- Birini çok beğendim lakin kesin bir sürü kız yazıyordur 🥹

Hayır, beğendim diye mesaj atmam kimseye. Ben yillar once bu siteden bi kiza asik olmustum 3-4 ay sonra yazdim o da yorumlastiktan sonra. Cunku onu kaybetmek istemiyordum yanlis anlasilmak istemiyordum. O da benim yazmami bekliyormus beni ruyasinda gormus hatta cok ilginc...2.5 sene konustuk. Simdi evli iki cocugu var😀
Dikkat et çok çabuk pişman olabilirsin. Hiç tanışmıyorsan sakın yazma önce normalde arkadaş falan ol sonra o adıma geç ama bence en önemlisi gerçekte yakınlaşmak mesaj çoğunlukla mahvediyor her şeyi
Cevap
64Cevap
Yok vallahi ben çok beğendiğim de bile mesaj atmadım ama mesaj atmalari için bayağı bir işaret verdim djjdj
onlarda mesaj atmaz istisnalar dışında
ironik bir döngü
Atmasını sağlarım, hiç atılmadığı olmadı ahaha 🤣
Erkek olsam bende atardım 😂😂
Yaa çok tatlısın 🤭❤️
Kız sende çok güzelsin, yazsan mutluluktan uçar kdjd
Sende çoook güzelsinn 😘 baktım aslında tam benim kafadan tipte sevgilisi falan vardır diye uzaktan bakıyorum 😂
Oyyş ❤️
Yakışıklı erkekler genelde yalnız olur. Şöyle biraz daha incele, bir şey bulamazsan yumul lsksk
Haha yumulayımm he 😂 kaçırayım 🌝 stalklıyım dediğin gibii
😂👍🏻
Elbette mesaj atarım gadası 🙃
beğendiğim kimse yok
Ondan beğeniye dair bir şey görmüyorsam, belirti vs. ölsem atmam.😄
Hoşlandığım biri olunca kararsız kalıyorum atınca ne olacak diyorum.
Ön yargı bir kapandır, kalbini bu tuzağa kaptırmaman şu soruya cevap ver. Öyle bir şey olduğuna dair kesin bir delil var mı?
Beğendiysen şansını dene bence. Ama mesaj atmaktan daha somut bir şey yapabiliyorsan bence onu yap önce
Elbette, tanışmak amaçlı vs olsa bile. Reelde denk gelirsek de konuşurum çok beğendiğim birisiyle..
yazmalısın cesur ol!! kendini sınırlandırma
Nayırr kendimi geri tutup uzaktan izlerim çünkü mâlım
ya sabir ahhshahshsh
komik geldi ahshah
Ne münasebet?
Dünyaya gelme amacım birilerini beğenip mesaj atmaktan ibaret değil.
atmam hayir gozlemlerim once
Hayır atarsam da pişman olurum çünkü 🤣 mantığıma uymuyordur
mesaj atmam, mesaj atsin diye cevresinde dort donerim
Beğenmekten ziyade o kişi ile bir gelecek düşünür müyüm kafasıyla ilk mesajı atarım
Bir defa atarım. Mesajlarıma isteksiz bir şekilde cevap veriyorsa ya da görüldü atarsa yazmam artık
İlgimi bir şekilde göstermeye çalışırım. Ama genelde bakışlar tercihimdir
Belki 1 kere yazarım. Cevap verirse verir, vermezse bi daha yasmam
atmam bu saatten sonra
kadın istiyorsa zatten ne yapar eder bir yolunu bulur
istemiyorsa kıçınıda yırtsan ne fayda
Vallahi şansımı denerim bir sakınca görmüyorum. Cevap verirse konuşuruz cevap vermez ise bende ona yazan bacılarımdan biri olurum 😅
Beğendiysen belli etmelisin, mesaj atmalısın. Seni tutan ne ki? Erkek adım atmalı palavrasına inanma. Beğeniyorsan o adımı at..
Beğnmek dışında karakteri de kafama yatarsa, evet. Kasıntı değilim bu konuda, bodoslama yaşıyorum.
Ben günde herkese mesaj atıyorum herkesle konuşuyorum.😁 ama kimseyle çok samimi olmam. yarım saat önce herkese mesaj atttım hahajahab
Şansını dene her zaman knk genelde o düşünce belki fırsatları kaçırmana neden oluyor ama en önemlisi doğru yaklaşım
Belki de bu senin ilk ve son şansın olabilir. Her zaman içinde kalacağına yaz gitsin.
Kesin bir kuralım var benim 😂😂 beğendim birine asla ve asla yazmam ben 🤷♀️🤷♀️
Bende yazdım bir olgun adamdan hoslaniyordum sevgilsii vardı ama.. sonra ayrıldığını duyunca cesaret ettim sosyal medyadan buldum yazdım. Geri yazdı göstpk buluştuk ama olmadı …
Şansını dene bizde beğeniyoruz belki de kimse yazmıyor sana öyle geliyor olabilir mi
Evet atarım, olumlu dönüş olursa benimdir, olmazsa başkasının, herkesin yolu lâyığına açık olsun.
Üç günlük dünyada çok kasmayın arkadaşlar beğeniyorsanız konuşun
Bir kaç deneme girişimi olur sonrası zaten gelen karşılıkla netleşir.
Belki seni bekliyordur yaz bir şey kaybetmezsin ama yazmazsan hep acaba diyeceksin
Belki de yazan yoktur şıkkının üstünde durup o mesajı atmalı.
Keyfime göre değişir. Dene şansını ne kaybedersin ki
Atarim kanki erkek olarak neden olmasın bayan ince ve narindir erkek duvar gibi olmalı
Mesaj atarım fakat karşılık bulamazsam üstelemem. Piyasada ateş gibi kızlar var, her gün birisini beğeniyoruz be vakit nakittir 😉
Ayran gönüllü müsün be
Eğer belli işaretler görürsem atarım; baktım, hiç oralı olmuyorsa atmam.
Kaybedecek neyin var ki.. mesaj at gitsin.. en çok hâlini hatrını sorarsın
Hayır çiçeğimi alıp doğru istemeye
Haha😂
Cosmopolitan Türkiye, kadınlarına ilk mesaj deneyimlerini sordu! İlk mesajla ilgili ilham almak isterseniz "Nasıl Atılır Bu İlk Mesaj?" içeriğini mutlaka okuyun <3
Hayır kızın farkı olmalı o dişil enerji olayı daha ilk burada başlıyor çünkü. Bunu gören erkek de kendinde o eril enerji eksikliğini hissediyor ve roller değişince ilişki kurma zorlaşıyor
Asla diyorum begendiğimi bile belli etmem ne ilk adımı birde kadınlık onurumu ayaklar altına alamam kimse için ve çok beğendiğim olmazsa ondan daha çok beğendiğim çıkabilir belki nerden bileyim
Seven sevene kavuşamıyor o zaman hangi seven kavuşuyor ya herkes biriyle sevgili ama herkes sevdiğinden yakınıyor nasıl bir paradoks ne biçim bi dejavu
Ben atarım. Hatta adımı atarım, yolu gösteririm, o yolu yürümek ona kalmıştır. Kadınlar ilk mesajı, adımı atmaz kafasında değilim.
Mesaj atma mesaj aittir
Öyle meziyetim yook 😂
Bi napıyosuunn yazarım
Atmam kimseye mesaj falan.
Hayır önce biraz izlerim
Atmam
Prensip olarak kimseyi beğenmiyorum
Hayır. O atsın işi ne.
Atardım kaybedecek ne var sanki hiç değilse bilmiş olurum bana nasip olup olmadığını
Hayır
Senin fanın vardı burada 😂
Dene bakalım ya belki tutar
Yok vazgeçtim
Kim olduğunu söyle ayarlayayım sana. Net.
He olduu istemeyede gidin
Burdan biri değil ki gerekte yok
Attım ve karşılıklı olduğinu öğrendim😉
O his varsa , bir fark yaratir bende yazmazdim.
Mutlaka atarım
Çok güzel bence
Evet atarim yorumları iyiyse.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?