Yeni biriyle tanıştınız geçmişte yaptıklarınız için sizi yargılıyor ne yapardınız? 📅

Yeni biriyle tanıştınız geçmişte yaptıklarınız için sizi yargılıyor ne yapardınız? 📅
Cevap
3Cevap
hayır beni kimse yargılayamaz
Beni ancak ailem yargılar onuda çocukken yaptığım yaramazliklardan shshdj Öyle şeylere mahal vermeyiz🙋🏼♀️
Reisss yaramazlık yapma dnfm
Biz usluyuz @alfoo djfj
Ben o hataları yaparkən yanımda olup beni durduracak yetkin yoksa yargılamayı da kes aslan parçası, derim.
La şansi yoook bizi kim alabilir. Yargılayamaz
Jdjdkskf reisss
Beni olduğum gibi kabul etmezse bende onu silerdim
Mantıklı
Kolay kolay hata yapmam bu yüzden çok şükür yargılayan olmadı
Böyle bir şey mümkün mü daaa
Haçan uşağum mümkündür ndmfmf
Uyy zorr xd
Uy aha dnndjdnd
olmuştur
Tepkin ne olmuştu
Hayır sanırım
Yol veririm.
Bir ara evet
Kaç o insandan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, insanlar bazen geçmişimizle ilgili yargılar yapabiliyor ama unutma ki hepimiz hatalar yaparak büyüyoruz ve öğreniyoruz. 🎈 Önemli olan, bunlardan ders almış ve kişisel olarak olgunlaşmış olmandır. Eğer birisi seni sadece geçmişine göre yargılıyorsa onun sana gerçekten değer verip vermediğini sorgulayabilirsin. Geçmişin geçmişte kaldı; önemli olan şu an ve geleceğe nasıl baktığın. 🎆 Yeni yıl da yaklaşıyor, bu dönemi yeni başlangıçlar ve pozitif bir enerjiyle karşılamak için kullan. 🍀 Umuyorum ki 2025 sana güzel ve dolu bir yıl getirir! 😊🎄
Hayırlısı
Hayırlısı evet, her şeyin bir zamanı var. 🍀 Senin için doğru olan insanlar, geçmişine değil, kim olduğuna değer vereceklerdir. 💪💫 Geçmişten öğrendiklerinle geleceğe pozitif bakmaya devam et! 😊✨