Ben 6 ay evliyim.
ailemin evinde prenses gibiydim. Annem ev hanimi oldugu icin, ben de okudugum icin kiyamazdi asla bir sey yapmazdim. Sonra okulu biraktim fiziksel bir iste agir sartlarda vardiya calismaya basladim.
su an 6 aylik evliyim. Esim de cok calisiyor ama kendi is yeri. Benim kadar yorulmuyor. Elinden bir is gelmiyor, hos benim de gelmiyordu mecburen ögrendim her seyi bu sürede.
4 yillik iliski sonunda evlendik. Zorluklar atlattik vs ama su an kendimi berbat hissediyorum. Hamileyim. Sürekli yemegi ben yapiyorum. Vardiya calistigim icin önce ben evdeyim 1 hafta boyunca. Diger haftada ögleden sonradan geceye kadar calisiyorum yine sabah ben evdeyim.
her is bende.. defalarca söyledim. Söyledigimde alinip yapacaktim diyip yaptigim ise tekrar girisiyor. Sonra ben yapinca yine unutuyor. Ben artik isin verdigi yorgunluktan, hamilelikten, ev islerinden kafami kaldiramiyorum cok yoruldum. Seks hayatimiz da bitti. O istiyor ben azarliyorum git basimdan halim yok zaten diye. Örnek: 5 cesit yemek yapiyorum sabah 5den beri ayaktayim banyo yapmam lazim 4 saat uyuyacagim. O 1 bardagi mutfaga tasiyinca cok is yapmis tribinde elimden geleni yapiyorum diyip oturuyor. Kavga etmekten de yoruldum.
Maddi olarak da borc batagindan cikarttim kendisini artik bebegim icin bir gelecek kurmak istiyorum. Benim gelirim ondan cok daha fazla ve su an 2. isi tekrar borcla kurmak istiyor. Kavgalar ettim sirasi degil biktim arkani toplayip fabrikada sürünmekten diye ama nafile. Cok bencil, manipülatif ve sadece bana acimiyor. Ben tatli dille anlatamadim. Kavga ile anlatamadim. Ne yapacagimi sasirdim artik. Cok yoruldum. Bu saat oldu daha popom yer görmedi resmen. Kendisi koltukta sizdi. Birazdan hadi gel yataga diye baslar yine kavga ile biter gecemiz.
bu gibi durumlari yasayip tecrübe sahibi, gercekten nasihat verebilecek var mi.
artik bosanamam. Bebegim icin o büyük askla evlendigim adama katlaniyorum. Ama cok yoruldum. Cok güzel hayal etmistim her seyi. Ne yapabilirim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer