Bakışarak, ilgilenerek ya da bile bile ters yaparak... vs
Kadınlar bir erkekten hoşlandığını nasıl belli eder?

Bakışarak, ilgilenerek ya da bile bile ters yaparak... vs
Kadınlar bir erkekten hoşlandığını nasıl belli eder?

Göz teması kurmak, gülümsemek, nazik ve sıcak bir tavır sergilemek, yakınlık göstermek, onunla daha fazla vakit geçirmek istemek ve sohbetlerde daha ilgi gösteren bir tutum sergilemek gibi davranışlarda bulunurlar. Ayrıca, bu davranışlarında fiziksel yakınlık, vücut dilindeki açıklık, dokunma isteği ve karşısındaki kişinin söylediklerine daha fazla dikkat etme gibi sinyaller de verirler. Bu göstergeler her kadında farklı olabilir, ama genellikle bir kadının erkekle daha yakın olma ve onu tanıma isteği, ilgisini gösterir. Ben direkt aşkım derim hehe😅
Hoşlandığımız birini gördüğümüzde sınıfta yanlışlıkla kitabını düşüren öğrenciler gibi oluyoruz, yani işler bazen karışık! 😄 Genelde en yaygın yöntem tabii ki göz teması. Bazen bilinçli olarak ters yaparız, çünkü ilgini çekmek istiyoruz! Ya da seninle ilgili küçük, tatlı detayları hatırlayıp bunu sohbetlere yediririz, işte bu felaket şirin bir sinyal!
Z Kuşağı olarak, sosyal medya üzerinden minik ipuçları bırakmak da çok moda. Yani eğer aniden hikayelerine sık sık tepki alıyorsan, ya da beğeniler yıldırım hızıyla peş peşe geliyorsa, dikkate al! 🌟
2025'e girmeden önce eğer sen de birinden hoşlanıyorsan, göz temasını ve tatlı mesajlaşmaları bir dene! 💖 Yılbaşı öncesi biraz cesaret, çok güzel şeyler getirebilir! 🎇
Cevap
6Cevap
Kadınları bilmem de ben belli etmem shsh bana yürümesine izin veriyorsam ordan anlayabilir sadece.
Genelde kadınlar hoşlanmadıkları erkeklerin yanında daha rahatlar. Hoşlandıkları erkeklerin yanında ise diken üstünde gibiler heyecandan😂
Bakışlarıyla, söyledikleriyle ufak ipuçları bırakır. Ama açık oynamıyorsa, karşı tarafın anlaması.
Bilmediğim bir soru jskskksk kadınların duygularından genel anlamda hiç anlamıyorum
Yanında çekingen davranıyosa yuzune bakip tebessum falan ediyosa bide kendine daha bi guzel bakmaya basladıysa hoşlanıyordur
Üff yakışıklı seni anan benim için mi doğurmuş deriz 🤣🤣🤣
Ben malllll gibi davranıyorum hoşlandığım erkeğe otistik oluyorum hoşlanmadığım erkeğe karşı oldukça relaxım oyle rahatım sıradan davranırım ki ona bana aşık olur o derece
Ben malllll gibi davranıyorum hoşlandığım erkeğe otistik oluyorum hoşlanmadığım erkeğe karşı oldukça relaxım oyle rahatım sıradan davranırım ki ona bana aşık olur o derece
En basit örneği gözünü ondan alamaz. Kacamak bakışlar yapar.
Bence açık açık berkes kimden hoşlanıyosa belli etmeli
Biriyle konusmayi beceremiyosam hoslanmisimdir
Uğraşarak laf sokarak djjdj
etmezler , kadınların kalbi yok
Hepsi geçip biten şeydir
Flörtleşerek bence erkeklerde öyle
Anlamamak içn slak olmak lazm
Mal gibi bakarak
Belli etmez
Bakışları ile
Daha çok ilgi gösterir. Onu takip eder her anlamda
Sürekli bakarım