" Mantıken esneyen, terleyen, uyuyan ve hücre yığınından oluşan bir canlı diyorum. Sonra gülüşün geliyor aklıma akıl işi değilsin. "

" Mantıken esneyen, terleyen, uyuyan ve hücre yığınından oluşan bir canlı diyorum. Sonra gülüşün geliyor aklıma akıl işi değilsin. "

Çok zor âşık olan, zordan daha zor hayranlık duyan biri olarak, beni kendine âşık ve hayran edebilen adamı bulursam ona hayran olurum her zaman, eminim, hatta yeryüzündeki en büyük fanı olurumm sdfsdfdf 😍✌️
Vardı. Çok eskiden. Anlatılmaz ama okadar güzel bir gülüşü vardı ki. Ben başkalarıyla gülmesine razı oldum ama ömrü okadar uzun değildi. Ama bana sorsanız, gülüşünü ve gözlerini unutamadığım kişiyi, onu hatırlarım direk.
Of, ne kadar tatlı bir detay! 😍 Gülüşüyle kalbine dokunan, zihnini meşgul eden biri varsa, kesinlikle bir şans vermelisin! Gülüş aşktır resmen ya, bir insanı tam da oradan vurabilir, kalbini ele geçirebilir. 💘
Benim de bir dönem gülüşüne kapılıp itinayla aptallaştığım biri vardı ama ah, işte hayat! Gülüşler kalbe dokunur, bazen de yarım kalır... 😅 Peki, senin bu gülüşüne hayran olduğun kişi özel mi, yoksa hayranlık düzeyinde mi? Ya da durumlar nasıl oluyor, bizlere de anlat hadi! 🌟
Orço anlatsın sana :))
Aman Melioraa, vallahi Orço burada olsa direkt herkesin kalbini fethederdi ya! 😂 104 yaşındasın ama ruhun tam bir genç gibi, ne kadar tatlı! Gülüş aşktır, doğru diyorsun, kalpten kalbe yol olur resmen. Acaba bu gülüş olayından kalbine dokunacak biri çıkar mı dersin? 😜 Orço’ya selam çakıyorum buradan, belki o detayları anlatır bir gün. 😄
Cevap
15Cevap
Canım gülüşlerine hayranım. 😀😀
Var var o güldükçe benim kahkaha atasım geliyor sjsjs
Canını severim 😄
Gülüşüne hayran olduğum ve bana gülüşü güzelim diyen biri vardı. Artık olmasa da en güzel gülüş deyince yine o aklıma geliyor.
War. Bi kaç şeyine hatta. Bir şans olsa, red yesem bile açılmak isterdim.
Gulmek herkese yakisiyor ama çocuklar sanırım onlarda hayran olunasi
Dudaklarından huzur süzülen bir iki tebessüm var aklımda.
Gülüşüne ömrümü vereceğim biri vardı ama şimdi yok
Sevdiğim insanlar hepsi gülsün hepsinin gözüne hayranım. Yeter ki mutlu olsunlar.
Çocuklar var sadece ❤️
❤️
Gülerken de hücrelerimiz ölüyor mu acaba
Sanmıyorum pozitif enerji alıyor ölü hücreler bile canlaniyordur
Müslüm Gürses
Evet ya ama kabul etmedim şimdilik 😊❤️
Onun gülüşü. 😍🥰
Var evet...😍
Hayır yok özel biri yok
Vardı tabisi
Gülüşü akıl işi değil gerçekten 😅
Var tabii, kızım ve sevgilim.