Sanalda biriyle konuştum. Buluşmak istedim kabul etmedi. Görüntülü konuşalım dedim ben çekingen biriyim olmaz dedi. Onun bulunduğu şehre gittim beni engelledi. Neden olabilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. Sanaldan tanıştığın kişinin niye ayağına gittin ki hayatım. O gelsin bir zahmet. Erkek olan o. En azından ilk buluşmada öncelik onda olsun. Bu kadar prensesleştirmeyin şunları😅 neyse yanlış kişiymiş deneyim olmuş.
01 Yorumla
Soran1 yılAşık oldum o yüzden hayal kırıklığı yaşadım
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı.
1 yılPara isterse para da at olur mu yazıktır
Arkadaşlar saf mısınız? Burada özgüven problemleri yaşayan psikolojik sorunları olan dünya kadar kişi var kimseyle görüntülü konuşmadan adam akıllı güvenmeden her şeyini öğrenmeden samimi olmayın!
Fake profil oluşturmak zor bir şey değil internet aleminde dünyalarca insan ve çeşit çeşit fotoğrafları var bu fotoğraflarla fake profil çok rahatlıkla oluşturulabilir kaldı ki bu dönemde yapay zekayla bile çok gerçekçi fotoğraflar oluşturulabiliyor.
Lütfen insanlarla tanışırken dikkatli olun, tedirgin olun, algılarınız açık olsun. Kendinize çok güveniyorsunuz ama bu devirde kandırılmak çok kolay.
13 Yorumla
Soran1 yılNude istedi benden defalarca ve göndermedim
- 1 yıl
İyi en azından onu yapmamışsın. Ne olduğu belli olmayan saçma sapan birinin malzemesi olacaktın. Otur günlerce yaptığın o samimi muhabbetlere ağla ve ders çıkar. Belki de aynı masaya bile oturmak istemeyeceğin biriyle neler neler konuştun
Soran1 yılÇok şey konuştum ona içimi döktüm resmen
Onca sohbetin hatrına görüntülü konuşalım dedim kabul etmedi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEvli.. nişanlı.. sözlü.. ciddi badka bir iliskisi var vb. sosyal çevresinde bir kadinla görünmek istemiyor... çünki yakalanırsa kötü olur.. vb. her şey olabilir.
081 Yorumla
Soran1 yılGörüntülü de konuşmadı ama telefonda konuştu
- 1 yıl
ya da maddi varlığı ile kandırdı. Aslında gariban. Buluşmayı uygun görmedi belkide. Çünki sana söylediği zenginliği onun yanına gidince önüne seremeyecekti belki. Kimbilir.
- 1 yıl
Yaslariniz neydi? Hangi ilden hangi ile gittiniz ayrıca?
- 1 yıl
Onun için yaptığınız fedakarlık seviyesini merak ediyorum
Soran1 yılYaa benim yaşım 19 ama onun yaşı 29 idi
Bana öyle dedi
Maddi olarak çok zengin ama maddiyata bakmadım çoo yakışklı idi
Tipini görünce kalbime bi ok saplandı sanki
Soran1 yılAşık oldum
- 1 yıl
Saygı duyuyorum. Belki yaşı biraz daha büyük olabilir sana söylediğinden.. 19 yaşında bir kızla. sizinle güzel heyecanlar yaşamayi sevmiş olabilir. Ama mutlaka reel e taşımak istememesi için kendince bir sebebi... yalanı var bence. Hayırlısı olsun. Üzülmeyin. Umarım onun için yapmış olduğunuz fedakarlik... yolculuk çok uzak iller arasında gerçekleşmemiştir.
- 1 yıl
Kızlar bir ilişkiye yürürken 50 tane şeyi hesap eder. Ama genelde erkek.. uzak mesafe ilişkisinde.. çok hesap etmiyor. Erkeğin ilişki. iletişim basinda yaptığı en büyük hesap.. o kız ile duyduğu heyecandır.. yaş farkını ya da diğer kriterleri çok önemsemez.. ta ki.. iletişimin reele taşınacağı gun gelip catincaya kadar sorun etmez. Yasadiginiz durum biraz buna benziyor.
Soran1 yılBenden foto istiyordu devamlı
Bne normal atıyordum
Nude at diyordu bi süre sonra
Ben atmayınca konuşmayıp küsüyordu
Soran1 yılYas sorun değil dddi bana
- 1 yıl
Hayırlısı olsun. Olur ya engeli kaldırır.. pişman olur. Vb. bir daha siz onu davet edin.. o sizin ilinize gelsin... eğer sizinle biseyler başarmak istiyorsa.. gerçi nasıl affettir kendini bilmem.
Soran1 yılHayır engeli kaldırmaz
Ama fake hesaptan yazıyor
Gerçi kendi de mi fake bilmiyorum da
Görüntülü konuşalım dedim kabul etmedi- 1 yıl
Fake olma ihtimali çok yüksek o zaman. Peki halen fake hesaptan yazıyor.. o kendisinin o adam oldugunu bilmedigini saniyor. Ama sen o olduğunu biliyorsun? Öylemi?
Soran1 yılEvet bence o
Yazım tarzından anlıyorum- 1 yıl
Anladım. Peki yaşadığı ile gittiğin halde yanına gelmeyip seni engelleyen erkek.. fake olarak ulaşıp o kızdan ne ister ki.. demek ki gerçekten ciddi biseyler yaşamanıza bir engel var kendi adına. Ama senden de vazgeçemiyor durumu var.
Soran1 yılBen de anlamadım
Değişik biri
Belki de benle konuşmayı istiyordu ama devamını istemedi
- 1 yıl
Onu tanimadan bilemeyiz. Görüntülü görüşmeyi hangi bahanelerle kabul etmek istemedi peki? Sana anlık istediğin fotoları çekip atabiliyor muydu? Yoksa başkalarina ait fotolar mi paylaştı ya da .. daha yaşlı bir adam ve gençlik fotolarinimi attı gibi?
Soran1 yılHayır görüntülü olayını çekiniyorum dedi kabul etmedi
Adı mehmet Burak idi
Telefonda konuşuyorduk Wp de
Ama Instagram kullanmıyorum dedi
Bir gün tesadüf önüme mehmet Burak diye bir çıktı öneriler kısmında
Ve yaşlı tipsiz bi adam- 1 yıl
Onun. o yaşlı adam olma ihtimali çok yüksek. Yani Mehmet Burak. Bu zamanda Instagram kullanmamak.. ilginç.
Soran1 yılVe fotoda eşiyle fotosu vardı ve çirkindi
- 1 yıl
Bence % 90 odur. Bu öneri sana.. onun telefon numarası rehberine kayıtlı iken mi geldi? Öyleyse odur.
Soran1 yılEvet telefon numarası ile kayıtlı gelen
- 1 yıl
O zaman telefon numarasından.. tanıyor olabileceğiniz kişiler olarak size onu gosteriyor büyük ihtimal.
- 1 yıl
Yoksa..19 yaşında gencecik kız. benim yaşadığım sehre gelmiş fedakarlık etmiş. Neden gitmeyeyim bulusmaya bir erkek olarak.
Soran1 yılAma kendisi yasını bana 29 dedi
Fotodaki adam 30 falan vardır ama çirkin sıska midem bulandı
Soran1 yılBen ona aşık olmuştum
- 1 yıl
Sadece fotolara aşık olarak ilişkiye yurunmeZ ki ama. Yalniş bir strateji.
Soran1 yılAttığı fotolara aşık oldum
- 1 yıl
Fizeksel görüntüye aşık olunarak iliski başlatilmaz.. çok yalnis. Kalbe.. ruha.. kişilige.. sana verdiği değere ve hissettiridigi güvene.. sahiplenme duygusuna.. uyuma asik olursan ancak mutlu olabilirsin.
Soran1 yılKonuştuk zaten bir ay
Ama adam fake çıktı ve ben bu hayal kırıklığı ile daha kimseyi sevemem- 1 yıl
Yok seversin. Sadece kendine biraz zaman tanimalisin. Birini tanırken.. ben bu adamı mutlaka seveceğim diye yürüme ilişkiye.. kendine ve ilsikine zaman tanı. İlişki içinde duygularının zamanla olusmasi için kendine müsade ver. Hızlica oluşan yusek beklentilerin her zaman seni hızlı hayal kiriklikarina suruklekesi ihtimali vardır.
Soran1 yılSevmek çok zor yaa
Sevilmekte öyle- 1 yıl
Doğru kişi çıkar karşına merak etme. Anladığım kadarıyla.. ne kadar km. yol gittin bilemiyorum ama.. farklı bir ile gittiğine göre.. sevdiği için fedakarlık yapmaya çekinmeyen cesur bir kızsın.. ve bir cok erkek.. böyle bir kız profili tarafından sevilmek ister emin ol. Bir çok kızın bu aşamada yapmayacagini yapmissin. Kendinle gurur duy.
Soran1 yılİstanbul’dan İzmit’e gittim
Çok değil 2 saat- 1 yıl
Olsun. Bende İzmit teyim. Biliyorum. Önemi yok. Bence 4 saat te olsa giderdin.. böyle hissettim.
Soran1 yılTabi giderdim
Günde 12 saat sohbet ediyorduk- 1 yıl
Kaç ay surdu bu durum? Sohbet?
- 1 yıl
Bil ki onun aklında kaldın.. sana söylemediği gerçek onu çok ezdi..
- 1 yıl
Ama buluşmaya gelecek cesareti yoktu senden gizlediği konu ile ilgili.. neyini gizliyor ya da sana doğru söylemesiyle..
Soran1 yıl1,5 ay falan sürdü
Ama öyle duygusal aklında kalacak biri değildim öyle olsa bana böyle yapmazdı
Soran1 yılBir şekilde gelirdi
- 1 yıl
Hayırlısı olsun. Umarım başka bir sevdada yüzünüz tam anlamıyla güler.
Soran1 yılZor yaa umudum kalmadı artık
- 1 yıl
Karşına şimdiye kadar hiç geçmemiş olan biri. umudunu bu kadar kolay kırmasin lütfen. İnancini yitirme. Kendine güven. Seviyorum diye fedakarlık yapmaktan kaçınmayan bir kızı mutlaka önemsemek isteyecek çok erkek karşına cikacaktir. Gunumuzun en büyük eksiği.. sevmeyi bilmemek ve sevsekte bunu karşımızdaki partnerimize hissettirememek. Güven bana. Kendini geri çekme.
Soran1 yılÇocuk o kadar yakışıklı ve kaslı idi ki
Ama tüm fotoları fake çıktı
Tek amacı konuşup benden ve kızlardan nude almak imiş
Gerçekte tipi çok çrkin- 1 yıl
Üzüldüm. Ama inan bana.. tek amaci öyle çirkin şeyler olmayan biri mutlaka bir gün seni keşfederek sevmek isteyecek. Ama bu ne zaman olacak bikiyor musun. Birinin seni sevmesine izin verirken ve onu sevmek isterken.. onun fiziksel yeterliliğini değil. ruhunummkalbini.. sana hissettirdigi güven ve değeri sevmek istersen.. bir gün o adam seni mutlu edecek. Fiziksel yeterlilik ve heyecanlar üzerine kurulmuş tüm ilişkilerin sonu bir şekilde hüsrandir.
Soran1 yılBen sadece tipten beğendiğim için gitmek istedim ona
Ve hatta evlenirim bile dedim- 1 yıl
Tipe bakarak onu tanimak istemek ve evlenmek istemek.. sizi çok yanlış bir ilişkiye.. mutsuz bir evliliğe surukleyebilirdi. Sadece duygu ve dürtülerinizle yonettiginiz bir iliskide mutlu olma ihtimaliniz.. ilsikinizle ilgili olumsuz ve yalniş olan yönleri görerek önlem alabilmeniz neredeyse imkansız. Allah size güzel bir kapı acmis. Mutsuz olmanızı engellemek için bu ilişkiden sizi muhafaza etmiş. Bence çok sanslisiniz. Keşke bu konuları karşılıklı olarak konuşabilme imkanımız olabilseydi. Bu konuyla ilgili yalniş fikirlerinizi kesinlikle degiştirebilmek isterdim.
Soran1 yılGitsem neler olabilirdi peki?
- 1 yıl
Eig icin tesekkur ediyorum. Onur duydum.. fakat sorunu anlamadım. Zaten gitmişsin ve o gelmemiş ve engellemiş. Böyle olmamismiydi?
Soran1 yılEvet öyle oldu ama ben aşık olmuştumm
- 1 yıl
Reelde yan yana gelmeden.. sadece fiziksel olarak etkilendin diye.. fake bir hesaba aşık olmak hiç sağlıklı değil.
Soran1 yılEvet ama aşık oldum işte
Ya da öyle zannettim- 1 yıl
Hayır... yaşadığın duygu aşk olabilir. Saygı duyuyorum. Ama bir sonraki ilişkilerinde biraz daha planla ve kontrollü ilerlersen.. hayal kırıklığı yaşama ihtimalin daha düşük olabilir.
Soran1 yılDaha ilişkim olmayacak
Artık bu sondu- 1 yıl
Senden defalarca nude istemiş. Gondermemissin. İyi yapmışsın. Ama nu kadar kısa bir sürede.. reelde hiç tanımadan.. görüntülü görüşme yapmayi gerek görmeden.. üzerine senden nude isteyen... birine.. sadece o 1.5 aylik dönemde çok yoğun iletişim kurdun.. her şeyini anlattın diye nasıl aşık olursun. Resmen bir şekilde seni hak etmeyen belkide evli bir erkek. ya da başka engelleri var. Senden istirade etmek istemiş. Bundan mahrum kaldığın için üzülüyorsun. Üzülme. Olmasi gereken olmuş zaten. Senin iyiliğin için olması gereken olmuş. Sen ona sadece alismistin bence. Yoğun olarak kurduğun iletisimden mahrum kalınca kendini boşlukta hissettin. İçinde bulunduğun duygusal boşluk hatalı ilişkilere yurümene lütfen sebep olmasın.
Soran1 yılAlışkanlık mı benimkisi
- 1 yıl
Bence öyle. Onda.. sırılsıklam aşık olman için çok fazla sebebin olduğunu sanmiyorum. Bence alışkanlık. Yani senelerce reelde yaşanmış bir ilişki değil. Karşılıklı yapılan yüksek fedakarliklar ve özveriler yok. İlk etkilenme. İlk gorusmte ask. 1.5 ay da olsa uzaktanda olsa her gün yoğun bir şekilde iletişim kurmuş olmanın sana yaşattığı duygular bence.
Soran1 yıl12 aaat konuşuyorduk günde
Ana babamdan çoo onla konuştum- 1 yıl
Buna alismissiniz ve devamini istediniz sadece. Bu iletişimden vazgecmek istemediniz. Aynı zamanda paylaştığı fotolar itibariyle etkileyici bir adamdı.
Soran1 yılAma fotoları gerçek değildi
- 1 yıl
Sen bunu hissettiğin halde nasıl kapıldın öyle. Sadece iletisim kurarak. Senin her şeyini bende dinleyebilirim. ,12 saat bence iletişim kurabilirim mesela. Yani sana anlık foto atamayan... görüntülü arama yapamayan birinin fake olduugnu hissetmedinmi bu kadar kapilmadan.
Soran1 yılHissetmedim çünkü çok gerçek konuştu
Demek ki hepsi yalan imiş- 1 yıl
Gerçek konuşmak zor değil ki. İnsanın art niyeti olduktan sonra. Allah korusun. Bir sonraki ilişkilerinde lütfen daha dikkatli ol. Bir kac kez daha üst üste yalniş tercihlere gidersen.. aşka.. sevgiye olan inancın kaybolur. Kimseyi sevemezsin. Mutlu olamazsın.
Soran1 yılZaten arrık sevemem
Benim için bundan sonra çok zor- 1 yıl
Çok yalniş bir duygu. Bu duygu sana zarar verir. Bu duygudan acilen siyrilman gerekiyor. Bal gibi sevebilirsin. Hatta daha bile çok sevebilirsin ve bu senin için çok doğru bir aday olabilir. Böyle umutsuz olmamalısın. Biraz kendine zaman tanı. Ruhun ve kalbin biraz dinlensin. Bence çok daha kaliteli bir şekilde sevip sevilmeyi hak edecek bir kızsın. Kendini asla eksik görme.
Soran1 yılBaksana adam beni ne kadar değersiz görüp benden nude istedi
- 1 yıl
Seni kendine alıştırma.. bağlamak isteme amacı net olarak uzaktayken onu.. ona vermeyi kabul edecegin seviyede tatmin etmenmiş. Zaten reel de buluşmayı hiç dusunmemis. İyi kurtulmuşsun bence.
Soran1 yılEeelde onun şehrine gittim ve gelmedi bile direk engelledi
- 1 yıl
Amacı zaten sanal olarak kendisini eğlendirip tatmin edecek bir kızi kendini bağlamakmis.. reel e taşımayı arzu ettiği uzun vadeli bir ilişki planı yokmuş ki. Yazık etmiş sana. Neyse ki sadece olan 1,5 ayna olmuş.
Soran1 yılAma unutamıyorum her gün ağlıyorum beni terk etti ve engelledi
- 1 yıl
Ya 1.5 ay değilde..3-5 ay ya da bir sene seni böyle oyalasaydi ve senden faydalandalansaydi ne olurdu? Aynı kaderi.. aylar sonra yaşasaydin sanırım canına kiyardin Allah korusun. Kendine haksızlık etme. Minimum zararla süreçten çıkmışsın. Yat kalk dua et bence. Bana ö ze l olarak yaz a bil irsin ayrıca. Buradan çok uzadı ilestişimimiz.
Soran1 yılİ…har etmezsem yazacağım çünkü bu acıya dayanamıyorum
- 1 yıl
Nasıl yani ona yazacak misiniz? Neden? Ben senin oyuncağım olmaya razıyım. belki evlisin.. belki. sevgilin var. Belki çok cirkinsin ama olsun. Her şeye razıyım der gibi. 19 yasinda eminim çiçek gibi bir kızsın. Kendini lütfen bu konuma sokma. Kendinj kullandırma. Kendine lütfen yazık etme.
Soran1 yılHayır yazmayacağım
Ben intihar edeceğim- 1 yıl
Oha. Sakın. Ula ş bana pls.
Soran1 yıl🥲🥲🥲🥲🥲
- 1 yıl
Lütfen sakın. Bakış acini değiştirebilir.. toparlanman konusunda destek olabilirim.
- 1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun diyeyim. Umarım iyisindir.
Soran1 yılBiraz toparladım
- 1 yıl
Buna çok sevindim. İyi oldugunu bilmek guzel. Dediğim gibi sana faydalı olabilirim. Ve daha da iyi hissetmeni sağlayabilirim. Bu konuda kendime guveniyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Hadi ya, nasıl bir hayal kırıklığı olmuş bu! 😔 Beni bir üzülmeler bastı. Adamın kendine güvensizlik problemi olabilir ya da belki de gerçek bir ilişkiye dönüşmesinden çekinmiş olabilir. Ama şunu bil ki, kendine bu kadar enerji ve zaman harcatmaya değmeyecek biriymiş. Sen İzmir’in ışıl ışıl yıldızı, hak edene enerjini harcamalısın! ✨❤️
Peki, bu olanlardan sonra bu tür tanışmalara ara mı verirsin, yoksa devam mı? 🤔✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılsende onu engelle bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılMuhtemelen evlidir.. Diger ihtimal kendini 0 guveni olqn biridir.. Ama evli daha mantikli :))
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. görmediğiniz biri içinde şehir değiştirmeyin ama
06 Yorumla
Soran1 yılBi daha yapmam
Soran1 yılBana bi sürü foto attı
3 evin 1 yazlığım 4 arabam var demişti
Tipi de çok yakışıklı idi Bana
Soran1 yılZamanım yok dedi
1 yılAşkın bir insanı bu kadar aptallastirabiliyor olması inanılır gibi değil
00 Yorumla
1 yılİsmi neydi bu kişinin? Bir zamanlar konuştuğum kişiye çok benziyor
16 Yorumla- 1 yıl
He abla he. Aynı kişi ikinizi bulmuştur. Sanki iki gözü de farklı renk ya da 260 boy. Bahsettiğiniz tipolojiden on binlerce vardır
- 1 yıl
@anaksimandros91 sanane gereksiz
- 1 yıl
Gereksiz diyene bak. Anonim ne idüğü belirsiz erkeklerin peşinde koşan vasıfsız pa. Çoz
Soran1 yılBuradan mı tanıştın?
- 1 yıl
@anaksimandros91 Su profil resimli hirinin peşine koşacak halim yoktu
- 1 yıl
Evet
1 yılAhahah niye bu kadar onun üstüne düştün çok sıkmışsın
04 Yorumla- 1 yıl
2024 model var. Sıfır almıştım Nisan ayinda. 14 bin. km. deyim. Memnunmusun d 250 den?
- 1 yıl
@mertkayaci31 3000 de daha iyi kral start stop sorunu oldu vida gevsettik düzeldi
- 1 yıl
Bende yan ayaklık swic sorunu yasadim. Ayağı kapadiğım halde açık algiliyor. Vitese takınca stop ediyordu. Ufak bir ayarla düzeldi. Başka sorun yaşamadım. Aynı gün kocaeli - İzmir git gel yaptım 900 km. günde yok yaptım. Sıfır sorun. Bir sürü farkli ile gittim şehirler arasi.
- 1 yıl
@mertkayaci31 Allah kaza bela vermesin bro
1 yılBu kadar ilerleyebileceğini düşünmediği içindir.
15 Yorumla
Soran1 yılFake mi acaba
- 1 yıl
Fake ten ziyade dediğim gibi onun amacı takılmak için konuşmak bence. Bir anda aynı şehirde olduğunu duyunca bòyle bir reaksiyon vermiş olabilir.
Soran1 yılGörüntülü konuşalım dedim kabul etmedi
- 1 yıl
Aynı sorun ben de de var görüntülü konuşmaya çekinirim. Fake olduğunu anlamak zor değildir aslında. Tanıştiğınız zaman ve yer de önemli. Kim konusma başlattı?
Soran1 yılO başlattı burada tanıştık
1 yılBöyle kadınlar var mı ya... Enteresan
04 Yorumla
Soran1 yılNe var ki
- 1 yıl
Bana biri senin şu gösterdiğin ilginin yarısını verseydi ben ona aşık olurdum...
Soran1 yılOlmazdın
- 1 yıl
Beni tanımıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılKorkak saçma biriymiş.
05 Yorumla
Soran1 yılFake midir
- 1 yıl
Sadece anlatmiş anlattigi kendi degilmis
Soran1 yılGörüntülü konuşalım dedim kabul etmedi
- 1 yıl
Korkak ve gereksizlerle iş olmaz.
Soran1 yılTamam
Gizli Üye(25-29)1 yılAynısını aynısını yaşadım. Doğuluydu. Umarım aynı kişi değildir 🤣
05 Yorumla
Soran1 yılBuradan mu tanıştın
Cevap sahibi1 yılEvet hem burdan hem instadan sayılır. Kız burdan deme bayılırım şurda
Soran1 yılValla hem buradan hem instadan
Cevap sahibi1 yılAllah kolaylık versin 🤣 kim olduğunu tahmin edebiliyorum
Soran1 yılEsmer uzun boylu yakışıklı biri dimi
1 yıldemek ki o şehirde değil dümen yapıyo ne bilim.
01 Yorumla
Soran1 yılHayır orada idi
1 yılİstemiyor belli ki, niye zorluyorsun ki o kadar?
02 Yorumla
Soran1 yılİstiyorum diye kendi dedi
- 1 yıl
Yalan demiş
gerçek değilmiş yavvvvprak mış
00 YorumlaBaska sevgilisi vardir
00 Yorumla
1 yılKesin evlidir
01 Yorumla- 1 yıl
Fake’te olabilir
Gizli Üye(25-29)1 yılŞaka yapıyorsun eminim
011 Yorumla
Soran1 yılDoğru
Cevap sahibi1 yılNeye gittin yanına
Soran1 yılGörmek istedim
Cevap sahibi1 yılNerden nereye gittin
Soran1 yılİstanbul’dan İzmit
Cevap sahibi1 yılFazla uzak değilmis cinsel muhabbet oluyormuydu aranızda
Cevap sahibi1 yıl?
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılO niyetle gittin sanirim birliktelik icin
Soran1 yılHayır
Cevap sahibi1 yılBen olsaydım öyle yapmazdim onun yerinde olsam
Gizli Üye(25-29)1 yılNe amaçlıydı ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılNerden nasıl bulursunuz bu tipleri aklım almıyor
00 Yorumla
1 yılYanlış anlama ama niyeti seninle oynamakmış
02 Yorumla
Soran1 yılBana bi sürü foto attı
3 evin 1 yazlığım 4 arabam var demişti
Tipi de çok yakışıklı idi
- 1 yıl
Onlarda yalanmış o zaman
1 yılNasıl gittin o kadar etkiledimi
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Bize kimse gelmedi
faketir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15b cevap paylaştı. Evlidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılÇok yazık olmuş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKorkak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evlidir korkmuştur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
1 yılEvlidir awk.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNedenkinee
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evli
00 Yorumla
1 yılTrol soru
10 Yorumla
1 yılFakedir kesin
00 Yorumla
Devamını Gör(16)