Aşk İlişkileri Kokinalar alındı mı kızlar? ogayeo Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sormayın bu soruyu sorup da yaramı deşmeyin, yılın hiç bir ayında çiçek almayan ben bu ayda almadım tabiki de.😀💐 Kokinalar alındı mı kızlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. hayır almadım 0 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ben birisinden çiçek beklemiyorum, kəndim alıyorum kəndime. Onun haricinde yakın arkadaşım gelirken şakayık almıştı geçen haftalarda. 0 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl S0kayim kokinasina bunu alan erkeğin kendine saygısı yoktur ksmdksks 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Yav şu çiçekten arkadaşım almış manyak manyak işler 0 0 Yorumla
Pempedahaülmedİiii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bız kokına bokına bişey almıyoruz. Kur'an okuyarak gircez yeni yıla 0 0 Yorumla
CaesarJ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Çiçek alınca noluyor ki garip bu da yeni çıktı galiba 0 0 Yorumla
eleguneferidun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı. kokika yı kokain zannetmiştim.. öyle çiçek işine uzağım. bi sevgilim olursa alacağım 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. bugün bir kızın elinde bundan vardı ne olduğuna anlam veremedim demek ki adı buymuş :) 0 0 Yorumla
fransız Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% 1 yıl biz aldık hepsimi evde saklıyoruz, kimseye vermeyeceğiz oh 0 0 Yorumla
YalnızKadınnn06 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. Alan olmadı maalesef. 1 1 Yorumla Sitemkarım 1 yıl 😔 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. alınmadı ayol 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Kendime bir kucak kokina alayım da görün🥹 0 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Almadım ağaç süsledim sadece 0 0 Yorumla
papatya1112 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 33% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı. Miss gibi nergis dururken kokina da neymiş 0 0 Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl bu nasıl bir çiçek ismi ya kokana der gibi :D :D 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bu çiçek olayı herkesi bi geriyor 😂 0 0 Yorumla
Yildizkos3 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 774 cevap paylaştı. Para yok alamıyorum 0 0 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Alam sana. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
hayır almadım
Ben birisinden çiçek beklemiyorum, kəndim alıyorum kəndime. Onun haricinde yakın arkadaşım gelirken şakayık almıştı geçen haftalarda.
S0kayim kokinasina bunu alan erkeğin kendine saygısı yoktur ksmdksks
Yav şu çiçekten arkadaşım almış manyak manyak işler
Bız kokına bokına bişey almıyoruz. Kur'an okuyarak gircez yeni yıla
Çiçek alınca noluyor ki garip bu da yeni çıktı galiba
kokika yı kokain zannetmiştim.. öyle çiçek işine uzağım. bi sevgilim olursa alacağım
bugün bir kızın elinde bundan vardı ne olduğuna anlam veremedim demek ki adı buymuş :)
biz aldık hepsimi evde saklıyoruz, kimseye vermeyeceğiz oh
Ben 2 ay önce tanışalım demiştim bugün alırdım kaçırdıınn
Sana sevdiğin çiçeği almak isterdim seninde çiçekten farkın yok
Alan olmadı maalesef.
😔
alınmadı ayol
Kendime bir kucak kokina alayım da görün🥹
Hayır tabiki alan olmadı daha 🥺
Almadım ağaç süsledim sadece
Bu nasil cicek yok istemem
Miss gibi nergis dururken kokina da neymiş
bu nasıl bir çiçek ismi ya kokana der gibi :D :D