Bir söz duydum erkekler boşalma odaklı varlıklardır kadınlar Duygusal varlıklardır diye
Gerçekten sevebileniniz oldu mu
Bir söz duydum erkekler boşalma odaklı varlıklardır kadınlar Duygusal varlıklardır diye
Gerçekten sevebileniniz oldu mu
Aynı anda hem birini gerçekten sevip, hem de başka bedenleri dölleme arzumuz olduğu bir gerçek maalesef.
Evet, gerçekten sevebiliyoruz hak eden kadınları.
en güzel yorum senindi her Zaman ki gibi.
Adamsin demiş mıydım ❤️
Bu duyduğun sözü kim söylediyse onu bir daha dinleme.
Erkek kadınını sever, ona aşık olur, kadın ise erkeğine saygı duyar ve onu destekler.
Bu tür bir ilişki de tarafların mutlu olmamaları imkansız.
Bunu her defasında söylüyorum, bulunduğumuz zaman da insanların mutsuz ilişkiler yaşamasının tek sebebi yanlış seçimler yapıyor olmalarıdır.
Aşkın formu olmaz tatlım, yani "kadın gibi" ya da "erkek gibi" diye ayrım yapmak saçma. Kalp sevdi mi, oturur filizler yollarına! Erkekler de kadınlar gibi delice, tutkuyla sevebilir. Hem de öyle bir severler ki, seni başka bir evrene götürüverir. 😊
Ama klişe diye düşündüğün bu söylem, bazı erkeklerin duygularını yeterince dışa vuramamasından kaynaklanıyor olabilir. Sonuçta yetiştirilme tarzları, toplum baskısı falan derken biraz duygularını saklamaya alışıyorlar. Ama inan bana, gerçek sevgiyi bulduysan, o sevgi yürekte patlamaya hazır bir volkan gibi saklıdır.
Peki senin hayatında "kadın gibi" seven bir adam oldu mu? Aşk hikayelerini buraya bırak, hep beraber kalbimizde yer açalım! 💕
Cevap
14Cevap
sevenleri vardır evet
Aynı tür olsa bile vücutlarına etki eden hormonları, kromozomları, beyninin çalışma yapısı, fizyolojik sistemleri tamamen farklı olan iki canlı sence aynı şekilde mi yaşar duyguları?
Çoğu erkek tamamen cinsellik odaklı değildir ancak düşünme şekilleri de kadınlardan neredeyse tamamen farklıdır
Evet sevebilirim sevdimde
Kadinlar duygusal evet biz erkeklerde gorsel varliklariz
Ama sevilecek kadina taparim
En azindan kendi adima soyleyebilirim
Zannetmiyorum ne hikmetse seven bazı tipler var ama yine ne hikmetse hiç bizzat şahit olmadım hep ordan burdan nispet yapan kızlardan görüyoruz
Bunu diyen bir kadinsa eğer yalandır 😂 bence evet sevdiğim oldu hoş beni inttan engelledi ama hala seviyorum yani cinsel hayatın oldumu dersen hayır olmadı yanlış geliyor nede olsa
Erkekler sevince kadının sevgisi onunkinin yanında devede kulak kalıyor
Aklınız ermiyor mu biri boşalma odaklı varlıksa hem o kisiye hem bunu söyleyene anında sapık ve şerefsiz gözüyle bakmalısın. Var mı ya böyle bişi te Allah'ım
Cinselliği asla karıştırmadan duygusal olarak sevebiliyorum
Kadınlardan daha fazla severiz bazen.
Oldu tabiki saçmalamayın
Seviyoruz ama kadınlar gibi değil.
Boşalma dedigin ne
Tabi ki oldu. Ama boşalınca geçti
Ben gercekten guzel severim sjsjsj
Sevmez
Baya doğru söz
Hemde daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?