Eşim giriş katta oturmak istemiyor?

Herkese merhaba kısaca anlatayım arkadaşlar. 8 aylık evliyim 3+1 120m2 çift banyolu , arka balkonlu yüksek giriş dairede oturuyoruz. Aile Apartman dairesindeyiz. Bina komple bize ait. Apartmanda babam, abim, amcam, birde kiracı oturuyor. Ben evlendiğimde giriş kat boştu mecbur oraya geçtim. evin mutfağından dolabına banyosundan avizesine priz kapağından boyasına dış kapısına kadar herşeyi değiştirdim baya masraf ettim. Şimdi çatı katında oturan abim bir alt kata taşındı ve çatı katı şu an boş. Eşim ise bana baskı uygulayıp çatı katına geçme konusunda ısrar ediyor fakat ben oraya geçersem giriş kata ettiğim masrafın 2 katını oraya etmek zorundayım. babamla konuştum babam ise hayır dedi senin yerin orası asla dedi seni çatı katna getirmem eyvallah dedim bişey diyemem sonuçta beni evlendirende evimin en ufak eşyasına tadilatına kadar babam yanımdaydı. Ben şimdi babam ne derse asla karşı çıkamam. Nankörlük olur. Eşimde bana baskı yapıyor yok boşanırım diyor geçmezsen vallahi billahi en son ne yapacğaımı biliyorum işin içinde kalmışım
Eşim giriş katta oturmak istemiyor?