Aşk İlişkileri Evlilerin ev içinde günlük diyaloğu nasıl oluyor? Mordekaiiiii Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Akşam yemeğinden yatma saatlerine kadar konu ne acaba merak ediyorum zhxbsbxhMemleket şartlarında muhtemelen kavga gürültüdür ama neyse 😅 Evlilerin ev içinde günlük diyaloğu nasıl oluyor? Cevapla Evlilik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
-neo- Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl eşi dostu aileyi çevreyi çekiştirip duruyoruz. genelde dedikodu yani. bizde kavga çok nadir 1 1 Yorumla Mordekaiiiii 1 yıl Maşallah abi Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl En sevdiğim vakit çay içip fesadi yapmak eşim dinler güzelce 😀 1 3 Yorumla Mordekaiiiii 1 yıl İyiymiş ya maşallah sanırım genelde maddi sıkıntı olmayan evlerde bu şekilde oluyor. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Her evlilikte kavga gürültü olur önemli olan orta yolu bulmak Yorumla Mordekaiiiii 1 yıl Aynen öyle mutluluklar dilerim Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl anne-babanla yaşamadın mı? 1 4 Yorumla Mordekaiiiii 1 yıl Bizde hep kavga olurdu 😅 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl her yer aynı değişen ne oılabilri ki Yorumla Mordekaiiiii 1 yıl Para sıkıntısı olmayan evlerde kavga olmaz ya bence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl para sıkıntısı olmayan biri neden evlensin Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl normal oluyor 1 1 Yorumla Mordekaiiiii 1 yıl O zaman şükür et abi ben genelde kavga gürültü olur diye düşünüyordum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
eşi dostu aileyi çevreyi çekiştirip duruyoruz. genelde dedikodu yani. bizde kavga çok nadir
Maşallah abi
En sevdiğim vakit çay içip fesadi yapmak eşim dinler güzelce 😀
İyiymiş ya maşallah sanırım genelde maddi sıkıntı olmayan evlerde bu şekilde oluyor.
Her evlilikte kavga gürültü olur önemli olan orta yolu bulmak
Aynen öyle mutluluklar dilerim
anne-babanla yaşamadın mı?
Bizde hep kavga olurdu 😅
her yer aynı
değişen ne oılabilri ki
Para sıkıntısı olmayan evlerde kavga olmaz ya bence
para sıkıntısı olmayan biri neden evlensin
normal oluyor
O zaman şükür et abi ben genelde kavga gürültü olur diye düşünüyordum