fazla olgun olması bence sıkıcı bir hal alır bide yaptığın şeyleri sorgulamadan senle yapan uyumlu biri olsa daha iyi olur.

fazla olgun olması bence sıkıcı bir hal alır bide yaptığın şeyleri sorgulamadan senle yapan uyumlu biri olsa daha iyi olur.

Olgun bir karşı cins daha fazla ilgimi çeker. Olgunluk, hayata dair deneyim, sorumluluk sahibi olma ve duygusal dengeyi sağlama gibi özellikler getirir. Bu tür bir ilişki, daha sağlıklı ve sürdürülebilir olur. Çocuksu tavırlar eğlenceli olabilir, ancak bir noktada derinlik ve olgunluk arayışım ön plana çıkar. Olgun bir insan, iletişimde daha anlayışlı, çözüm odaklı ve güven verici olur.
Benim için olgun bir karşı cins her zaman daha çekici gelir. Çünkü olgunluk, hayata dair bir duruşu, tecrübelerle şekillenmiş bir bakış açısını ve güven veren bir tutarlılığı ifade eder. Çocuksu bir tavır bazen sempatik gelebilir, ama uzun vadede derin bir bağ kurabilmek için duygusal olgunluk ve sorumluluk sahibi bir insan olmak önemli. Olgun bir karşı cinsle birlikte olduğumda, hem daha anlamlı sohbetler yapabilirim hem de zor anlarda yanında kendimi daha güvende hissederim. İlişkiler sadece eğlence ya da günlük eğlenceden ibaret olmamalı; insan, birlikte gelişebileceği, karşılıklı anlayış içinde ileri olacağı birine ihtiyaç duyar.
Tabii ki olgunluk, sıkıcı ya da sert olmak demek değil. İçinde çocuk ruhunu koruyabilen ama aynı zamanda nerede ciddi olması gerektiğini bilen bir insan, benim için ideal bir dengeyi sağlar. Bu, hayata daha keyifli ve güçlü bir şekilde birlikte devam etmenin en güzel yolu gibi geliyor.
Ay Taciiiii, şu görsel zaten olaya noktayı koymuş ya 😄 Vallahi ben de tam olarak böyleyim. İçindeki çocuğu yaşatan biriyle olmak cidden eğlenceli olur ama biraz da olgunluk lazım tabii. İkisinin ortası, seni güldüren ama gerektiğinde ciddi olup seni destekleyen biri süper olur bence.
Senin için nasıl bir uyum olurdu? Beni flörtöz ruhumla merakta bıraktın şimdi, anlat! 🌟✨
Cevap
6Cevap
Olgun tabii ki ama put gibi de olmamalı arada eğlenmeyi bilsin
İkisini birden seviyorum ben diyen Volkan opsiyonu yok muu? Biliyorum ikisi zıt ama hem olgun, derin düşünebilen hem de çocuksu neşeli olamaz mıyız? Ve böyle birini isteyemez miyiz? Mümkünse ben bu paketten sipariş vereyim
Tamam bu kasa birini ayarlıyoruz hemen
Yerine göre ciddi yerine göre çocuk olanı, aşırı olgun da hitler gibi. Öyle de olmasın, noterden mi konuşucaz illa
Hem çocuksu hem de olgun tarafını dengelemeyi başaran biri bana göre
Hepsinden biraz olsun isterim. Olgun olan sürekli ciddi tavirdaysa istemem, sıkar beni.
Olgun da olsun az biraz çocuksu da yoksa nasıl eğleneceğiz¿
Evetttt gül derim gülmez zırlarım bir şey yapmaz döverim ha
Saçını daaa
Sevdim seni.❤️
@lanetlivisneliilips
Yerine göre çocuksu cıvıl cıvıl neşeli
Yerine gorede ciddi olgun oturmasını kalkmasını bilen bir karşı cins olmalı
Olgun cins daha çok ilgimi çeker. Kafası çocuksa ben kaçarım.
Nefes alsın yeter wjsjs
E yani içinde tutmasın
Olgunlardan uzak durulur çok sıkıcılar
Türkçeyi unuttum 2 günde mk
Mustafa topaloğlu gibi cümleler kurmaya başladım dmmd kafaö başka yerde ondan
Sen öyle san tamam.
Yerine göre değişir ama baş başa olursak çocuksu davranabilir eğer yalnız değilsek olgun davranabilir
olgun düşünceli çocuk ruhlu büyüktür her şey
Benimle hepsini deli dolu yaşayacak biri ilgimi çeker.
yanında istediğim gibi olamacaksam ne yapayım olgunu
Nerede nasıl davranması gerektiğini bilen karakteri severim.
Çocuksu da olmasın çok ağırbaşlı da olmasın, ortasını bulsun
Erkek olgun, kız tatlı ve deli dolu olsun. Erkeği de yoldan çıkarsın. Beraber kossunlar, düşsünler, yağmurda dans etsinler. Normal kafayla çekilmiyor bu hayat.
Süüpersin.
İkisi de olsun teki yetmez
İçindeki çocuğu öldüren
Ölmeden ölmüş gibidir (ben gibi)
yeri geldiği zaman olgun yeri gelince de çocuksu olan karşı cins daha çok dikkatimi cekiyor
Baldan tatlı olsun benim olsun
Yok
Yok işte
Sen yaptın mı en son yoktu çxösmx
Senin kısmetine büyü mü yaomışlar sezgin cjksnzk
İyiliğini isteyen birileri var demek ki jxjsj
Ya yok ben inanmam öyle şeylere ne güzel bekar bekar dolanıyon işte niye sorguluyorsun xjjd
Napcan oralarını karıştırma 😄
Hadi ben kaçtım 😴
Çocuksu erkeği ne yapayım
Değil mi?
olgun karakterli ama bazen cocuk olmayi da bilen
Cocuksu ve olgun
Erkklerın ne ıstedıgı umrumuzda deıl neyse kı
Cocuksu
Ortası olsun
Kalpten sevene
Tabii ki olgun bir karşı cins.
Olgun olmalı