Erkeklerden cevab istiyorum
bir erkek dokunmadan öpmeden birini sevemezmi tek bir kızla yetinemezmi
bir erkek dokunmadan öpmeden birini sevemezmi tek bir kızla yetinemezmi
Dokunmadan sevseyim, yıllarca seveyim hiç dokunmadan. Ona abilik yapayım, babalık yapayım, yeri gelince dayısı gibi olayım ama sevgilisi gibi davranmayayım. Sizin düşünce yapınıza sokayım afedersiniz.
Hayır böyle salakça şeyleri kızların savunması çok doğal da onaylayan erkekler de çıkıyor ifrit oluyorum. Lan kız seni inek sağıyor maddi manevi, sen hala "onu o kadar çok seviyorum ki, skmeye kıyamıyorum" diyorsun. Beni sömürsün diyorsun.
Erkekliğine tüküreyim senin godoş.
bunu dediğine göre hic bi kız sewmemissin sewseydin konusamazdın böyle
hepimiz ürünüyüz hakLısında ewLi anne babanın ürünüyz
nie sewgi icin illa yatmakmı gerekiyo senin sewgi anlayışına...
senin göznde sewgi bu
beni tenımadan konusma benim kmsenin parasına ihtiyacım yok Allaha sükür o kadar düsmedim biriyle parası icinde cıkacak kadar ortalık malı değilim + benimde cıkcağım kisi dürüst olacak öyle herkes değil
benim ilişkilerimde her sey zamanı geLince oLur 2 gün tandqm insana gidip sarıLamam erkekleri cüzdan olarak gördüğüm felan yok
ne diyosun sen ya
Bi kere dokunmadım deli gibi seviyorum.. ! Yeterli mi ?
hemde cokkk
rica ederm gerckLer bnce böyle dewam et adamın dibisin ;)
:)
çok saçma aşık olduğun birine dokunmamak onu hissedememek ? seviyor diye illa dokunmamasımı lazım deli olmayın seviceksin ona sımsıkı sarıcaksın varlığını hiisediriceksin bunlar çok hoş şeyler ha tabi sex hakkında diyorsan bazıları oynamak için yapar bazıları gerçekten kaybebetmemek ona sahip olmak için sevdiğiyle birlikte olmayı ister.
sadece farzet uzaktasn 1 yıl görüsemednz seni sewmeye dewam etmesi icin illa dokunmasımı lazım kastettqm asLında bu
bak canım benim 1 yıllık bir ilişkim var ben istanblda yaşıyorum o bursada :) ailelerimizle tanıştık yakında ailelerimiz tanışcak parmakla gösterilen bir çiftiz herkez biliyor bazen 1ayda 1 bazn 5 ayda br blşyrz ve buluştuğumuzda sanki hayat duruyor elimizi bir an bırakmıyoruz durmdan sarılıyrm öpyrm koklyrm varlığımı hssetryrm birbirimize güzel şeyler sylyrz kulağımıza fısıldıyoruz falan filan aşka mesafeler engel olmaz hiç bir zaman :)
benimde kastettigim bu arkadaşlarımın sewgilileri 1 hafta buluşmasalar ayrılıyolar
Cevap
34Cevap
ben cok cinsellik duskunu biriydim. sevgililerimle genelde hep biseyler yasadım. ama en son bi kız arkadasım oldu. onu cok sevmistim ve sadece 2 kez el ele tutusablmstk o kadar. herseye ragmen o kadar mutluydu ki. gerci terkedildim sonra ama olumlu etkiside oldu cinselligin o kadar onemli olmadıgını anladım.
Elini tutmadığım kızı bile "sevdim" ben...
Sevmek farklı bir olay. Şehvet gibi duygular farklı...
Sevgili olacaksan dokunmadan, öpmeden sevgili olunabildiğini pek düşünmüyorum.
Sewdiğin kızla ne kadar iLeri gidersin onada dokunurmusn
nasıl konuscağımı senden öğrencek değiLim sen merak etme ;)
sen bence önce bi kızla nasıl konusman gerektiğini öqren
hahaha tipmisin sen ya kendini ne zannediyosun cocuk musun aa kapak yaptım kapak yapmak icin yanlş yerdesn ;)
sen git soruyu soran benim
benim senden öğrenecekk hicbr seym yk rahat oL sen.. niye takip edim senii baska isim yoktu
Kişiden kişiye değişir. Biz erkekler uçkurumuza düşkünüzdür. Gerçekten seviyorsa eğer,hiç bi erkek sevdiğine dokunmaya kıyamaz. Buna razı olur. Ama ciddi düşünüyorsa tabi.
Valla yapan vardır onada platonik deniyordu.Yada çakma sanal ilişkiler.
Şahsen ben yapamam gogusumde kaybolucak,sarılıcam,saçlarını yüzünü okşayıp öpücem
Tek bir kadınla ömür geçirenler var niye yetinemesin
beni tarif ediyorsun benim için evlilik temelleri çok önemli bu yüzden aşk evliligi yerine mantık evliligi tercih ederim ve evlenene kadar görüşmek istemiyorum ki sağlam evlilik olsun bu benim kişisel tercihim
dokunmadan hoşlanabilirim. hoşlanmadan dokunabilirim.
dokunmam sevdiğim dokunmamam sevmediğim anlamına gelmez.
dokunmak cinsel huzur verir, sevmek ruhsaldır
dokunmadan öpmeden sevebilir... ama bir kişi asla yettiğini görmedim ben
Gayet sevebilir. Mümkünatı vardır. Uzaktan ilişki saygı ve sevgi varsa eğer yürütülebilir..
sever de niye dokunup opmek olmasin :)
3 askimin ikisine dokunmadim mesela
asiktim ama olmadi cinku olsaydi neden dokunmayayim bu maharet yada erdemlilij degil
tek bir kızla yetrinme olayı karakter ve etik meselesi...
mesela dirseğimi öpemiyorum ama dokunabiliyorum, sevgililik müessesinin dirseğimden farkı olmalı.
2 yıllık sevgılım goguslerını bıle gormedım. gorurdum elbette ama ben oylece sevdım onu eleını tutmayı kucagımda yatmasını mınık buselerını. kıyamadım onu harcamaya. olur yani. ama kaybeden ben oldum
bır erkek sadece bır kısıyı sever 3 4 kısı ılede bırlıkde olur bu %99 u ıcın gecerlıdır cok cırkınler harıc ama bunu da kız kabul etmez oysa erkek boyledır kalbınde yatan bır ama dusuncesınde 3 4
Ya bırakın artık şu görmeden,dokunmadan muhabbetini.. Canlıların doğasına aykırı :D
dokunmak öpmek gibi kavramlar tamamlayıcı unsurlardır aklı olan bir erkek zaten tek kadınla yetinir yetinmek için sevgilisi veya eşi olur...
Bir kadın dokunmadan öpmeden sevebilir mi? ve tek erkekle yetinebilir mi? Bu soruları sor kendine.Cevaplar aynı.
ewet gercekten sewiyorsam asıksam ewet
Allahın kuralları ile yaşayanlar ancak bu durumda olabilir
Sever de yetinebilir de. Herşey dokunmak mıdır yatmak mıdır. Öpmek midir ki öyle olsun. Temiz bir sevgi de gayet muhtemeldir yani.
adam gibi adamsa ne den olmasın ama dediğim gibi adam gibi adam olcak hem sever hem yeter
iste onu ben nasıL anLayacagım ..?
ya benimle dokunmak öpmek icin cıktığını düsünmüyorum ailem yüzünden kac aydır görüsemiyoruz ama her fırsatta beni sevdiğini ömrünn sonuna kadar bekliceğini söyledi
o benden hic bi zman o konuda bir sey istemedi biz asktan baska bir sey konuşmuyoruz
O dediğin olmaz dokunmak öpmek hisettmek sevdiğini.Bunlar bi bütündür.O zmn sende çocuğunu dokunmadan uzaktan sev öyle olmaz işte.
düz mantık
bu olsaydı eşimi sevmek yerine annemi severdim aynı şey mi
sever ve tek bi kızla yetinebilir. ama devir kötü eğer öyle birini bulduysan kaybetme derim..
dokunmadan seviyorum ve sadece onun için tüm kızlardan vazgeçtim !
Bir erkek yatmadan da kızı sevebilir. Öpmeye gelirse de yanağından seni öpebilir.
Sevebilir ama kadınlar için romantizm neyse erkekler için dokunmak ve öpmek odur.
dokunmadan aşkmı olur ya..ben bana dokunmayan erkeğe erkek demem..seviyorsa bana dokunacak başkasına değil..
yetinir karşısındakinin de onu sevdiğini bilsin yeter
dokunmadan öpmeden zor olsa da katlanıyoruz sevince :(
erkeklere güre değişir bence yetine bilir tek eşlilik en güzeli
dumanla haberleşerek mi anlaşcaksnz
ne aLaka sewiom diye iLLa yatmammı gerekiyo ? sewqi bunun neresinde
bu yorumuna karsılk yzdm
sn ne yazdn :) dumanlamı haberLeşeceksnz
ben haberleşmdn bahsetmedmkii
susacaqm zamanı sneden öqreneck deqLm biLiorm suscaqm zamanıda konuscaqm zamanıda
1000de bir olur belki
bazı erkeklerde olabilir
seviyorsa 100 yil dokunmasa yinede sever
Tabiki sevebilir. Bu çok normal.
iktidarsızsa sever tabi.
kızlar yetinebiliyomu ?
Erkeğıne baglı
hani nerde?
seviyorsa yetinir
Sever sever
ben kokluyorum
sever .. yetinir..