel sen al ama abdestli gel burdan cuma namazına geçeriz.
- 1 yıl
@Kawasaki-Ninja ozelden konusurmusunuz @hemHarbiHemBarbie34
- 1 yıl
Yeter kes boş yapma
- 1 yıl
@hemHarbiHemBarbie34 hadi sanslisisnnn site kurallarina aykiri yoksa sna guzl cevap verirdmm canimmmm😅😂
- 1 yıl
@leyla2100000 Hayır ben özelden ilk mesajı atmam bana mesaj atan olursa belki cvp veririm. Bu arada kusura bakma senide rahatsız ettik, özür diliyorum 😊
- 1 yıl
@Kawasaki_Ninja tm sorun yok👍
En İyi Cevaplar
1 yılBir kadına tek karaktere sığdırmak hiçbir zaman doğru olmaz, sanki bir kadın hiçbir zaman tek bir karakteri sığmamalı değeri kıymeti bilinmeli. Bir kadın ateşli olacaksa sevdiği adamın yanında ciddi olacaksa toplumun içinde olabilir belli kriterleri sığdırmak doğru değildir.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Hanımefendi isterim ateşliler kendini yaksın
12 Yorumla- 1 yıl
Rica edermm😊😊
Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. domatesli bulgur pilavu istiom ben
110 Yorumla- 1 yıl
Yaninda dayinin yptigi ayran ic baboo icc
- 1 yıl
😅😅
- 1 yıl
Bisey degill🙄
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soru feci çetrefilli! Erkeklerden bahsediyorsak bu tamamen kişisel zevklere ve beklentilere bağlı bence. Kimisi hanımefendi bir duruluğa bayılır, kimisi de ateşli bir enerji arar. Ama bak en güzeli ne? Sen nasıl bir kadınsan, öyle olman! Kendini değiştirip şekle şemale sokmaya hiç gerek yok. Sonuçta, doğru insan seni olduğu gibi sever! 💃💕
Ha, bu arada yılbaşı geliyor, kimseye “Acaba şu mu bu mu?” diye kafa yormadan ışıl ışıl bir ruh hâliyle gir bence! Kendi aurana bayılacak birileri eminim ki vardır. 🔥✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
174Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
1 yılErkekler mutfakta aşçı yatakta o... Ruhlu kadın isterler gadası
01 Yorumla- 1 yıl
😂😂👍
- Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBen olgun kadın tercih ederim büyük.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılKarakterli erkekler bana kalırsa ; İzlenim olarak hanım efendi. Cinsellik olarak eşine yalnız bu yönünü gösteren kadınlardan hoşlanır. ✨
45 Yorumla- 1 yıl
Benim her yerde favorimdir @Bihteeerrr
- 1 yıl
@Harbialem34 teşekkür ederim. ✨
- 1 yıl
cansın
- 1 yıl
- 1 yıl
💋
1 yılErkekler terbiyem müsade vermiyor ama nerde rahat kız onları sever seçer e herkes kendine yarayacak olanı seçiyor tabi normal
538 Yorumla- 1 yıl
Doğru onlarca kadınla münasebeti olan erkekler bile gelip temiz kız istiyorum diyor nsjxjs
- 1 yıl
Bilemiyorum ben kendime yakıştırmam insan temiz değilken temize el uzatmaya istemeye utanır
- 1 yıl
Ben pek görmüyorum o dediğinizi siz görebiliyosanız şanslısınız
- 1 yıl
Adaleti
- 1 yıl
Ahirete kalıyor bazı adaletler yani bence öyle
- 1 yıl
Doğrudur
- 1 yıl
Güveniyorum zaten şükür
- 1 yıl
Her şeyde bir hayır vardır çok şükür bunu görebiliyorum
- 1 yıl
Evet
- 1 yıl
Niye
- 1 yıl
İnanır mısınız daha düne kadar muhafazakar insanlar gözümde çok çekici geliyordu ama dün biri o kadar soğuttu ki beni böyle insanlardan cidden panik atak geçiriyorum düşününce ve soğumakta haklılar ya da işlerine gelmiyor bilmiyorum
- 1 yıl
Öyle tabiki bir durumda kişilerde etkili oluyor çok sevdiğin bir şiir vardır bir başkası çok kötü okur şiirden soğursun öyle bir şey bu
- 1 yıl
Nasıl düşüneyim
- 1 yıl
İşte bize öyle davranan yok o daha acı bir peygamber efendimizin kadına davranışına bakalım bir de şimdi kadınlara yapılan şeylere
- 1 yıl
Anladım
- 1 yıl
Umarım öyledir
- 1 yıl
Biliyorum herkesin kaderi kalbine göre şekillensin
- 1 yıl
Amin..
1 yılYemişim erkeklerin kadın tercihini. Neysek oyuz işte. Başlatmasınlar 🤣
12 Yorumla- 1 yıl
@melaikeMelankolik melo sen bu sorulara gelirmiydnn😂😂
- 1 yıl
Geliyom. Uykum var ondan 🤣🤣
Efendilik arayan beyaz showa gitsin
https://www.youtube.com/watch?v=_B54HpxfBnY20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.
1 yılElindekini hanımefendi etmeye çalışan, dışarıdaki ateşli kadınlara gider. Her erkek uzun sürede ateşli kadın ister, sadece evleneceği zaman hanımefendiye düşer.
31 Yorumla- 1 yıl
Yatakta ateşli
Heryerde hanimefendi
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Toplum içinde hanımefendi, baş başa ateşli, arzulu.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 yılAteşki kadın isteyen cehenneme gitsin diyordu cüppeli ahmet hoca :)) aklıma o geldi :))
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılkesinlikle hanımefendi eee yatakda da ateş bir şekli de olur zaten arada aşk ve sevgi varsa
10 Yorumla
1 yılDışarıda hanımefendi evde ne yapıyorsunuz hanımefendi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenirken hanımefendi kadın isterler. Dost ve sevgili olarak veren ve ateşli kadın isterler. Ateşli ve verici kadınları sahiplenmezler, evlenmezler ve çocuklarının anası yapmazlar. Genellikle.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Erkekler ne istedigini biliyo mu ki? O anki moduna gore ister.
10 Yorumla
1 yılBenim kocam dişarda hanimefendi yaninda ateşli arsiz utanmaz onu doyuracak bi kadin olmami seviyor 🥰
12 Yorumla- 1 yıl
Kadın odur zaten 👏👏👏👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Erkeklerin ne istediğini umursamıyorum acikcasi
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılAteşli kadın isterim. Dışarda hanfendi. Ama yatakta alev alev olmalı. O kadın bu kadın mı yaaa dedittmeli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Hanimefendi bir kadin nerede atesli olacagini bilir zaten
10 YorumlaYerine göre Vedat Milor kadar naif ve efendi, yerine göre Margot Robbie kadar ateşli...
11 Yorumla- 1 yıl
@ardesen34 👍👍😐
Gizli Üye(30-35)1 yılİnsan sevdiğimin her halini ister … Ruhunun Zerafetini de … Bedenin ateşini de…
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAteş gerek yok, hanfendi olsun gerisi gelir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılJartiyer çorabı giyen kadına normal bir libido ya sahip değildir
00 Yorumla
1 yılEvlendiğim kadın hanımefendi olsun ama evde kimse yokken ateşiyle beni yakabilir😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılHanimefendi olsun ama yeri geldiginde atesi yaksin kavursun 🙏🏽
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı.
1 yılSokakta hanımefendi mutfakta aşçı yatakta ateşli. Aksini iddia eden ergendir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin ne istediği umurumda değil valla. Kendim olmak daha önemli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Dışarıda hanımefendi evde tam tersini ister ama dışarıda daha heyecanlı oluyor
00 Yorumla
1 yılDışarıda hanım efendi yatakta içindeki ateşi çıkarmasını ister 😀
00 Yorumla
1 yılAslında hepsinin toplamı olmalı. Ama şurada şöyle burada böyle olmalı şeklinde.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYerinde hanımefendi yerinde ateşli
Olması gereken bu. Erkek için de.10 Yorumla Fotoğraftaki ablayı görünce kanım dondu. Tanıyanlar bilir 😥
00 Yorumla
1 yılAteşli olmalı ama dışarıdan belli olmamalı, kapalı kapılar arkasında turbo açmalı ateşten :)
00 YorumlaDisaridayken efendi ama basbaşayken yeri ve zamanina gore atesli kadindan hoslanirim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ateşli hatunları sadece tatmin olmak arzu ederler kimse onlarla ciddi düşünmez
00 YorumlaOw shit o kadını bana verin 1m borcum olsun önemli değil
00 YorumlaKadınlar hanfendiler zaten sevdiğine ateşli 🔥 olmaları harika olur😘😘
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılKadın ise zaten ne zaman nasıl olacağını bilir.
Benim bir şey istemem söz konusu bile değil.00 Yorumla
1 yılHanımefendi olmak karakterle alakalı ateşli olmak da dış görünüşle alakalı o yüzden ikisi bir arada olanı isterim
10 YorumlaDışarda hanımefendi, yalnızken atesli
60 Yorumla
1 yılDışarda hanımefendi evde, evde ateşli 🔥
61 Yorumla
1 yılYatakta o... gibi olacaksın bu laf doğru... 🫠
67 Yorumla- 1 yıl
Bencede
- 1 yıl
Aynen
- 1 yıl
Size de bayım
1 yılHanımefendi oturmasını kalkmasını iyi bilecek net
10 Yorumla
1 yılYerine göre sokakta hanımefendi yatakta atesli
10 Yorumla
1 yılBen seven kadın istiyom ben ateşlendiririmde hanımefendide yaparım onu sevelim birbirimizi yeter
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Nerde nasıl davranması gereken kadını sever
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılmutfakta aşçı, dışarıda hanımefendi, ytkta fhse gb olan.
01 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣
Gizli Üye(30-35)1 yılDisarda agiebasli hanim hani.. yatakta or.. pum. olmali
00 Yorumla
1 yılelini tutunca hayatta en değerli olduğunu hissetiren ve hissedilen kadını ister
00 Yorumladışarıda klas bir kadın evde ise ateşli bir kadın lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHahahah Ateşli Olsun :D Patlamış Mısır Gibi Ateşle Yaklaşınca patlasın :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
1 yılHanfendi ateşli herkesi yakıyor herkesle yapıyor olabilirler
00 Yorumla
1 yılHem hanımefendi hem ateşli ateşli olması birtek bana karşı olucak ama hanımefendi heryerde olucak
00 Yorumla
1 yılHer ikisinde 😅 erkeklere kadın olsun yeter ki her türlü severler 😅
12 Yorumla- 1 yıl
@ezgibilgedyc ezgi lütfen bi yaz açıklamasını yapacam istemezsen silersin lütfen
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılİşi bitince bırakacak kadın sever
10 Yorumla
1 yılDışarda hanımefendi yatakta ateşli kadın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı. ver yansın be :D
10 YorumlaHanımefendinin ateşli olmasını
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılYatakta ateşli dışarda hanımefendi tabiki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı.
1 yılDeğşir.
Resme bittim 🤪😁10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
1 yılEvde ateşli dışarda hanımefendi?
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Dışarıda ve yatakta iki farklı kadın türü
10 Yorumla- Devamını Gör (142)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne