Bunu eski flört neden yapar?

Mesaj atmaya başladı tekrar. Görüldü atmama hemen yazmama rağmen 1 haftadan fazla uğraştı. Sonra benden eskiden çok beğendiği bir fotom vardı. Israrla onu atmamı istedi. Açık saçık bir foto değil. Yüzüm görünüyor sadece gözümde kemik gözlük var ama o fotodan aşırı etkilenip konuyu farklı yerlere çekiyor. Geçmişte aynı şeyi yaşadığım için fotoyu atmadım. Görüştüğümüzü kimlere söyledin dedi kimseye söylemedim dedim. Bende söylemedim dedi. Ben fotoyu atmayınca sinirlenmiş beni çıkarmış instagramdan. Bende dedim bu ekle çıkar benim için bir önemi yok, aramızdaki sınırı geçen her şeyi de ben yaşanmamış sayıyorum, sen benim için her zaman kıymetlisin ama ben senin benden istediğin şeyleri yapabilecek biri değilim, umarım mutlu olacağın birini bulabilirsin , kendine iyi bak dedim. Mesajları sadece beğenmiş geçmiş. Neyse bugün 1 saat arayla iki mesaj atmış, sonra geri silmiş. Bende yazdım mesaj atıp atıp böyle geri mi alıp duracaksın diye. Çünkü bu hafta içi aynı şeyi 4 kere yaptı. Özgüvensiz mi, dikkat çekmeye mi çalışıyor anlamadım gerçekten. Online olmasına rağmen attığım mesajı açmadı. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Bende 3 saat sonra attığım mesajı geri aldım. Cevaplamak istese cevaplardı , görüldü bile atmadı.

Bunu eski flört neden yapar?