Sanalda flortten ayrilmak?

Sanal ortamdan bir flortum var. Ikimiz de birbirimizin ilgisini cektik bir suredir, birkac gundur de konusuyoruz. Konusurken keyif aliyoruz. Ama bu kisiyle ayni yerde yasamiyoruz ve muhtemelen gelecekte de birlikte ayni yerde olmayacagiz. Sanal iliskilerede soguk bakan biriyim normalde. Bu cocuk ilgimi cok cektigi icin bunu onunla paylasmak ve bir surede olsa sohbet etmek istedim onunla, duygularimi paylasmak istedim. Ama er ya da gec hoslanma, ask asamalarimiz olacak muhtemelen sanal iliski ciddi olarak başlayacak. Uzakta olacagimiz icin er ya da gec ayrilmak durumunda kalacagiz ikimizde uzulsun istemem. Bu nedenle yol yakinken erkenden yollari ayirmak istiyorum. Durumu ona guzelce anlatip, onu daima iyi hatirlayip bu flort olayini bitirmek istiyorum. Yalniz kalmaya ihtiyacim var, bazi hedeflerimde var. Cocugun kalbinide kirmak istemiyorum guzelce konusurken bir anda birakip. Bu nedenle ne diyecegimi bilemiyorum. Neden yazdin diye kizarsa kuserse diye dusunuyorum ama ona yazma sebebim sadece hislerimi paylasmakti. Benimde onunla ilgilendigimi ogrenip mutlu olmasini istedim biraz
Sanalda flortten ayrilmak?