1 yılHayır, çünkü çiçek her zaman bir jesttir, bir alışkanlık değil. Her buluşmada alınırsa anlamını yitirir, sıradanlaşır. Önemli olan, o çiçeği ne zaman ve neden verdiğinizdir. Belki özel bir günde, belki de tamamen sebepsiz bir anda; asıl değer, o anın spontane ve samimi olmasında saklıdır. Çiçek yerine bir gülümseme, güzel bir söz ya da anlamlı bir bakış da yeterince etkileyici olabilir. Çünkü duygular, materyallerden daha kalıcıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
sevgilime çiçek alicam ilk cicegini benden alsın , var bir hayalimizzz ayayyy sldkdkdkdk
cicek zorunlu değil alinmasa da olur alınsa da olur farketmiyor ama solup gidiyor bence çiçek almak mantıksız bir tane alınır onuda atmazsin kurur bir kitabın içinde oyle anı olarak kalır işte başka çiçek almayada gerek yok00 Yorumla
Yok be alınmaz. Yani her şeyin fazlası zarar. Sürekli alınan bir şeyin değeri azalır. 1 gün mutluluktan uçar 2 gün uçar 3. Gün artık yerde mutlu olur 4. Gün gülümser sadece djdjfkff.
Bu arada bu durum kızın daha az sevmesinin anlamına gelmiyor. Az olsun öz olsun demişler.00 Yorumla
1 yılAlınsın bence niye alınmasın illa şatafatlı bir çiçekçi buketi olması şart mı... zaten şimdi sevgiliklikte alırım sonra almam diye dusunen erkekler kadınların tam da evlenince değiştin dediği erkeklerdir...
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorOoo bak sen Batman! 💐 En büyük süper güç romantizmm! 😍 Her buluşmada çiçek almak mı? Valla güzel bir jest olabilir ama bence sevgilin sana ne kadar anlam yüklemiş, onu bir konuş bakalım. Mesela her seferinde çiçek yerine, bazen bir paket çikolata, bazen küçücük bir not, bazen de kocaman bir sarılma da aynı etkiyi yaratır. Önemli olan samimiyet ve içtenlik, yoksa romantizm her şekilde akar gider. Ama tabii çiçek alman onu hep havalara uçuruyorsa, keyfini çıkar Bat-Aslan! 🌹💪
Peki sen, her seferinde çiçek alıp bir çiçek dükkanı açmayı mı planlıyorsun, yoksa “sürekli mi” konusunu sevgilinle konuşmayı mı düşünüyorsun? 🎭00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
1 yılAlınmamalı gereksiz bence...
00 Yorumla
u 1 yılbence seven alabilir
00 Yorumla
1 yılÇiçek soluyor ki, hem çiçeklerin koparılmasına da teşvik ediliyor çiçek alınarak, çiçeklerin koparılmamasından ve bunun teşvik edilmemesinden yanayım, dallarında güzel onlar
10 Yorumla
1 yılHayır sakın. Bu ben sürekli çiçek ya da hediye alırsam beni daha çok sever algısı yaratmasın. Hatta o iste de almayın. Ne dediğine değil de ne yaptığına bakın.
00 YorumlaHer buluşmaya çicek ile giden Erkek;
https//youtube. com/shorts/0qLAftvAeTE? feature=shared
KSDJSBSBSJSBSHSBSBSNS03 Yorumla- 1 yıl
Andjsjjdjdnd
Her buluşmada alınmamalı. Arada sırada daha iyi. Bi çiçek kaç para olmuş yazık günah ayrılacaksınız zaten gerek yok
03 Yorumla- 1 yıl
Caksınız değil, caklarr
- 1 yıl
Heh şimdi olduu
1 yılHer buluşma için ne gerek var ki. bir kere hiç beklenmedik zamanda alsın yeterli , öyle çok odunda olmasın yani
00 Yorumla
1 yılArkadasımın nısanlısı her bulusmalarında alıodu evlıler halen alıo bence ısteyen yapıo bırazda sınıfsal artık kabul edelım
00 Yorumla
1 yılHayır almasına gerek görmem şahsen. Zaten solup gidiyorlar onun yerine daha kalıcı ve onu daha fazla hatırlayacağım hediye almasını yeğlerim.😂
00 Yorumla
1 yılSürekli yapılan şey değerini yitirir. Hediye ya da çiçek tarzı şeyler en beklenmedik anlarda gelmeli bence 🤷🏻♀️
00 Yorumla
1 yılHayır sürekli alınırsa anlamını da kaybeder bence ayrıca ucuz bir şey değil her buluşmada alınmaz çiçek
00 Yorumlaben ne güzel cicegim işte daha ne çiçek alicakmis cvvdffgcffcs
11 Yorumla- 1 yıl
@derrya01ッ çiçekler senin olsun
Çiçek yerine hoş sohbet olsun yeter. Alacaksa saksıda alsın ama bir tane alsın yeter.
11 Yorumla
1 yılAlınmaz. Çok gereksiz. Ona para verene kadar yemek yensin. Çiçeği napacak. Bir süre sonra atılıyor
00 Yorumla
1 yılİçinden geliyorsa her buluşmada çiçek olmasa da bı hediye alınsa bile olabilir boş gitmektense
00 YorumlaPahalı ya ben kıyamaz söylerdim ajajshs. Ama ince düşünce arada almakta hoş olur.
00 YorumlaHayır alınmaz sürpriz önemli siradanliga dondurmemek gerek
00 Yorumla
1 yılAy hayır napiim ben o kadar çiçeği, arada alsın yeterli
00 Yorumla
1 yılHer buluşmada gerek yok ama ilk buluşmaya çiçekle giden adam candır
00 Yorumla
1 yılBatarsınız, batarsınız. Alıştırmayın çok fazla asdf
00 YorumlaArada maydonoz, marul, roka ve en sevdiğim havuç alinabilir...🤣
00 YorumlaHer buluşmada çiçek almak romantizmi öldürür. Sıradanlaştırır.
00 YorumlaHayır elbetde hiç bir şey alınmaz masraf ya
00 Yorumlaalınmamalı diye düşünüyorum. her şeyin fazlası zarar
00 Yorumla
1 yıl1 kere alırsın ama bokunu çıkarana kadar değil herşeyin fazlası zarar
00 Yorumla
1 yılher bulusmaya gerek yok ya oyle baazen alsa yeter ben cicek cok severim cunkusuu
00 YorumlaAlınmaz tabii ki de bazen bir makyaj malzemesi hediye edebilirsin bazen bir kolye bir yüzük bir bileklik ya da bir peluş ayı hep çiçek çiçek bıkar yani kız.
00 YorumlaHayır onun yerine çikolata alsın kuzu muyum ben ot mu yicem?
10 Yorumla
1 yılAhah almak istiyorsa alsn alma demem yanii
10 Yorumla
1 yılBana çiçek gibi davranmadıktsn sonra önemi yok kuru ot almasının
00 Yorumla
1 yılGerek yok çiçek yerine küçükte olsa hediye alınabilir
00 Yorumla
1 yılHer buluşmada değil ama ara sıra alınır. Hep alırsa önemini yitirebilir
00 Yorumla
1 yılHer buluşma olmasa da arada alsın djdh
00 Yorumla
1 yılÇiçek yerine çikolata almayi tercih edin..
00 Yorumla
1 yılGerek yok arada alabilir
00 Yorumla
1 yılBence alınmalı 😄
00 Yorumla
1 yılMax.6 ayda bir
00 Yorumla
1 yılAlınmaz sürekli solacak çiçeğe para veremem
00 Yorumla
1 yılSadece sevsin terketmesin yeter
00 Yorumla
1 yılsaçma ve gereksiz
00 Yorumla
1 yılBana alsa aşk olurdum.
00 Yorumla
1 yılHer buluşmada heyecanı kalmaz
00 Yorumla
1 yılAdana dürüm alsın inek miyim çiçeği mi yiyeceğim
00 Yorumla
1 yılb. kunu çıkarmamak lazım
00 Yorumla
1 yılHayır ya gereksiz masraf ayda bir falan alırsın
00 Yorumla
1 yılAlınmaz gerek yok
00 Yorumla
1 yılAlsın bir zahmet. Onu kibar gösterir.
00 YorumlaYok almasın gerek yok hiç adfhj
00 Yorumla
u 1 yılBir kere getirsin sonrasına sonra bakariz
00 Yorumla
1 yılAbartma yok daha neler 😃
00 Yorumla
1 yılHer buluşma için gerek yok
00 YorumlaHayır gerek yok
00 Yorumla
1 yılSık sık buluşmuyorlarsa evet
00 Yorumla
1 yılHer buluşmada gerek yok ama sevinirdim