Arkadaşlar regldim ve çok sancım vardı iki büklüm oturdum yerde sevgilimde eliyle karnıma masaj yapıyordu lakin sorun şu ki onun eli çok büyük benim karnım ise olması gerektiğinden küçük bir ara masaj sırasında sevgilimin eli sütyenime değdi ve sütyenime yakın taraflara masaj yaptı benim için çok utanç vericiydi eve geldiğimde açıkça sordum yanlışlıkla elim sütyenine değdi sorun yok güzelim dedi utanmanada gerek yok dedi bende ne yani ciddi ciddi sütyenimi hissettin mi dedim yalan söylemeyeceğim evet dedi sizce benim hakkımda ne düşünmüştür veya aklından fesat bir şey geçmiş midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)1 yıl
Ben tek başıma sümsük gibi bir köşede otururken yakışıklıların hiçbir çaba göstermeden kızları elde etmesi zoruma gidiyor. Dış görünüş her şeydir, aksini iddia eden yakışıklıdır.
Şimdi hiç gelip de kendini geliştir bilmem ne demeyin. İngilizce'yi ana dilim gibi konuşuyorum. İzlemediğim film veya belgesel, okumadığım kitap kalmamıştır. Arkadaşlarım zeki olduğumu söyler. Ama çirkin olunca bunların hepsi koca bir SIFIR.
Serseri ve uzun boylu erkekler umarım soyunuz tükenir..03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYazık falan deme sinir bozucu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
11Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
s 1 yılBir şey olmaz karnına elliyorsa oraya da değebileceğini düşünmek lazım
01 Yorumla
1 yılYa bir şey olmaz salla gitsin sevgilin zaten senin yani yabancı birisi değil
011 Yorumla- 1 yıl
Yok ya düşünmemiştir
- 1 yıl
Sena sen bu tipsize bakma kimse buna dokunmamış kendi kendine hayal kuruyor😂😂😂
normal şeyler, biraz daha zaman sonra biraz daha ileri gidersiniz, hepsi normal.
07 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnsanalr neler neler yapıyor boş ver o kadarcık dokunmadan bir şey olmaz
064 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGenç adam sonuçta, düşünmüş olabilir. Ama başka bir hamle yapmamış sonuçta
Cevap sahibi1 yılO yüzden takma, sana masaj yapmış karşılığında da ufak da bir ödül almış işte 😅
Cevap sahibi1 yılSen istemediğin sürece gitmez. Sen ne kadar istersen o kadar ileri gider. Dokunabilirsin dersen dokunur, dokunmanı istemiyorum dersen dokunmaz
Cevap sahibi1 yılSanmıyorum. En fazla yine sütyene dokunur ondan da bir şey olmaz zaten dokunsun
Cevap sahibi1 yılSen ileri gitmesini istiyor musun peki?
Cevap sahibi1 yılGöğüslerine dokunmasını mı istiyorsun yani?
Cevap sahibi1 yılSütyenle veya sütyen altından
Cevap sahibi1 yılYanlışlıkla değil, bilerek dokunmasından bahsediyorum. Hatta oraya da masaj yapacak
Cevap sahibi1 yılNe yapmasını istiyorsun?
Cevap sahibi1 yılNasıl mesela?
Cevap sahibi1 yılSen göğüsüne dokunmasını istiyor musun, istemiyor musun?
Cevap sahibi1 yılO zaman konuşup sınırı çizmen lazım. Karnıma masaj yapar mısın diye sor. Daha önce olan olay yanlışlıkla olmuş olabilir ama bu sefer alttan biraz dokunabilirsin o kadardan bir şey olmaz. Ama elin yukarıya giderse tokatı yersin haberin olsun de
Cevap sahibi1 yılAnlamaz, sen sınırını çiz ve aşmasına izin verme yeter. Onun işine gelir sesini bile çıkarmaz hiç merak etme 😄
Cevap sahibi1 yılAynen yazdığım gibi söyleyebilirsin
Cevap sahibi1 yılNeler söylüyor sana? Benzerini bulalım hemen
Cevap sahibi1 yılBen de sende bir şey gördüm ama söylemedim, bayağı büyük duruyordu de
Cevap sahibi1 yılBen seni gay sandım delikanlı adammışsın de 😂
Cevap sahibi1 yılfurkanvepaylasimlari
Cevap sahibi1 yılInstagram yazdım
Cevap sahibi1 yılSnap yok maalesef
Cevap sahibi1 yılMaalesef, Instagram iyi 👍🏼
Cevap sahibi1 yılO zaman buradan devam edelim sorun değil ☺️
Cevap sahibi1 yılErkekler şeyleri dışındaki iltifatları çok dikkate almazlar. O yüzden bence kalkmıştı gördüm büyük görünüyordu tarzı bir şey söylemen onu çok mutlu eder ve utandırır. Birçok erkek bu konuda iltifat duymuyor. Üstelik sapik gibi görünmezsin çünkü kalkmışsa görmüşsündür insanlık hali dikkat çekmiş olabilir. Hakkında kötü bir şey düşünmez
Cevap sahibi1 yılO senin göğüsüne dokunduğunda sen de elin çarpar gibi onun şeyine dokunabilirsin. Sonra oha kocaman dersen utanır
1 yılOlur böyle şeyler canım sıkma canını çok :))
026 Yorumla- 1 yıl
Ya fesat düşünmek demeyelim ama biz nasıl kadınsak ve arzuluyorsak sevgilimizi onlar da arzuluyor istiyor ileri gitmiş olsanızda olmasanızda
- 1 yıl
Bak işte ne güzel edepli adaplı bir erkek keşke bulsak öyle birini maşallah canım şakası bir yana nazar değmesin
- 1 yıl
Cevapları okudum da biraz da utandırıcak mesaj mevzusu ne açar mısın konuyu biraz
- 1 yıl
Ya şimdi şöyle dün bana yanlışlıkla olduğunu söyledi bende ne yani sütyenimi hissettin mi dedim yalan olmasın evet diyip güldü bende sus lütfen uyandırmayı kes dedim utanmana gerek yok güzelim diyip tekrar güldü bende görürsün sen yarında ben seni utandıracağım dedim hay hay efendim diyip güldü ama aklımda en ufak utandıracak bir cümle yok 50 yıllık or,,, pu gibi veya cinsellik istiyen biri gibi görünmek istemiyorum ama utansın istiyorum (MESAJLARLA)
- 1 yıl
Aşağıda da birisi demiş bak o mantıklı canım
Şey de işte bende gördüm büyüktü baya etkilenmişsiniz ikiniz de (aynen bu şekilde yaz beni dinle güzelim yaşça da tecrübece de büyüğüm senden ablana güven bebiş - 1 yıl
Cinsellik sevmeyebilir ama bu cümle onu içten içe etkileyecektir özgüven katacaktır mutlu olacaktır bi erkeğin nerdeyse hiç denecek kadar az duyduğu bi iltifattır bu beni dinle güzel kızım benim
- 1 yıl
En fazla ileri gitmeye kalkarsa ki bi anda t.. vüz eder gibi üzerine atlamayacağına göre okşamaya ellemeye kalkarsa direkt açıı açık en fazla bu olabilir onda da durdurursun veya bi. tokat yer en fazla 😄
- 1 yıl
Demez öyle bişeyy harbiden görmüş de olabilirsin dikkatçeker çünkü kalkınca özellikle baktın demez ki
- 1 yıl
Yahu kızçem bu senin sevgilin ya de gitsin bçyle şeyler iyidir güzel bi birlikteliğiniz var işte böyle ufak tefek cilveleşmeler iyidir yoksa sıkılırsınız birbirinizden bak ben klinik psikologum dinle ablanu
- 1 yıl
Başka ne desek kiii bilemiyorum çok kııız ya de gitsin en fazla nolabilir. ki yavrucum benim
- 1 yıl
Sosyal medya vermiyim ya şimdi pek sevmiyorum böyle sitelerde falan iletişin kaynağı bırak ayı pp de bile fotomda yüzümü kapattım
- 1 yıl
Dinle beniii
- 1 yıl
Damat oğluşuma söyle o da kendini özel hissetsin ya dimii sana nası iltifat ettiğinde hoşuna gidiyor onun da gitöesin mi
1 yılDürüst birine benziyor bilemedim..
04 Yorumla- 1 yıl
Utanılacak birsey yok...
- 1 yıl
Yokk
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılNiyeti ilerki zamanlarda belli olur
06 Yorumla- 1 yıl
Cinsellik yaşamak ister
- 1 yıl
Mutlaka değildir 🤭
- 1 yıl
ne zamandan beri tanıyorsun onu?
1 yılsevgilin değil mi düşünsün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMasaj iyi geldimi
011 Yorumla
Cevap sahibi1 yılreglken karna yapılan masaj iyi geliyor o zaman, aklımda bulunsun
Cevap sahibi1 yılNe güzel, hepsini severek yaparım
Cevap sahibi1 yılAma eksik olan bir şey var, onuda tahmin etmişsindir zaten
Cevap sahibi1 yılHıhım
Cevap sahibi1 yılÜzülme
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden takıntı yaptın bu kadar olan oldu
014 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTam naptı noldu bilmiyorum ama etkilenme oldu mu
Cevap sahibi1 yılOnda ya da sende
Cevap sahibi1 yılİlk defa mı böyle temas oldu
Cevap sahibi1 yılÖnce nerene değmişti
Cevap sahibi1 yılAnladım olur bundan sonra
Cevap sahibi1 yılBilmem sen söyle onu