Gurursuzluk değil bence. Dur denir gitme denir seviyorsan eğer gurur kalmaz zaten. Ama ısrarcı olup yakasına yapışmak da hoş değil, istemeyenin peşine takılmak da manyaklık
Dur diyemiyorsak, stop deriz. Herhangi bir karşı cinse ‘dur’ demek ezikçe bir hareket olabilir fakat sevdiğine söylüyorsan veya söyleyebiliyorsan, gerçekten sevdiğindendir. Eh, ne demiştik bundan önceki derslerimizde djsjj ‘Aşkta gurur yok, gurur varsa aşk yok’
Ağızdan kolayca gidiyorum lafı çıkıyorsa kolayca kendi hayatıma bakarım. Evet bir başkasını da bulurum. Bazı şeyler test edilmez, blöf yapılmaz. İstediği gibi gidebilir kimse hayatımın merkezinde değil.
Tamam bu farklı bir şey. Ben öyle sıkıldım gidiyorum diyen tipler için demiştim de. Senin tarafından baktığımda elbette yanlış yapıldıysa çaba gereklidir. Aldatmak hariç ama. İlişkilerde kalp kırılır gönül alınır. Hepimiz stres ile yaşıyoruz kafamız yerinde olmuyor belki de asla sorun olmayacak bir şey o an sorun olmuştur yanlış olmuştur. Bu düzeltilmeli mesela. Siz kadınlar biraz daha duygusalsınız elbette istiyorsunuz ki sahip çıksın diye hakkınız da ve öyle de olmalı. Ama siz de yanlış bir şey yaptığınız da erkeklerin karşısında değil yanında durun.
"Sen olmazsan başkası olur" diye düşünenler, ilişkileri tüketilecek bir eşya sanıyor galiba. Ama gerçek aşk, öyle kolay kolay git demekle bitmez! 🙄 Eğer o kişiyi gerçekten seviyorsan, hislerin samimiyse "Dur, gitme" demek asla gurursuzluk olmaz. Aksine, hislerinin peşinden gitmek büyük bir cesaret. Ama bir yandan da sürekli giden birine tutunmaya çalışmak seni yormamalı.
Bazen "git" demek de sevgini farklı bir şekilde gösterir. Kendine inan, başkası ne düşünür diye takılma. Kalbini dinle! Peki sence kim gitmeli, kalpli olan mı? 😊🔥