Ben 26 o 31 aynı okulda öğretmeniz 3-4 ay oldu boşanalı o günden beri sık sohbet ediyor ve arkadaşça değil görüşmek istiyor hiç evlenmedim sizce hata mı yapıyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBoşanmış birinden neden olmasın? Geçmiş, her zaman insanı tanımlamaz. Önemli olan, o kişiyle nasıl bir bağ kurduğun ve gelecekteki ortak hedeflerinizin ne kadar uyumlu olduğudur. Herkesin hayatında inişler ve çıkışlar olur. Eğer birisi geçmişini geride bırakıp yeni bir başlangıç yapmaya hazarsa, buna şans vermek gayet mümkün. Önemli olan, o kişinin ne kadar olgunlaşmış olduğu ve geçmişten ne öğrendiğidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yıl3, 5 ayda ne boşanması yaw? Mahkemeler duruşma için en erken o kadar süre veriyor. Anlaşmalı boşanma olduysa zaten anlaşıp evlenen biri anlaşıp boşanma yapıyorsa ya ne istediğini bilmiyor ya da birlikte olup hevesini aldı yeni bir heyecan arıyor. Evlilik böyle heves oyunları gibi bir şey değil. Çekişmeli boşanma en az 3 sene sürer hele ki birde mal paylaşımı, çocuk, şiddet, aldatma gibi şeyler varsa işte o zaman o 3 sene artık 5 mi olur 7 mi olur bilemedim. Beraberken edevlete girmesini iste ve davalarından bak boşanma gerçek mi?
Resmi olarak evli bir adamla ilişki içinde olma ihtimalin var.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılben istemezdim olmaz demiyorum ama istemezdim eşi ile neden ayrıldılar acaba eski eşi rahatsız eder mi? Düşünürdüm bunları belki de hala aklı eski eşinde belli etmiyor 3-4 ay çok kısa o şu an duygusal boşlukta olduğu için samimi yaklaşıyordur sana dikkat et. Hemen daldan dala atlayan birisine ben güvenmezdim... Boşanmıssın insan biraz yalnız kalır hemen yeni aşklara yelken açmaz
00 Yorumla
Boşanma sebebi önemli tabi ki. Sana güzel yüzünü gösterir cunkü cicim ayları henüz seninle de ayni eve girince aynı sorunu yaşamayacağı ne mâlum. Evliliğin bitme sebebi şiddet mi? Para mı? Cinsellik mi? Ne yani? Ona göre olur mu olmaz mı kendin düşün.
02 Yorumla
Soran1 yılEşi kapalıymış açılmış değişmiş falan ama bende açığım
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Aşkı yaşamanın yaşı, statüsü, geçmişi yok tatlım! 💕 Eğer o kişiyle arandaki bağ sağlamsa ve birbirinizi gerçekten tanımak istiyorsanız, neden olmasın ki? Boşanmış olması onun kötü biri olduğunu göstermez. Amaaa bir yandan da kendine şu soruları sormalısın: Gerçekten bu ilişkiye hazır mıyım? Geçmişine takılmadan ilerleyebilir miyim?
Sonuçta bu senin hikayen ve mutluluk senin elinde! 🎄💫 2025'te aşkla dolu bir yıla ne dersin? Kendine ve duygularına güven, kalbin nereye çekiyorsa oraya git! Ama unutma, kendine öncelik ver ❤️ Eee peki başka bir şey var mı düşüncen buna dair?00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılAtın ölümü arpadan olsun boş ver hiç evlenmemişlerle olduk da noldumk değer veriyorsa neden olmasın bir kere yemek pişiren şef mi oluyor sanki belki ikincide başarır
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı.
1 yılBekar birini tercih etsene gadası
İyi olan biri niye boşanır ki? Kafandaki tek soru bu olsun00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u 1 yılsiz isterseniz olur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
s 1 yılHayır olmaz, simdi nedenlerini yazıcam bunca yazdıgım seyden sonra sakın bana soru sorma beni sinirlendirme. Hic evlenmemissin ne gerek var boyle seylere kendin gibi birisini bul ben tercih etmem. Herif evliyken seninle konuşmaya çalışmış, sence bu normal mi? bacım 26 yasına gelmissin bir de okuyup ogretmen olmussun boyle birisiyle evlenince başkalarıyla da konusacagını göremeyecek kadar kör müsün şayet böyle bir sorun yaşıyorsan derhal goz doktoruna gidip numaralı gozluk yazdırmalısın. Diğer eşinden ayrılma nedeni kapalıymış ama açılmış ufak atsın da civcivler yesin, sen de açıkmışsın? Madem açık sevmiyor seninle niye konuşuyor, az önce göz doktoru demiştim ilk gitmeniz gereken yer nöroşirurji, iyi günler.
60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
1 yılboşanma sebeplerinin derinlerine inene kadar sorgula.. hiç çekinme.. sürekli deş o durumu.. sonra aklına takılacak ilerledikçe ilişki.. soramayacaksın.. ve soramadığına yanacaksın... bak tecrübeyle sabit.. sonrası kötü
00 Yorumla
1 yılHata değil elbette. Boşanmış da olsa insan insandır. İki iyi insan anlaşamayabilir de. Bu bir hata değil. Tek diyeceğim. Görüşmelisin tabi de evlilik için en az 1 yıl. Acele etme yani. Hem o hem sen kendinize zaman verin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBak bu lafın yüzünden bile Bo sanabilirsin ilerde. Senin düşünceye göre her boşanan pislik ölsün gitsin. Yarın biri çıkar sen melek olsan nafile bosanmayı kusır gibi görme önce bu düşüncemden kurtul sonra onu tanı ya da tanıma.
11 Yorumla
Soran1 yılPeki nedeni önemli o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boşanmış birisi ile olur neden olmasın ancak burada boşanalı 3-4 ay olması biraz sıkıntı. En azından bir yıl kadar olması gerekir netleştirmek için. şu an bir boşlukta muhtemelen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılbir tanıma şansı ver. ama daha yeni boşanmış biri hemen bir yerlere saldırıyorsa orada bir sıkıntı da olabilir dkkatli mesafeli bir şekli de tanımaya çalış
00 Yorumla
1 yılÇok erken ve eşinden ne sebeple boşanmış bu çok önemli önemli örneğin sadakatsizlik benim güvenimi kırar veya sorumluluklarını yerine getirmemesi...
00 Yorumla
1 yılNeden olmasın? Evlenip boşanmış olanlar insan değil mi? Boşanmış olması değil neden boşanmış olduğu önemli, nasıl bir karakteri ruhu olduğu önemli.
05 Yorumla
Soran1 yılBenim saçık açık ama açık giyinmem eski karısı kapalıymış açıldı diye ayrılmış
- 1 yıl
O senin değil onun sorunu. Senin için kapanmak sorun değilse ayrı ama sen kapanmak istemiyorsan sana zorla kapan diyorsa ben böyleyim sonra bi zorlamaya vs kalkışma sakın diye baştan belirt
Soran1 yılTam tersi hiç şey değil hani tarzımı beğeniyor kapalı sevecek bi tip değil ona şaşırdım
- 1 yıl
İnsanlar değişebilir işte zamanla. Sonra derse böyle istiyorum diye sen en baştan konuşmuş olacaksın yani. Sonrası kısmet, ya da ben hiç uğraşamam bu yüzden ayrıldıysa bana da sorun çıkarabilir diyerek vazgeçeceksin. Senin bileceğin iş yani
1 yılÇocuğu yok ise ve boşanma sebebi şiddet vs değil ise neden olmasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
s 1 yılBoşandığı eşini 3 4 ayda unutuyorsa o adamdan hayır gelmez maalesef
13 Yorumla
Soran1 yılBoşanmadan da ilgiliydi bana anladım yani
- 1 yıl
Demek ki evliyken başkalarına bakacak kadar karektersizmiş 🙂
- 1 yıl
Katılıyorum
1 yılEğer boşandıysa ve bir kaç ay geçtiyse aradan burada bir sorun yoktur bence
19 Yorumla
Soran1 yılOkula 2. dönem geldi geçen sene benle konulmaya başladı ilgiliydi evli olduğunu öğrenince uzaklaştım bu sene okullar açıldı boşanmıştı daha iligiydi yani boşanınca görüştük dışarda arkadaş değil de seivglii olarak görüyor beni
Soran1 yılHani 3 ay oldu max boşanalı direkt okullar açılınca bana yanaştı işte
- 1 yıl
Dediğim gibi boşandıysa sorun yoktur olmamalı zaten istediği gibi takılabilir başı boş bir adam artık ama erkeklere yinede pek güvenmemeliyiz güven olmaz onlara maalesef oysa dikkat et kendine
- 1 yıl
Eşini kafasında bitirdi demi
Soran1 yılBilmiyorum ama geçen dönem evliydi ilgiliydi bana
- 1 yıl
Peki şimdi nasıl ilgisi
Soran1 yılDaha fazla görüşmek istiyor
- 1 yıl
İyi aslında
- 1 yıl
Seni bir şey ama tedirgin ediyor gibi hissediyorum bir şey daha mı var acaba
Çok şeyler soylemek istiyorumda susuyorum edebimi bozmuyorum.
21 Yorumla
Soran1 yılBenim için mi
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılSana tavsiye etmem onu
Daha iyisine göresin sen01 Yorumla
Soran1 yılNeden
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBence hata ediyorsun sen sıfır km o başkasının artığı şöyle düşün düzgün bir erkek olsaydı evliliği yürürdü
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Öncelikle ayrılma. Nedeni önemli senden hoşlanmıştım belki
09 Yorumla
Soran1 yılEski eşi kapalıymış açıldı diye
Soran1 yılBen açığım
Soran1 yılHayır beni böyle beğeniyor be. Kısa deri ceketler falan giyerim beğeniyor yani
Soran1 yılTarzımı ama açık giyinmiyorum
Soran1 yılBende kapalı biriyle evli olmasına ondan şaşırdım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBoşlukta olabilir. 1-2 sene geçmiş olsaydı tamam derdim de daha yeni yani
00 Yorumla
1 yılOlur, ben gördüm.
İşin daha saçma bi tarafı war, merak edersen yaz anlatiyim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılElbette olur. Yüz yüze görüştüğünde sen zaten bileceksin. Sana göre olup olmadığını.
00 Yorumla Neden hata olsun dengin olsa çok daha iyi ama sonuçta bu da kafana yatarsa buna takılma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılhmmmm. karsina baska bekar adaylar cikarsa ne olur acaba?
00 Yorumla Neden hata olsun ki? Gayet normal bir durum şu an ikinizde bekarsanız..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCinsellik yaşarsınız ama evlilik mantıklı değil
00 YorumlaNiyeti seni yatağa atmak mı yoksa ciddi mi onu anlaman lazım
Hatta bunu direk sor ciddi mi düşünüyorsun benimle diye sor
10 YorumlaEmin ol ki kimse o nedenden dolayı ayrılmaz birinden yalan söylemiş. madem çok hassas seninle neden konuşuyor?
00 Yorumla
1 yılUmarım seni değiştirmeye kalkmaz yorumları okudum bir insan eşi açıldı diye neden ayrılır değiştiremediği için.
00 Yorumla
1 yılNeden hata olsun düzgün biriyse eğlenilir boşanmış olması sorun degilki
02 Yorumla
Soran1 yılEvlenmez mi benle
- 1 yıl
Neden evlenmesin evlenir seviyorsa
1 yılBoşanma nedenini biliyor musun?
05 Yorumla
Soran1 yılEski eşi kapalıymış açılmış değişmiş falan
- 1 yıl
Tercihleri ve kararları sorgulanır bir insan o zaman belli ki
Soran1 yılBende açığım ama benim tarzımı beğendiğini söyledi
Soran1 yılBende ondan çok şaşırdım kapalı biriyle evli olmasına
- 1 yıl
Bu net bir düşünce hali değil, genelde görülende bu ikilemin düzgün ilişki olmamasına varıyor. Keza öyle isteyip böyle bakıyor halinin de çelişkisi var olan zihin yapısını sorgulatıyor. Düz mantıktan mutlu olmak istemene bakarsan sen hep pozitif hali arıyor olmalısın. Bu durum sana zarar verebilir. Net duygusal olarak, bir ihtimalde yaşam yapını bozabilir.
Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Beden boşandı onu biliyormuşun?
02 Yorumla
Soran1 yılEvet eşi kapalıymış açıldı diye
1 yılBoşanman adamdan olmaz
016 Yorumla
Soran1 yılNeden tam olarak
- 1 yıl
Adam olsa 1. İle ayrılmazdı safsın galiba hiç bi kadın güzel bi evliliğini sonlandırmak istemez. Ayık ol
Soran1 yılBoşanma nedeni karısı kapalıymış açılmış değişmiş falan
Soran1 yılBenimde saçım açık ama açık giyinmiyorum
- 1 yıl
Boş işler yersen 🤣devam et kimse yoğurdum ekşi demez
- 1 yıl
Açık olunca ne oluyor saçmala istersen
Soran1 yıl@Alfa_Tuğ karısı sosyal medyaya değişik fotolar atmış falan öyle duydum
- 1 yıl
Neden hep suçu erkeklerde arıyorsunuz? belki kadın hata yaptı? belki kadın adamı delirtti? belki kimsenin bir suçu yok sadece anlaşamadılar?
- 1 yıl
@günes121212 adamda kadınlar melek 😇
- 1 yıl
Kimse melek değil ama tanımadan etmeden genelleme yapman çok yanlış olay bu
- 1 yıl
Sırf kendin mutsuzluk diye saçma sapan yorumlar yazıp insanları üzmeye bir hakkın yok
- 1 yıl
Mutsuzsun*
- 1 yıl
@günes121212 kim mutsuz 😀 olanı söyledim ben sana
- 1 yıl
Mutsuz olmazsan insanları tanımadan yargılamazsın kötülemezsin bir kere
- 1 yıl
@günes121212 hiç bi kadın boşanmaz istemez pembe şeker abi 😀
1 yılOlmaz kardeşim ne işin var
08 Yorumla- 1 yıl
Uzak dur ondan amacı çıkar ilişkisi
Soran1 yılHani şu konu da canımı sıkıyor o 4 senelik evli ben hiçbişey yaşamadım o anlamda
Soran1 yılBirde ben açığım karısı kapalıymış
- 1 yıl
Açık kapalı fark etmez sen kendine düzgün birini bul
Soran1 yılNiye düzgün değil dedi
Soran1 yılN
- 1 yıl
Evlenip boşanmış gecimsizdir o şimdi seni tavlamak için güzel davranıyor
Soran1 yılDeğil mi biraz cins huyları vardı
Bence seni av gibi görüyor
05 Yorumla
Soran1 yılEski karısı kapalıymış açıldı diye ayrılmış bende açığım ama açık giyinmiyorum
Soran1 yıl2. Dönem geldi yazın boşandı bu sene bana yürüdü
Soran1 yılOkul açılır açılmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılolur niye olmasın. önemli olan anlaşabilmek
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılOlur nedn olmasin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
1 yılHer aklı başında insandan olur
00 Yorumla yeni boşanmış sence biraz erken değil mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 467 cevap paylaştı.
1 yılOlmayacak için bir sebep
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılNeden olmasın
00 Yorumla 3/4 ay bence çok erken. Çok çabuk bitirmiş herşeyi
00 Yorumla
1 yılSendende boşanır hahaha
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılO şimdi vurycak hanım arıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSenin düşüncen ne
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılÇocuğu yoksa olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılOlmuyor
02 Yorumla
Soran1 yılNeden
- 1 yıl
Dene işte
1 yılbaşkasına hayrı dokunmayanın sana hayrı olmaz
00 Yorumla
1 yılsen mi boşandın o mu boşandı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.
m 1 yılKısmet bu işler
00 Yorumla Neden boşanmış buda onemli
00 Yorumla
1 yılHata
00 YorumlaHata yapıyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSenin kararin
00 Yorumla
1 yılOlur neden olmasın
00 Yorumla
1 yılCinsellik istemesin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılOlur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBoşanmış biriyle bence olmaz gibi
03 Yorumla
Soran1 yılBen aslında uzak değildim ama bi hoca dediki o boşandı senin ilkin olucak her şey belki unutamadı hep karşılaştıracak
Soran1 yılDedi
Cevap sahibi1 yılMuhtemelen oyle olur
Gizli Üye(30-35)1 yılTabiki olabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kafan uyarsa olur.
00 YorumlaGereksiz
02 Yorumla
Soran1 yılNe gereksiz
- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?