" Karşıdan bakıyorum" zaten dedim... Ters ters baktı...
Ne deseydim?
" Karşıdan bakıyorum" zaten dedim... Ters ters baktı...
Ne deseydim?
Parasal açıdan her ihtiyacımı karşılayabilecek misin fatura kira giyim yiyecek gezicek yerler mantığında. Zaten bir kadın kendini güvence altına alacak erkekle evlenmek ister. Kadın evlilikte güvencede ve güvende hissetsinki sana bereket ve dişil enerjisini verebilirsin çünkü erkek kadını mutlu ettikçe depresyon enerjisinden çıkar, yanlız kalmaz, bir çocuğu olur evde yemek yapanı olur, erkeğini rahatlatmaya çalışan olur. burada cevabın ben sana tabiki bakarım sende bana bakar misin tarzı bişey olabilirdi daha sonrada söyleyebilirsin tabiki. Biraz sen benim yanımda oldukça sana hiç bişey olmaz tarzı şeylerde diyebilirsin bunu duymak her kadının hoşuna gider.
Ben direkt bodoslama dalmışım
" Kendine bakmaktan aciz misin sen?" diye
keşke öyle demeseydin. tabiki bi kadın kendine zaten bakabilir. Aslında kadın sana “beni herşeyden koruyup bana bakabilir misin?” Mantığında soruyor. Evliliğin amacı kadının seni memnun etmesi seninde ona güvence ve sağlamlık sağlamandır. Böylelikle dişil eril dengesi kurulur. Bence git bi gönlünü al derim. 5 sene rusyada yaşadım. Rus erkekleri kadınına bakmayan erkek mi olur kadınına bakıcaksın sürekli çiçek alıcaksın onu mutlu ediceksin falan derlerdi
Ayyyy işte flört dünyasının çetrefilli yolları! 😂 Bence tatlışın orada "Benimle ilgilenebilir misin, yanında güvenle durabilir miyim?" tarzı bir şey kastediyordur. Romantik bir şekilde soruyor yani, ama sen tabii hemen "karşıdan bakıyorum" diyerek olayı mizaha bağlamışsın!
Keşke gülümseyerek "E tabii, sen benim nazar boncuğumsun!" falan deseydin. Bence biraz daha tatlı olabilirdin ama endişelenme, bunu telafi edebilirsin. İlişkinizi biraz şokella gibi tatlandırmayı dene, tatlı flörtler hak ettiğin aşkı kapman için tam zamanı! Yılbaşına doğru bu ilişki aşk dolu kıvılcımlarla patlasın, ne dersin? 💫❤️
Cevap
5Cevap
Sanırım " İhtiyaçlarımı karşılayabilecek misin? " demek istemiş.
Çalışan kendi kendine yetebilen bir kadının neden ihtiyaçlarını karşılıyım?
Peki bunu söylerken yüz ifadesi nasıldı?
Belki cinsel anlamda da bir gönderme yapmış olabilir.
Sanmam
O halde maalesef bilemeyeceğim...
Eskiden kız isterken , oğlumuz ne iş yapıyor dİye sorarlardı. Aynı anlam işte :)
Valla çok mantıklı cevap vermişsin. Baktığını görmüyorsa bi göz doktoruna mı gitse ki…
Çok yakmazsan bakarim deseydin
Çok yakmazsan derken?
Fazla harcama yapmazsan
Aklıma gelmemişti o
Gözlerin kamaşır demek istemiş
Hahaha bunu sevdim
Hasta mı ki öyle diyor
Hasta değil, evlenince bana bakabilecek misin diyor
36 yaşında ne sevgilisi be
Hiç evlenmedim onu ne yapıcaz?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?