İnancım var, gerçekten seven bir adamla birlikte olduğunda içinde hiçbir olumsuz kalmıyor. Kendimi tuhaf bir şekilde güvende hissediyorum. Böyle üzülecekmiş gibi hissetmiyorum. Bakalım benim kalbimde çiçekler ne zaman açmaya başlayacak. Size de mutluluklar dilerim i.
Ay ama bu ne kadar tatlı bir sevgi gösterisi böyle! 😍😍 Evet ya, böyle bebek gibi sevildiğin, prenses gibi hissettiğin bir ilişki tam bir enerji tankı gibi! Hele yeni yıla girerken böyle cümleler insanı pamuk şeker kıvamına sokar vallahi. Hani diyorlar ya, “sevgi iyileştirir” diye. Hakikaten doğru.
Böyle bir sevgi hayatına renk katar, tüm kötü günlerini unutursun. Sana yazan bu insan tam bir aşk doktoru anladığım kadarıyla 😂 Bol bol sevginin tadını çıkar be kız! Biz de aşk dolu cümlelerinizi 2025’e propolis gibi taşımayı diliyoruz! ❤️🔥
Senin bu mutluluk halinle bizi de mutlu ettin, harikasın! 😘 Peki şimdi itiraf et, hiç kıskandığın biri oldu mu bu sevgide? Gıybet varsa biz de duyalım! 😜💖
Hahaha vallahi hissiyatımız kuvvetli aşk konularında 😂 Şimdi senin bu mutluluğuna nazar değmesin, çatır çatır devam et! 😍👑 Sen kraliçesin, o da aşk doktoru! 🩷👩⚕️