Yarım kalmış bir aşk kadar kötüsü var mıdır?

Erkek arkadaşım benden mesajla ayrıldı. Hiçbir sebep söylemeden. Ama ben karşıma çıkıp delikanlı gibi konuşmasını bekledim hep. Erkek adam mesajla ayrılır mı ya? Şimdiyse benden kaçıyor hep yüzüme bakmıyor. Geçenlerde konuşmak istedim seslendim dönüp bakmadı bile. O kadar ağrıma gitti ki. Bi zamanlar beni üzmeye korkan insan şimdi paramparça ediyor. Geçen akşam da engelledi beni heryerden. Sadece yüzyüze konuşmak istediğim için. Onunla ortak arkadaşımız benimle ilgili bişey sorduğu zaman ona konuyu değiştiriyormuş hep istemiyorum sevmiyorum diyormuş bide. Ama en başından beri ben ailevi ve maddi sorunlardan dolayı benden ayrıldığını düşünüyorum. Çünkü bi kere bana seni üzdüğüm için ben daha çok üzülüyorum. Ben önümü göremiyorum çalışıp çabalıyorum ama olmuyor şeninde hayatını mahvetmek istemiyorum demişti. Bu yüzden ben hep beni düşündüğü için ayrıldığını düşünüyorum inanmıyorum sevmediğine. Çünkü sevmeseydi eğer annesi sende o kızı seviyorsun hala görüyorum dediğinde gülmezdi öyle değil mi sizcede?
Yarım kalmış bir aşk kadar kötüsü var mıdır?