Mutlu veya mutsuz olduğun bir ilişki içindeyken, beklemedigin anda beklemediğin birine karşı ilgi duymaya başladıysan. Karşı tarafta diyelim ki epey ısrarcı. Nasıl davranırsın?
Soru bana çok ters aslında :) Bir ilişki içerisindeysem başka birisiyle ilgilenmem. Eğer partnerim bana uymuyorsa onu silmekte tereddüt de etmem. Ama ben ilişkilere başlamadan önce karşımdakini tanımak adına çok ince ve sık dokuduğum için hiç böyle bir durumla da karşılaşmadım. Bir şekilde kendimi aşık edebiliyorum karşı tarafa. Sanıyorum karakterimle alakalı. Ama bir ilişkideyim o ilişki kötü olsa bile aslaaa 3. bir kişi aklımı çelemez istiyorsan dünyada gördüğüm en güzel kadın olsun. Partnerimi o duruma düşürmem...
Bende bir ilişki bitiyorsa geri dönüşü olmaz. Hayatımdan çıkarma kararı aldığım birisi varsa ona karşı olan her şeyim bitmiştir. Dolayısıyla yenisine hazır olurum. Fakat şu an için ilişkilere kapalıyım diyebilirim.
Yazdıklarım yaptıklarımı temsil etmiyor pek efenim :) 5-6 yıl aradan sonra kendime yeniden denemek için şans vermiştim. O şans kullanılamadı minimum 2-3 yıl daha giderim var gibi
Aslında bir ilişki istemiyorum ve istemiyordum. Ansızın oluyor öyle şeyler. Başta söylemeye çalıştığım ayrılır ayrılmaz başkasına gitmek manasında değildi. Ama ayrılır ayrılmaz yeni bir liman açılırsa yok git ben istemiyorum hazır değilim demem önceki ilişkim tamamen bitmiştir demeye çalıştım.