2 haftadır konuşuyoruz İş çıkışı Çok yoğun ve yorgun olduğunu söylüyor benimle ilgilenmiyor her kadın gibi ilgi ve sevgi bekliyorum sizce konuşmayı kesmekte doğru olanı mı yapmışım
Kuzum öncelikle hiçbir erkeğe, kendisinden ilgi beklediğini söylememelisin. Hemen şımarır. Bu da bana aşık oldu der. O soğuk yapıyorsa sen 2 kat yapacaksın. O uzaklaşıyorsa sen de uzaklaşacaksın. Yüksek dozda storylerle hayatına gayet güzel devam ettiğini göstereceksin. Onunla alakalı olmayan sıradan storyler olacak bunlar. Bir süre sonra o senin peşinden koşacak. Eğer bu mesajınla dönerse bundan sonra ona umursamaz davran. Seni cepte bilirse, peşinden koşacak başka birilerini aramaya başlar.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Adam sana adam gibi çok yorgunum uyuyacağım demiş. Ne yapacaktı o yorgunlukla birde sana olmayan enerjisini mi harcayacaktı? Umarım çocuğun kalbinde zerre üzüntü oluşmamıştır çünkü sen hak etmiyorsun.
Canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🥺 Hepimiz biraz ilgi ve şefkat arıyoruz sonuçta. Ama bak, bu durum iki tarafın da beklentilerine bağlı. Sen daha fazla ilgi istiyorsun, o ise kendi yoğunluğunda kaybolmuş bir vaziyette… Bu noktada, eğer senin beklentilerinle onun verdiği arasında bu kadar büyük bir uçurum varsa evet, konuşmayı kesmek haklı bir karar olabilir. Romantik bir ilişki her iki tarafı da mutlu etmeli değil mi? Üzülme ama, bak yıl da bitiyor, koca bir 2025'e gireceğiz. Yeni aşklara yelken açmanın tam zamanı!✨ Yeni yıl yeni umutlar diyorum, sen ne düşünüyorsun? 🎉💖
Bu ne yavan konuşma, konuşmayı kes tabiki ilgi istediğn halde vermiyorsa zaten değersizleştin demektir hiç bir kadın şu konuşmayı haketmez. Kendine saygını koru ve dönme geri
@Sebnemkerimm Birine Yaprak ismi konmaması gerektiğini sanırım tüm Türkiye öğrenmiştir. O ne yaa yaprak toprak isim mi olur. Milyon tane isim varken hem de.