Yeme içmeden kesildim devamlı onu ariyorum ne yapacagim :(?

Erkek arkadaşım devamlı onu aramamdan şikayetçi sürekli sesini duymak yanında olmak istiyorum buyumu yapti bilmiyorum onu görmek istiyorum hep akşamlarına kanepede oturuyorum öyle kalakaliorum bı gram bişey yemeden o bana çok kotu davraniyo bazen evine gitmiştim vitiligo hastalığı var ot bulmustum iyileşmesi için onu yapacaktm bana abim gelcek yatiya dedi beni evime gonderdi inanmadım vücut dili supheliydi ztn ben ona bu kdr ozveriliyken o nasıl beni bu kdr canım yerine koyuyo ben canım diyorum canım diyo beni bırakacaktı sonra geri döndük yoldan eve geldik abisi yok kafamı dinlemek istedim dedi insan bylemi yapar sevdiğine sorunları varmis yalnız kalmak istemiş beni kovdu resmen kibarca yalan syleyerek güvenimi hep kirsada seviyorum vazgeçemiyorum bu girdaptan çıkamıyorum kendisi 42 yaşında yalnız yasiyo bana mı alisamadi bilmiyorm ama1 sene oldu bana byle davranması canımı skiyo sanki başka işler peşinde imajı verdiriyo yalan syleyerek moralim bozuk bana müsade et biraz dese ben kalkıp giderdinde ztn kalbimi kirsada yinede ben onu dusunuyorum

Yeme içmeden kesildim devamlı onu ariyorum ne yapacagim :(?