Kiminle kaldığım görünürmü?
Ayrildigim Nişanlımla otelde (bişey yasamadık) bi gün uçağimizi kacirdigimiz için mecburiyetden kaldık.
Nisanlimdan ayrildik. Ben daha sonra biriyle tanistim ama polis simdi o polisin gbt mi arastirmasindan korkuyorum. Nisanlimla bisey yasadigimi dusunecek.
Sizce erkek akrkadasim benim otel kayitlarıma ulasabilirmi?
Baska bi polis bu kayitlarimi silebilirmi?
Nasil silenecekler nezamana kadar kayitli tutulur?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kbs kayit sistemi hic bir zaman silinmez otelde islenen bolum siz cikis yaptiginizda otel resepsiyonu cikis yapar fakat kbs ve kabis merkezde kayitlar kalir nedeni ise herhangi bir olay aninda savci karariyla arsivden cikarmak icindir
Savci disinda oda mahkeme karariyla kayitlari kbs ya da kabis den alabilir onun disinda babaniz dahil polis jandarma dahil kimse cikartip alamaz imkansiz birsey
Polismisiniz
Iki tane butik hotelim var polis den daha iyi bilirim ayrica savcinin disknda oda mankeme kadari ile bakabilir o kayitlara hic bir polis hic bir jandarma bakamaz sorusturma gecirip ceza alirlar oyle kolay degil
Oteli arayip kaydimi sildirebilirmiyim sence? Ve bakabiliyorlarmis gercekten oyle diyorlar. Yani savci tanidigiysa savci abi rica etsem bak dese bakar savci memleket o halde zaten. Ya ben boyle bisey oldugunu bilsem hic gitmezdim. Acaba kiminle kaldigimda gorunuyormu
Otelden cikis yaptiginiz gun otel sizin kbs cikisinizi yapar bundan sonra otelde kayit gorunmez fakat jandarma bolgesiyse otelin bulundugu yer jandarma kbs sisteminde kalir polis bolgesi ise kabis sisteminde kalir oradan hic kimse o kayidi alamaz silemez sadece mahkeme karariyla savci alabilir oda silemez umarim anlatabildim yani derd edecek bir durum yok
Abi dert edecek bi durumu satir satir yazdin dert edecek durumd egil yazmissin arkasina:) Dert edecek bi durum degidlde ne ben onunla beraber bile olmadim resmen sanki olmusum gibi olacak.
Arkadasim ben Turkce yazdim sende Turkce biliyorsan okudugunu anlamalisin mahkeme karari olmadan kimsenin bakamadigi birsey buna savci dahil nasil bir derd olacak acaba bunu anlamak zor birsey degil mahkeme karari aldirabilmek 8cinde senin araniyor bulunamiyor olman gerekir seninde boyle birseyin olmafigina gore sen kendin bakma yetkin yok babanin yok ananjn yok yedi sulalen yok polisin yok jandarmanin yok savcinin bile mahkeme karariyla anca bakma hali var koskoca savcinin isi gucu yokta dyr su kizin otelde kalip kalmadigina bir bakiyim diye kamu davasimi acacak hadi acti hakim kararmi verecek daha nasil acik yazabilirim acaba senin anlaman icin
Silinmez o bilgiler emniyete gidiyor, ama kimse öğrenemez zaten
Silinmez derken ömür boyu silinmiyormu :((((((( polis sistemden tc kimlik ile girince bakabiliyormuş
Hangi arkadasla otelde kaldigimi gorebiliyormu
Yıl sonu silinir diye biliyorum
Eminmisin tanidigin polis var mı
Öyle biliyorum yok
Erkeklemi gitin
Bidahakine arabada yapın ormanda ya da sahilde
Degil yil sonu kbs ve kabis den hic bir zaman silinmez dostum
@priwateman kim silebilir
Kiminle kaldigimi görebilirlermi otel silebilirmi
Görür
kısa sürede
Polismisin
Ne zaman oldu
Bu yıl Ağustos nezamana kadar kalıyor bilgiler
Arkadaşım polis 5 sene kadar kalıyor dedi
Ama polis olduğu için istediği zaman çıkar yıl önemli değilmiş
Ya bi polis biri bunu ordan silebilirmi bi erkekle kaldığım gorünüyormu peki
Hayır kayıtlar silinmezmis savcilikta kalirmis otelden beş sene kadar sonra silinirmis ama savcıliktan silinmezmis sizin yapacağınız ister kayıt silinsin silinmesin sevdiğin adama otelde kaldığını anlatman lazım sonradan öğrenmesi daha kötü kaldıramaz
He anlatayim sonra omur boyu basima kaksin anlatamam ne boku varsa gorsun
Sen bilirsin kardeşim ama unutma yarına kalır yanına kalmaz kimsenin sözüm sana değil
Elbette hepimiz öleceğiz Allah'tan korkmak lazım kuldan değil
Yukarida yazdim bisey yasanmadi. Ben inandiramicam bisey yasanmadigini cunku kayitli ismim. Aynen soyledigin gibi Allahtan korkarim ben kuldan değil. Sevgilime kölelik yapamam.! Siz erkekler cok birbirinizin taraftarisiniz. Acaba kiminle kaldigim gorunuyormu orada
Kardeşim kimle gittiysen görünür
Ben o işleri hiç bilmem onun için dedim kuldan korkma söyle bilsin sonradan öğrenirse ayrılma durumu var şimdi söylersen bence ayrılmaz ben bakirim
Bana sevdiğim kadın bunudese ayrılmam
Biz bisey yasamadikki soylersem yasamis gibi olucam niye soyleyim yasamadigim biseyi
Ama eşin olucak o senin bir şey saklancaksa eşin degildir
Kabul ederki soylersende sana güvenmiyorsa evlenmesin
Savcı kararı cikmadan bunu görebilirmi polis yani
Yok ya ben kimse bilsin istemiorum hakkimda bisey cunku zaten beraber olmadik. Olmadigim biseyi neden oldurucamki kendi ellerimle
Polis oldugu için geçmişine bakar o görecek zaten iyi geceler