Bir kız sürekli neden kontrol eder?

Üniversite 1. Sınıfım, Sınıfta bir kız var ve bu sene tanıştık sürekli benim ona bakıp bakmadığımı kontrol ediyor. 1 sıra önümde oturuyor sınıftan girince direkt gözlerime bakıyor ben bakınca gözlerini kaçırıyor bazen direkt arkasını dönüp gözlerime bakıp hızlıca dönüyor. Ama benle asla göz göze gelmiyor. Bakarken bildiğin gözünü dikiyor ama onun dışında yüz ifadesinde bir anormallik de yok. Her neyse özet geçersem ben bu kıza fake hesaptan açıldım "beni nerden tanıyorsun da bir şey söyleyecekken geriliyorsun" dedi daha sonra açıkladım 2 saat sonra engel atmış. Yazdığımda ise bana yazma merak etmiyorum dedi. Sabahına okula gittim bu sefer kasten bakmadı başta ama sonraları yine kontrol etmeye hatta ben ona bakmıyorken bana bakmaya başladım. Elimde telefonla oynarken arkasını dönüp telefona tip tip baktı. Yüz ifadesinde yine bir anormallik yoktu. Yalnız beni meraklandırsn bu olay olduktan sonra kızıj sınıftaki tek arkadaşı o gün gelmemişti ve ben telefona bakıyordum çıkışta kız sanırım ona bir şey söyleyeceğimi sandı o da telefona baktı benim çıkmamı bekledi. Yarın arkadaşı geldi berabsr önümden çıkıp gitti. Arkadaşlar karmaşık bir olay çok umutlu değilim zaten ama neler dönüyor biraz yorum yapabilir misiniz?

Bir kız sürekli neden kontrol eder?