ilişkimizi 2.5 yılı aşkın beraberliğimiz var birbirimize uzak şehirlerde oturuyoruz çok görüşme fırsatımız da olmuyor.Ama bu 2,5 yıl çok çabuk geçti bizim için.Uzak nası güveniyorsunuz filan diyebilirsiniz hiç sorunumuz yok o yönden.Birbirimizi deli gibi seviyoruz. önceden bir kaç kere konusu oldu son buluşmamızdan sonrada konusu oldu.Sorun benim ondan küçük gözükmem zaten 4-5 ay kadar küçüğüm ama ben sorun etmiyorum.sevdiğim için gerçi onu benden büyükte görmüyorum ama gece yatmadan önce konuşurken bu konuyu açtı yine o da sorun etmiyormuş öyle diyor ama benim ilerde sorun etmemden korkuyor.Ben sorun edeceğimi hiç düşünmüyorum sonuçta erkekler daha geç olgunlaşır kavramına inanıyorum.Sizden istediğim ilişkimizi kendinize göre değerlendirmeniz ve bu benim için ufak olan sorunu çözmem de yardım etmeniz. Giyim konusunda olur yüze yapılacak ufak çözümler olur ne bilim küpe v.s gerçi ben pek sevmemde o seviyormuş.Saç kesimi olur. anlım biraz açık ve düz saçlıyım kısa ve saçlarımın önü üçgen şekilde genelde farklı bir şey söylermisiniz bilemiyorum.Sakallar çok yok yanaklarda yanakların kenarları daha sık yanaklar seyrek çıksın diye aklıma geldikçe tıraş olurum.Yardımlarınızı bekliyorum. Dediğim gibi birbirimizi çok seviyoruz çoktan da öte her buluşmamız çok heyecanlı ve doya doya geçiriyoruz. Okuduğunuz için teşekkürler birde yorum atın destek çıkın şu gençlere :)
Güncellemeler
+1 yıl
şakacı bir kişiliğim vardır bu arada sevgilimde seviyor böyle olmamı :)
Güncellemeler
+1 yıl
linke eklediğim adresten arkadaşımın yaşı hakkında tahminde bulunurmusunuz ? link
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer