Kızın yaşı 20 ve hoşlandığı erkeğin yaşı 16 sizce sevgili olabilirler mi?

Benim bir arkadaşımın böyle bir durumu var kendinden 4 yaş küçük birinden hoşlanıyo ilk başlarda hoşlanmıyorum ondan nefret ediyorum falan diyordu ama onun yanındayken s@lak gibi oluyordu. Belli ediyordu hoşlandığını. Ona aşık ve unutmaya çalışıyor olmuyor. En son banada itiraf etti. Hep onu düşünüyormuş. O kişi ile ilk tanıştığımız zamanlarda yaşını bilmiyorduk. 20 falan gösteriyordu. Konuşma şekli 20 yaşından daha olgun. Hiç saçma konuştuğunu veya ergence hareketler yaptığını görmedim. Sonra 16 olduğunu öğrendik ve sonra görünüş olarak küçüldü gözümde bir anda hem 16 hem 20 yaş oldu. Arkadaşım zeka ve karakter olarak bence 17 yaş falan. Herşeye kanıyor saf canım işte. Görünüş olarak benimle aynı ben 18 yaşımdayım aynı benim gibi arkadaşım. Oğlan da baya yakışıklı ve çekici. Arkadaşım ile sohbet ediyor genelde onunla dalga geçiyor ama aşağlıyıçı bir şekilde değil. Sanki arkadaşım ondan küçükmüş gibi. Arkadaşım da dalga geçmesini sevdiğini söylüyor hani bazı kişiler birbiri ile dalga geçerek iletişim kurar ya en yakın arkadaşlar gibi öyle bir iletişim. Oğlanın hoşlanıp hoşlanmadığını bilmiyorum. Yorum sizin sizce toksik bir ilişki mi bu? Arkadaşım vaz mı geçmeli? Birde cevresi nasıl karşılar?

Güncellemeler
1 yıl
Erkeklerde en uygun 10 yaş diyorlar ama kızın 4 yaş büyüğüne tahammül edemiyorlar.
Kızın yaşı 20 ve hoşlandığı erkeğin yaşı 16 sizce sevgili olabilirler mi?