Bu erkek benden hoşlanıyor mu yoksa arkadaşı olarak mı görüyor ACİL CEVAP LÜTFEN :(?

Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen yardımcı olun eğer beni arkadaşı olarak görüyorsa ona hislerimi söyleyerek kendimi rezil etmek istemiyorum.

Herkese merhaba. 1 aydır tanıştığım bir erkek var aynı yerde çalışıyoruz ama çalışma günlerimiz farklı birbirimizi işte görmüyoruz mesela ben Cuma o Çarşamba gibi. 1 ay önce tanıştık bu süre içinde 4 kez buluştuk iki günde bir bazen her gün bazen de üç günde bir mesajlaştık nasılsın günün nasıl geçti gibisinden.

Ben 28 yaşında o 35 yaşında. 4 kez görüşmelerimizi hep o teklif etti buluşalım falan diye. Ya da konuşma arasında ayy şurda çok iyi bowling var demiştim. 1 hafta sonra işte o bahsettiğin bowlinge gidelim mi falan dedi. Ancak sorun şu mesela ben mesaj atmadan atmıyor ama mesaj atınca konuşmayı sürdürüyor uzatıyor yeni konu açıyor ve buluşalım diyor. Ama 3 gün geçiyor ben yazmasam yazmıyor.

Toplamda 7 kez o bana ilk yazmış benim 10 kez falan fdsfsfsdf nende tuttun deme merak ettim ondan hesapladım. Buluşmalarımızda ailesinden işteki konumundan kariyerinden falan da bahsetti. Ben ondan hoşlandığım için aramızda elektrik olduğunu fark ettim aslında ama eğer o da benden hoşlansa bence yazar ya da ilişki gibi bir şeyden bahseder gibime geliyor. acaba beni arkadaşı olarak da görüyor o yüzden normal arkadaşlık mı ilerletiyor onu da anlamadım.

Bir kere beni arabayla eve bırakmıştı aşırı yağmur yağıyordu ama yolu bilmiyordu. Bende onu caddeye kadar götürdüm sonra 3 dakika yürüme mesafesi kaldı eve kadar. Ona caddeden gitmesini tarif ettim vedalaştık ve arabadan indim. Sonra ben evime doğru yürürken arabasıyla döndü geldi yolu öğrendim evine götüreyim yağmurda yürümene kıyamadım dedi. 2 dk yürüme mesafesini götürdü. Bu hareketinden acaba hoşlanıyor mu diye düşündüm. Ama normalde de kibar merhametli anlayışlı birisi o yüzden bana ilgisi var mı yok mu anlamadım. Biraz uzun oldu kusura bakmayın lütfen yardımcı olun eğer beni arkadaşı olarak görüyorsa ona hislerimi söyleyerek kendimi rezil etmek istemiyorum.

Güncellemeler
1 yıl
bir de gitar çalarken kızlar bunun videosunu çekip instagrama atmış bu da hikayesine ekleyip öne çıkarmış. bende kim o kızlar falan diye tatlı tatlı kıskançlık yapınca öne çıkarılanlardan falan o storyleri silmiş hemen dfdsfsd bu bir işaret mi bunu da yorumlar mısınız :D
Bu erkek benden hoşlanıyor mu yoksa arkadaşı olarak mı görüyor ACİL CEVAP LÜTFEN :(?