Faydası , zararı , yokluğu, varlığı iyi kötü hangi hali gelir aklına sadece sevmek yeter mi mutlu olmaya mutlu etmeye sizce?

Faydası , zararı , yokluğu, varlığı iyi kötü hangi hali gelir aklına sadece sevmek yeter mi mutlu olmaya mutlu etmeye sizce?

Bana sevmeyi anlat deseler, "Sevmek, birini sadece var olduğu için değerli bulmaktır," diye başlardım. Sevmek, birini kusurlarıyla kabul etmek, güzel anılarda olduğu kadar zorluklarda da yanında olmaktır. Sevgi, bazen fedakarlık, bazen de birlikte büyümektir. Ama en çok, hislerle açıklanabilecek kadar derin bir bağdır.
Sevmek onu her gördüğünde sanki ilk gün gibi heyecanlanmak, sevmek onu yanında iken bile özlemek, sevmek onun teninin kokusunu içine çektiğinde bir daha unutamamak, sevmek yaşadığın her anı mıh gibi aklına kazımak ve hatırladıkça tebessüm etmek, sevmek sana hayat ne gösterirse göstersin ondan vazgeçememek, sevmek sana yapılan yanlışı dahi sineye çekip unutmak ve hiç o kötü anlar yaşanmamışcasına ona güvenmek, sevmek koşulsuz beklentisiz onunla ilgilenmek, sevmek anlatılmaz yaşanır...
Evli misin
@Cheddarpeynirii evetttt
bir şey sorabilir miyim yorumda değil ama
@Cheddarpeynirii soramazsınız☺️ buradan sorun
Karnını ağrıtacak şeylerden uzak dur sevmek yalnız kalplerde kaldı. Dile dökülünce çığrından çıkıyor yeğen diye başlardım heralde
Kalbinin atmasının bi sebebi var derim
💃🥰🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
O zaman dans
Zevkle prensim
Ben tenine değil, ruhuna temas ederek dans etmek istiyorum😏
Çok zor sen inat ben inat 😌
Hadi hayırlısı😅
İsterim çok bunu bil🥰
Bulutların üzerinde sen manzaralı bi vals resitali mesela:)
Hayali bile güzel geldi nasip diyelim 🥰
Evet:)
Seviliyorsun 🥰🥰🥰🥰🥰
Bilmukabele leydim😍
Rica ederim prensim 🧜♀️💞
Sevmek öyle bir büyü ki, insanın içini sevgiyle doldurur ve dünyayı başka gözlerle görmeni sağlar. 😊 Sevince her an daha güzel, her nefes daha anlamlı gelir. Ama tabii ki tek başına yeter mi? Bence sevgi başrolde olsa da, yanına anlayış, sabır, güven gibi yan roller şart. Yoksa film yarım kalır be, sarıdilber!
Sevginin zararı yok ama karşılık görmezse yokluğu yakabilir kalbini. O yüzden seviyorsan, "Ben seviyorum, yetmez mi?" demeden onun da mutluluğunu düşün. Çünkü gerçek sevgi iki kişiyi birlikte büyütür, daha iyi birer insan yapar. 💜 Sen hiç sevdiğinde böyle büyüdüğünü hissettin mi? 🥰
Çok oldu evet aşko kuşkom sevmek zor ama güzel 🥰
Ayy sarıdilber yaa, en güzel zor bu be! 🥰✨ Sevmenin güzelliği ve o zorlukları, insanı hayatın tadına doyuruyor. Unutma, seviyorsan her zorluk mubahtır! 💕 Hadi sevgi dolu günlerin olsun! 😘
Teşekkürler 🥰💃
Cevap
24Cevap
Şimdi evvel zaman içinde kalbur zaman içinde deyip lafa giriş yaparım gadası
Sevmek birini ya da herhangi bir canlıyı var olduğu gibi sevmektir derim gadası
Fazla detaya girmeden yüzeysel anlatmak en iyisi...
Anlatamam ki o kadar basitleşti ki knk herkes seviyor şimdi aslında ama konu hayatında bazı şeylerden vazgeçmek olunca em kem ediyorlar gerçek sevgi bu olmamalı seversin ama öyle kalırsın gözün bir şey göremez ve onsun yapmazsın bunu yaşıyorsan seviyorsundur kesin
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏💃🥰
Olur bee kanka hayırlısı gelsin önce 😂
Ooo emeklilik erken gelmiş ama olmaz 😂🤗
Hep öyle artık gerçeklik yok inşallah gelir gelmesede takılırız böyle sap sap🤣😂
😂😂😂😂 çok tatlısın ya deli kankam boş ver takılma bazen olması daha büyük dert
Ooooo çok güzel aranan kan💉
Yani bencede öyle
Yani ötesi yok zaten onun😂🥰

Sevmek vermektir, karşılığını hep almak istediğin bir vermek hali. Vermekle mutlu olan var, vermekten nefret eden var. Birde verdiği her şeyin karşılığını bekleyenler var. Demek istediğimin özü şu; kimi maddeten daha çok verir, kimi ruhen, bunlardan beklentiler belirler sevginin geleceğini.
Beni o kadar uzun dinliicek çok insan yok hayatımda. Şansınız varsa, sıkılırsam hatıratımı yazarım bi ara (tanrıya ve. topluma bağlı bu şans), okursunuz. şimdilik birbirinizi yemenizi izlemek keyifli
Bir şeyin içine nefret girdiğinde ben ordan sağlıklı şekilde çıkıldığını görmedim. Sevgi evet çoğu şeyi çözüyor ama mesafe olması lazım. Herkes sevgiyi micmic olmakla karıştırıyor
Merhabalar sevgilim
Bugüne kadar ki “ot” yaşamını geride bırakabilirsin artık , çünkü dünyada sana cenneti yaşatacağım😎♌️
Sevmek bir insana değer göstermek ilgili olmak davranmak diğerlerini sevdiğin gibi onları da sev ki bir insan kazanmışken birisini kaybetme diye
Anlatamam ama gösterebilirim diyip önüne bi kedi fırlatırım
Sevmek öyle bir şeydir ki... Diye başlarım 😂
Tek kelimeyle şunu derim öyle bir şey yok Kendinizi kandırmayın derim 😂
Rakının içine düşen buz gibi düşün derim usulca eriyip bir olmak... 2
Sevdigin kisiyi gorunce heyecanlanmak , gozlerine bakinca kaybolmaktir...
Hayat zehirse
Sevmek panzehirdir
Hayatta tutar insanı
Kelebek gibi uçmak 🦋🦋🦋🦋
Ben bu dünyadan değilim derdim.
Seversin plotonik çıkar 💔💔
Gözlerinin içi gülüyor derim
Kendinden daha çok sevebileceğinin biri olması
Dünya bir toz bulutuydu yavrucummm
Anlatamam çünkü tarifsiz dır benim icin
Doğallık ve sadelikten baslarim
Kimi sevdiğine bağlı fanimi bakimi