+1 yılOnun yanindayken gozlerine bakmak bile yetiyo ama sorunun cevabını tam olarak veriyim
Tatile cikmak
bir yerimiz donana kadar sahilde simit cay
Karaoke
Araba surmeyi ogretmek
Adalarda bisiklete binmek
Ben doydugumda zorla azima biseyler tikamasi
Alisveriste bisey alirken istememem sonra uzuldugu icin dayanamayip almam
Kosuya cikmak
Turk kahvesi yaparken belinden sarilmak
Ordugu boyunlugun nefes aldirmayisi ve bunu ona belli etmemem
Lunapark
Cisi geldiginde deli tavuga donup wc arayisimiz
Kizdigimda çocuklasmasi
Tabu oynamak
Ve birlikte kurabiye yapisimiz heee bide sacma sapan pozlarimiz
Paramiz kalmadigindan otelde kalamayip pilajda bira icip ates yakip sabahlamamiz338 Yorumla- +1 yıl
Hahha tesekkur ederim eic icin :) ve oylayan arkadaslarada tesekkur ederim
- +1 yıl
Kıskandım l*n
- +1 yıl
Haha cok ama cok tesekkur ederim arkadaslar :)
- +1 yıl
bira içip sabahlamak güzel olmalı :)
- +1 yıl
Ama paran varken degil yokken guzel :) @bikedimbileyok
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSarılıp uyumak güzeldir sevdiğin ile. :):
https://i.hizliresim.com/bgE4JZ.gif48 Yorumla- +1 yıl
Kaşık pozisyonunda uyuyacaksın. :)
- +1 yıl
Bu oluyor. :):
www.renklidergi.com/.../...d4172625c6.28459808.jpg - +1 yıl
Evet.
- +1 yıl
Rica ederim.
Yemek hazırlamak, sarılıp medcezir izlemek:) , puzzle , alışveriş , sinema , sarılıp uyumak , kamp , tatil , yüzme , ayaklarıma oturuptup mekik çekiyorum bide:D say say bitmez gerçi son favorimizde vialand tema parkında adrenalin depolamak :) bahar gelsede gitsek gene
21 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Güreşmek ama ciddi değil hani şakalaşır tarzda, doğruluk cesaret oynamak ama kural hep cesaret seçmek :D cem yılmaz izlemek eğer izlenmemişse, bowling oynamak, onun bana veya benim ona makyaj yapmam :D birbirmize yemek veya ttlı yedirmek vs vs :))
13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
+1 yılFazla maddi degeri olmayan seyler aslinda.
Mesela beraber evde bir film izlesek, o filme baksa ben ona.
Disarda deniz kenarinda otursak onun omuzuna yaslasam basimi ve o huzuru yasasam bir anlik.
Beraber bir cay simitle gecinebilelim mesela.
ya da yagmurda beraber islanmak.. artik yok tabii bunlar...:(20 Yorumla
+1 yılBeraber onun başarılı olduğu yemekleri yapmaktan keyif aliyorum , bilmiş bilmiş halllere girmesi , benimde gayet hicbisi bilmiorum edalarim.. cidden eglendiriyor beni ve sonucta ortaya cikan kebabi, cigkofteyi ve kunefeyi şapırşupur yemek , keyif ötesi..
10 YorumlaÇok seviyor diye yaprak sarıp doyduğunda bile o sarmalar bitene kadar ağzına tıkmam
Lunaparka gitmek, onun zorlamasıyla gondola binip indikten sonra ağzıma geleni saymak
Beraber uyumak
Kahve yaptıktan sonra bilmediğim halde bana fal baktırması
Sabah uyandığımız gibi birbirimize resim atmamız :D10 Yorumla
+1 yıl31 Yorumla
+1 yılBeraber dalış yapmak, lunaparka gitmek, yemek yapmak, futbol oynamak, dövüsmek dermisim ortami gerermisim:D Karate ama ben dövucem sadece:D
14 Yorumla- +1 yıl
Ha zaten sevgilim yok olursa diye
- +1 yıl
Hayırlısı tesekkür ederim:) sanada mutluluklar
Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. araba sürmek mi aman alah korusun :)) hayır ehliyeti aldı mecbur öğreticez ama tırsıyorum bu kızlar gaz pedalına gerektiğinde fren muamelesi yapmıyor aksine daha çok basıyor :S:@
11 YorumlaOna sarilarak yapabildigim herseyi cok seviyorum :)
Bunun disinda arabaya atlayip daha once hic gitmedigimiz yerlere kesif turlarina cikmaya bayiliyorum. Sevgili ile yasanilan ortak ilklerin hepsi guzeldir bence.10 Yorumla
+1 yılBenimle ilgilensin yeter artik o kadar dustum yani liste yapmicam :)
12 Yorumla- +1 yıl
İlgi den baska bir sey istemiyor musuun
+1 yılHer manyaklik sebeklik ve ko
Mikliği yapacak kabiliyetim var ama sevgilim yok.. olsa onla gülüşmeyi sevebilirdim.. yeter çok hayal kurdium :D13 Yorumla- +1 yıl
Bakiciğiz artik hayirlisi :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaramizi deşme krdsm hic olmadi daha yasayamadim yasarim ins. Yanimda olsun her aktivite guzeldir bince.
22 Yorumla- +1 yıl
bana bir mesaj atsana lütfen
+1 yılHalı saha maçı benimki futbolcu baska seçenek yok ayrica futbol tam bir aşk :DD
21 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=4UN_7jNGWr0
bu klibi gerceklestirmekkkkkk :))))
20 Yorumla delı gbıı cocuklasmak
onu gıdıklamak
tabu oynamak
sahılde yurumek
alısvers yapmak
burger yemek benden kalnları onun supurmesı
yabancı dızı ızlemek en az on tane ust uste
bırzamanlar bunlarda10 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/W68kBE.jpg
Kasik pozisyonu merak edenler.10 Yorumla
+1 yılIlk firsatta ortalığın altını üstüne getirmek yani özgürce gezmek tozmak eğlenmek. Onunlayken bütünn herşeyi unutmak. O an canımız ne istiyors ertelemeden yaşamak
40 Yorumlaben en çok onunla beraber olmayı seviyorum , bir şey yapmamıza gerek yok , yanımda olması yeterli , bir de sürekli yüzüne bakmayı çok seviyorum , pek bakamasam da :)
10 YorumlaOnun büyüdüğü sokakları ele ele dolaşmak , oan ki mutluluğu gozlerinde görmek
15 YorumlaSabah kalkıp birlikte ne yiyeceğimize karar verememek sonra çıkıp birşeyler bulmak yemek eglenceye gitmek gezmek aksama kadar alış veriş yapıp eve gelmek eve geldiğimiz gibi doya doya sarılıp öpüşmek yata girmek sarılmak uyumak biraz sonra kalkıp yemek yapmak birlikte yemek film tv izlemek sonra yeniden yatağa girmek farklı aktiviteler yapmak yatakta sonra uyumak uyanıp işe gitmek :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilim yok ama eger olursa en çok yapmak istediklerim yüzmek kosu yapmak yagmurda islanmak kahkaha atmak sakalasmak sinemaya gitmek arabayla gezmek alışveriş yapmak ve en cok istediğim sarilarak uyumak:)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnşallah:))
Yemek yapmak (int bakıp seçiyoruz snra yapıyoruz; )
♡
Ebru Sanatı ile uğraşıyorum minnos sevgilime de onu öğretiyorum çok hoşumu gidiyor*10 Yorumla
+1 yılSaatlerce bkletilmek aktivite bu :) evde. carsida. pazarda. wcde. loknta. magazalar. avm vs. Pof
11 Yorumla
+1 yılberaber bir cumartesi aksami yolacikip daha once hic kalmadigimiz bir butik hotelde konaklayip sabah erken kalkip spor ve kahvalti
ptesi ikimizinde cok yogun stressli is gunu oldugundan bizi rahatlatiyor spor ve doga10 YorumlaEğer sevgilim olursa onunla tavla oynamak istiyorum :)
20 Yorumla
+1 yıl- Yamaç paraşütü yapmak
- Dalış yapmak
- Paten sürmek
- Club'e gitmek
- Karaoke yapmak
- PES oynamak..13 Yorumla- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yemek yapmak, pijamalar ile film izleyip şakalaşmak, oynaşmak falan.
Sevgilim yok bana ne oluyorsa.20 Yorumla
+1 yılEger olsaydi.. Yaz mevsiminde akdeniz sahilinde bir plajda beraber oturup 2 bira açıp ay ışığının denize yansimasini seyrederek sabaha kadar sohbet ederdim..
10 YorumlaOlurda herhangi bir hata sonucu es kaza bir sevgilim olursa :) onunla sabaha kadar pes oynamak isterim. Mac yapalim sabaha kadar. O gol atamayinca kizsin, ben mahsuscuktan yenileyim. Nede guzel olurdu be...
00 Yorumla
+1 yılÖnce seks sonra ps4 sonra birlikte raki balik arkadaslarla bulusmak tavla oynamak :)
14 Yorumla- +1 yıl
Seksten sonra güzel bişey gelir diye bekliyordum ama :)) ps4 den sonra rakı balık daha da kötüymüş ehehe :))
- +1 yıl
İste hem sevgilim hem en iyi arkadasim olcak gozum ondan baskasini gormesin :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yola oturup onunla millete laf atmayi ozledim , Ezcaneye girip burada telefon satiliyor mu demeyi, lannn demey ozldimm.
10 Yorumla
+1 yılSarılmak, sarılıp uyumak falan olabilirdi, tabi sevgilim olsaydı.-.
11 Yorumla- +1 yıl
Olsaydi iyidi be
bir sevgilim olduğu zamanlarda onunla bilgisayar oyunları oynamak ve film izlemeyi çok seviyorum.
10 Yorumla
+1 yılsımsıkııı sarılmak onun saçlarımı koklaması kokunu özledim demesi
10 YorumlaFilm izlemek ve sohbet etmek. Saçmalamak ve gülmek :)
10 YorumlaSanirim bunu isterdim . d https://i.hizliresim.com/99r245.gif
10 Yorumla
+1 yılMotorla gezmek çevredeki köyleri bilmediğimiz yerleri görmek sarhoş olmak ve saçma sapan konuşmak :)
10 Yorumla
+1 yılO kadar yapmak istediğim şey var ki. Fakat o kişiyi bekliyorum halen.
10 YorumlaAhaha bizde senin gibi yapaLım dedik bana dediği Laf "Bebekmisin Ln" :D :D :))))
18 Yorumla
+1 yılBen en çok kimsenin anlamadığı sadece ikimiz arasında olan o küçük şakaları severdim.
10 YorumlaGöbeğinde uyurken karnının gurultusunu dinlemektir aşk :)
Ulan o ses bebek karnın da osuruyor Onun sesi.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 556 cevap paylaştı.
+1 yılDöverim l*n Seni Demesi :D
Çok Tatlı Oluyo.
Halbuki bilse kodummu duvarda 10 tane fotokopisi çıkacağını söylemez :) :) :)20 Yorumla
+1 yılEn iyi görüşteki arkadasa katılyorum, diyeceklerimi fazlasıyla demis bulunmakta zaten.
10 Yorumla
+1 yılsinemada korku filmi sevmediiğim korktuğum için beni zorla götürürdü hep biliyo elini tutacam gözümü kapatacam hoşuna gidiyodu heralde bende ayaklarımı yıkatıyodum ama ayrıldık
13 Yorumla- +1 yıl
Onu erkekler yapmıyor muydu ya :D
- +1 yıl
Öyle ama korku filminden korkarım yalan yok ıster istemez refleks oluyo :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an yok ama varken kiskandirmayi cok severdim :-)
11 Yorumla
+1 yılÖncelik seks , sonrasi güzel bir kahvaltı ve doga yürüyüşü sonrasinda serbest zaman mükemmel bir aksam yemegi en son yalniz kalmak ve günü degerlendirmek :)
10 Yorumla
+1 yılUyumak, uyanmak, tekrar uyumak uyandikca onu yanimda gormekti. Bide onu uyutup sabaha kadar onu izlemekti.
bir dahakine aynilarini yapmicam :))10 Yorumla
+1 yılPlaystation oynamak karaoke birlikte eğlenmek uyumak her şey
10 Yorumlaİlk sevgilim olaydı elini tutup gözlerine bakaydım saatlerce yeterdi bee
10 YorumlaBu da sorumu herkesin en çok sevdiği aktivite belli yani :D
11 Yorumla- +1 yıl
herkesin değilde senin ve senin gibilerin aktivitiesi o vibratör :D lazım sana sanırım
Gizli Üye(36-45)+1 yılSnowboard yapmak zaten ilk de öyle başlamıştı bana öğretirken her düştüğümde onu da düşürmem ile ne dediğini anlayamamak tam bir laz 10 cümlesinden bir tanesini anlayabilmek kumar oynamak sık sık tatile gitmek şarap içmek falan filan
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende :D sarılıp öylece kalakalmayı öpüşmeyi mıncıklaşmayı oynşamyı :D
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçocuklukları beni deli ediyor saldırıyorum sonra dudaklarını bküpü kudurtuyor beni bana ne bana ne diyor yapma kız diyorum öldürcek bu kız bni :D
Cevap sahibi+1 yılsizede :)
İkimizle ilgili hayaller kurmak ve birbirimize anlatmak :) ayrıca mutfakta beraber yemek yapmak üstümüzü başımızı batırmak :) ekstrem sporlar yapmak şehir ve ülke gezmek :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGezmek tabiki bu haftasonuda sehir disina cikiyoruz :) 16 saat birlikte yolculukkk
10 Yorumla
+1 yılöyle uzun uzun yazacak değilim benimle birlikte spor yapsın yeter bana
10 Yorumlaparmak aralarımdakı mantarlı yerlere krem sürüyor ya işte o an onu daha çok seviyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFutbol oynamak,
Beraber kosmak,
Beraber cay icmek, yemek yemek ( bana kendisi elleriyle yediriyor 🙊)
Ben ders calisirken ellerimi tutup dakikalarca elime bakip oynamasi:)10 Yorumlabilmem olsa yürürdüm sinemayı seven biriyim sinemaya gidilirdi felan işte
10 Yorumla
+1 yılAdranaline binmek onun çığlıklarını dinlemek. ahaha çok zevkli beyler deneyin
10 Yorumlaönce sevgilimiz olsa sonra aktiviteleri sıralayacam:DD
20 YorumlaAslinda basit ama güzel bişey seve seve dövmektir :) bn tokat filan atiyodum yanağini okşayim derken :)
20 YorumlaGood example 😃😃😄😃 Olursa bilara yazacam söz 😃😃😄😃
10 Yorumla- Devamını Gör (130)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler