- 1 ay
Bence bu sürenin bir sınırı yok. Her insan farklıdır, her ilişki farklı dinamiklere sahiptir. Birine bağlanmak, güven, anlayış ve ortak paylaşımlar üzerine kurulu olduğu için zamanla gelişen bir şey. Bazı insanlar daha hızlı bağlanabilirken, diğerleri daha temkinli. Bu, karşıdaki kişiye ne kadar güven duyduğuna ve ilişkinin ne kadar derinleştiğine bağlı olarak değişir. Bu süreç, tamamen doğal bir şekilde ve zorlamadan yaşanmalı.
12 Yorumla- 1 ay
Çok guzel aciklamissin teşekkür ederim
- 1 ay
🌸🌸
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBu sorunun cevabı kişiden kişiye değişir ama benim için aşk öyle aniden kapıverir insanı 🎉💖 Herkesin kimyası farklı, bazıları için birkaç hafta gerekebilir ama ben bazen birkaç samimi mesajda kalbimi kaptırabiliyorum. Sonuçta önemli olan karşındakinin hisleri nasıl harekete geçirdiği, değil mi? 😌 Yeni biriyle tanıştığında ilk izlenimler önemli oluyor ama unutma, duygularına güven ve kalbinin sesini dinle. Sen ne düşünüyorsun? Hızlı bir bağlanma mı yaşamış mıydın daha önce? 😊❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
- 1 ay
Bunun süresi yok..
Bir hafta da olabilir
bir ayda olabilir
bir yılda olabilir
bir günde olabilir..
Sanırım bu duygusal anlamda ruhların birbirine değmesiyle mümkün olabilir her zaman denk gelemezsin öyle bağlanacağın ısınacağın birisini
bulunca kaybetmemek gerek21 Yorumla- 1 ay
Katiliyorum
- u1 ay
Kimseye bağlanmıyorum ben artık öyle 100%. Isınmam, kendimi açmam sürüyor, kişiden kişiye değişiyor
12 Yorumla- 1 ay
Bu süreç zorluyor iste güvenmek zor
- 1 ay
Kolay olan süreç yok..
- 1 ay
Benim için zaman alan bir süreç bu. Hemen bağlanma söz konusu olmuyor. Zamanla ona alışmam gerekiyor ve yeterince tanımam lazım. Bir müddet geçtikten sonra onu artık özlüyorsam, ona bağlandım demektir ki, kendi adıma da geçmiş olsun.
10 Yorumla - 1 ay
Kopuk bir karakterim ve çok uzun zaman geçirmediğim sürece içim ısınmıyor..
25 Yorumla- 1 ay
Peki o zaman kalıcı oluyor mu
- 1 ay
Hayatımda kısa süreli yer kaplayan kimse olmadı..
- 1 ay
Bizim kombi de böyleydi başkanım. Isınması mühim değil ısıtmıyodu da. 🤣 Sonra usta çağırdık düzeldi. 😝 Size usta olmaya talibim başkanım. 🤣🤣🤣
- 1 ay
@melankolikMelaike Belki tersi düzünden daha iyidir.. 😂
- 1 ay
Tersini de seviyoz. Evlencem senlen az kaldı 🤣🤣 puhahaha bu izni bi kere aldım mı cıvığı çıkana kadar kullanabilirim. 😌
Aşk İlişkileri konusunda 56,2b cevap paylaştı. Zamani yoktur hemende olabilir
112 Yorumla- 1 ay
Ne olmasi gerekir hemen bağlanmam icin
- 1 ay
Aşık oldun karşıdan aynı aşkı göremedim Peki ne zaman Unutulur doğru orantılı mı ikisi de
- 1 ay
Doğru söylüyorsun ama olan bazen oluveriyor gönül bu bak onuda düşün
- 1 ay
O acıyı tekrar hissetmekten korkun mi hic
- 1 ay
Tebrik ederim ✍️
🤝🤝🥳 - 1 ay
Bile bile ateşe yürüyen diyelim senin askina o zaman
- 1 ay
Kolay bağlanmam. Bağlanma sorunum var benim. Yüksek tepelerde çekmiyom diye Ankara 'da yaşıyom. Ne aşağı, ne yukarı. Ortalarda yaşıyom bu hayatı. Yaylaya gidince gör bi de beni. Hayatta bağlanamıyom. Gördüklerimi de sisler arasında bırakıyom. 🤣🤣 @Malefiz1313 olsa kızım ne diyon ya derdi. Derinlerde gizliyim ben. 🤣
13 Yorumla- 1 ay
Ben WiFin olurum senin
- 1 ay
Oyyyyyyyy kalbim. 🥹🤣🤣🤣
- 1 ay
😂😂😂 melaikem ya ne derse haklıdır 🦋
- 1 ay
Bunun süresi o kişiyi tanıdığını sandığın andan itibaren başlar mesela bir kuzenim var doğduğumdan beri tanıyorum biliyorum ama bağlı değildim bu sene fazla samimi olduk vakit geçirdik şimdi birbirimize bağlıyız içimiz ısınıyor sabah ilk iş birbirimizi ararız 2 saate yakın konuşuruz ama önceden öyle değildik sadece kuzendik
12 Yorumla- 1 ay
Güzel örnek cuk oturdu🤝
- 1 ay
Teşekkür ederim soruda kaliteli tebrik ederim
- 1 ay
Bağlanmak, gönül dehlizlerinde sesinin yankılanmasını gerektirir.
Haline, tavrına, sesine, gözlerine, bakışına anlam yüklemek zaman istiyor. Bazısı bir kalp atımı kadar kısa bazısı üç vakit.
Benim için bağlanmak, bir sen olmaktan geçiyor.
26 Yorumla- 1 ay
Soruda KS'nin en kaliteli erkekleri toplanmış. Bu soruya da yakışan. Soru kaliteli olunca, gelenlerin böyle olmasını... Yeter çok bile yazdım size demir adam. 🤣🤣 Sitenin en asil kadınının sorusuna gelmişsin he. Tanışın bence bi. 😝🤣
- 1 ay
@melankolikMelaike Görüş sahiplerine bakmadım ama kendi adıma teşekkür ederim. O sizin kaliteli duruşunuzdan mütevellit. Örs olmadan demir olmak neye yarar. Teşekkür ederim tekrar.
- 1 ay
Beni katma benim duruş bozuklum var dedecik 🤣🤣🤣
- 1 ay
@melankolikMelaike Omurgan var neticede, yeterli.
- 1 ay
Bi şu modern fizyoterapistlere görünsem iyi olcak yine de 😝
- 1 ay
- 1 ay
Kelime ve cümleler kifayetsiz kalır, anlatamıyorum ben bunu
Benim için çok değişik duygu anlatmadan yaşayacağım ve içimde zaman geçtikçe dahada buyutebilecegim düzeyde, pek fazla söyleyecek birsey bulamadım ben16 Yorumla- 1 ay
Zamanla o zaman senin bağlanma sürecin
- 1 ay
Bana karşı sadik ve dürüst olsun o enerjiyi hissiyatı hissedersem alırım bir şekilde
- 1 ay
Orası öyle tanıyarak zamanla guvenerek
- 1 ay
Karşılıklı olmazsa, sıkıntı dön dur başa sar 😀
- 1 ay
O zor iste birine bağlandın ama o boş çok acı veriyor unutamak bir yandan karşılıksız olmasi bir yandan
- 1 ay
Evet öyle zor
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 1 haftada belli bir yol kat ederim
Bu daha çok karşılıklı güven duygusu ile ilgili bir durum konuşmak yazışmak görüntülü veya bir araya gelmek gibi bir çok degişken ile ilgili aslında
Birde 6 his ile ilgili diye düşünüyorum12 Yorumla- 1 ay
His mevzusuna bende var o yuzden sana katiliyorum
- 1 ay
Ne kadar zor ısanırsam o kadar geç soğuyorum..
Doğada öz ısısı en yüksek madde sudur o açıdan su gibiyimdir ve toprak olacak insana yönelirim.
21 Yorumla- 1 ay
Aslinda bende öyleyim zor biriyim burcumdan dolayı sanirim ama bazen birsey olursa birsey soyler o sıcaklığı aliverirsin
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kolay bağlanmam için zeki veya akıllı olması lazım entelektüel anlamda birikimi olan iletişimi güçlü ortak mizah anlayışına sahip biri oldu mu bir kaç günde bağlanırım
12 Yorumla- 1 ay
Kriter cok istediğini bulup bağlanabilirsin umarım
- 1 ay
Bir süre konuşup karşı tarafı çözmem gerekli hemen olucak bir şey değil. En azından 1 2 ay sohbet olmali
14 Yorumla- 1 ay
Peki karşı tarafın sana bağlandığını ne zaman hissedersin
- 1 ay
Kknusma tarzı belli eder bence
- 1 ay
Ne kadar sürede unutursun yani çabuk bağlanınca çabuk unutuluyor mu
- 1 ay
Unutulur bence
- 1 ay
Çok uzun surmeyebilir sürekli konuşuyorsam kısa sürede bağlanabilirim zaten herkesi almıyorum hayatıma soğuk bı yapım var
11 Yorumla- 1 ay
Aaa ayni ben böylesi daha güzel zaten
- 1 ay
Belli bir süresi yok bunun benim için.. Aklımda ne kadar az soru işareti varsa, o kadar hızlı akarım ona..
17 Yorumla- 1 ay
Peki çabuk unutur musun
- 1 ay
Hayır.. :/
- 1 ay
Peki unutmuyorsun o ama acıyı tekrar çekmekten korkdun mu hiç?
- 1 ay
Aynı kişiyse korkmam..
- 1 ay
Ama daha zor degilmi tekrar kırılcan belki ya da bu sefer eskiler acıların gelmicek mi aklına?
- 1 ay
Gönüle aşk girince; belki, inşallah, umarım, gibi ihtimallerle yaklaşamıyorsun.. Hiç bitmeyecekmişçesine tekrar tekrar...
- 1 ay
Sende korkmadan yasayanlardansin tebrik ederim 🥳🤝
Yanacağını bile bile ateşe yürüyen
- 1 ay
Bir süresi yok. Bazen 1 hafta bazen 1 ay bazen 1 yıl... Karşındaki kişiye kendi duygularıma bağlı diyebilirim.
12 Yorumla- 1 ay
Iste sen bağlanırsın karşındaki ayni duyguyu veremez oda sorun
- 1 ay
Kesinlikle
- 1 ay
Bunun bir süresi yok 🙂
Karşındaki konuşmasıyla
Bakışlarıyla herseyi belli eder
Resmen gbt sini gösterir size12 Yorumla- 1 ay
Bencede süre yok gönül bu
- 1 ay
Hiç şüphesiz öyle 😊
- 1 ay
Hayır bunun bir süresi yok. karşı tarafın yaklaşımı, anlayışı ve seviyesi her şeyin anahtarıdır.
11 Yorumla- 1 ay
Katılıyorum sana
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Çook uzun bir süre geçmesi lazım, hemen ısınamıyorum.
16 Yorumla- 1 ay
Sonra hemen unutuyorum musun bi bağlanma süresiyle ayni mi
- 1 ay
Oy maşallah sonra korkuyor musun Peki
- 1 ay
Doğru ama bu kolay olmaz zaten onca yaşanmışlık varken yeni bir başlangıç zor
Aşk İlişkileri konusunda 923 cevap paylaştı. Bence yoktur anlıktır zaten ısınmadan devam etmenin anlamı yok
12 Yorumla- 1 ay
Katılıyorum önce için ısınacak olmuyorsa olmuyordur zorlamaya gerek yok
- 1 ay
Karşımdaki insanı genelde kolay analiz ederim , doğru biriyse kendimi teslim ederim anında
110 Yorumla- 1 ay
Peki o istemezse sen başlandığında kalıp üzülmez misin
- 1 ay
Aynısı oldu geçen hafta , üzüldüm tabii ki ama denedim. Yarın keşke diye düşünmekten iyidir
- 1 ay
Peki duyguların yoğundu ve bunu anladi anladi diye pişman oldun mu
- 1 ay
Hayır tabii ki. Beğenmek veya oda istemek zorunda değil sonuçta
- 1 ay
Degil ama duygularını bilince kaçıp gidiyor mesela ya da hor kullaniyor belki ondan pişman olmadın mı
- 1 ay
Hayır , pişmanlık yaşayacağım hiçbir şey yapmadım. Yaptığım her şeyin sonuna kadar arkasındayım boka batsam bile
- 1 ay
Bende arkasinda olurdum oldumda pişman da değilim ama düşününce daha cok üzülürüm ne kadar sürerdi
Çabuk bağlanınca çabuk unutur musun - 1 ay
Çabuk bağlanmak değil benimki aslında , garip bir hissiyatı var sanki daha öncesinden seni tanıyorum gibi olursun ya tam öyle hissettiğim birinde yaptım bunu , hayatıma giren kimseyi unutmadım unutmam , en fazla hatırlayınca bir tebessüm ederim
- 1 ay
Aynen bende öyleyim şu an insalah tebessumde edebilirim zamanla
- 1 ay
Umarım
- 1 ay
Süresiz. Bi an bakmışsın baglanmışsın, bi an bakmış artık nefret ediyorsun.
11 Yorumla- 1 ay
Ask ve nefret birbirine en yakın duygu ama
- 1 ay
Karşımdakinin güven vermesi yeterli. Güvenir sadakatinden emin olursam eyvah eyvah 😄
13 Yorumla- 1 ay
Bir alamadık senden şu mutlu haberi 😂
- 1 ay
😃 yetti valla
- 1 ay
😊
- u1 ay
Bunun belli başlı bir süresi yoktur benim için. karşımda ki kişiye göre değişir.
12 Yorumla- 1 ay
Aynen kişiye göre hissedersin belki çabucak bağlanırsın olay bu bence
- 1 ay
kesinlikle
- 1 ay
Var tabii. Çoğu insan sonradan değişiyor, ben iyice tanımadan bir insana güvenip etmem.
10 Yorumla Aslında bunun bir süresi yoktur eğer herhangi bir zaafin varsa o zaaf karşı tarafta bulduysan direk baglanabilirsin
15 Yorumla- 1 ay
Katiliyorum
- 1 ay
Zaafları kullanıyorlar ama dikkatli o derim
- 1 ay
Buna zaman biçmek yanlış olur acele etmeden yavaş yavaş ilerlemeli gadası
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bir süresi yok. Karşımdaki kişiye bağlı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Süre yok ama uzun surer ben zor güvenen ve alışan biriyim çünkü.
011 Yorumla- 1 ay
Ya ben de öyleyim Oğlak burcuyum mesela kolay kolay insanlara güvenmiyorum ama bir şey oluyor hemen ısını veriyor için
- 1 ay
Yani çok seçiciyim o konuda sertim aslında ama bazılarına nedense olamıyorum sendede oluyor mu
- 1 ay
Zoruz yani Allah çekenlere sabır versin kimse bize baglanmasin bizde baglanmayalim bence
- 1 ay
Kiz sevdim seni aynıyız senle 💞 uzak duralım bencede
- 1 ay
Evet😂ben oğlak ve başak boğa burçları ile anlaşıyorum zaten oğlak kadınları basak boğa erkekleri ile , onlarla akıcı sohbetimiz olur genelde elbette kişilik önemli ama burçlar da rol oynuyor insan üzerinde mesala terazi kadınları ile asla yapamam yengec erkekleri ile allahim korusun
- 1 ay
Ben o kadar bilmiyorum burçları ama tek bildiğim seninle aynı şeyleri düşünüyoruz
- 1 ay
O zaman ne diyim iyi ki varsin 💞💞 iyi ki aynıyız
Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı. Yok galiba kişiye göre değişir.
24 Yorumla- 1 ay
Bencede bazısına için hemen isiniverir peki ama neden bazısının bir türlü sevemezsin mesela
- 1 ay
O bazilari var ya işte !!!
- 1 ay
Başıları. Güçlüdür
15 Yorumla- 1 ay
Anlamadım ama peki
- 1 ay
Kusura bakma klavyem bozuk saçmalamış bağlarım kuvvetlidir yani güçlü bağlar kurarım ama aslında şöyle oluyor seçici oluyorum yani doğru bağ kurmak için çok süreye gerek yok eğer doğru iki insan varsa bağ da hemen güçlü bir şekilde oluşabilir ama önemli olan seçici olmak çünkü insanın en büyük özgürlüğü çevresindeki insanları seçebilmesidir
- 1 ay
O klavye cok çektiriyor kendinden şüphe ettim. secici oldun hislerine güvendin Peki o ayni duygular içinde değilse
- 1 ay
Bu konu var “his” konusu çok enterean konu
- 1 ay
Aynen katılıyorum bazen insan kendine iyi gelecek olanı hissedebiliyor
Aşk İlişkileri konusunda 479 cevap paylaştı. Ne isinirim ne baglanirim duygularımı aldırdım 😂
12 Yorumla- 1 ay
Yakışır 👍
- 1 ay
En az 1 sene gerekiyor
11 Yorumla- 1 ay
Oyyy naptin sen
- 1 ay
Onu bilmem de anında sogudugum kesindir.
111 Yorumla- 1 ay
Oda daha iyi çabuk unutuyorsun demek
- 1 ay
Unutmak gerek akılda fazla yer kaplamalarina gerek var mı ki?
- 1 ay
Var tabiki birseyler yaşıyorsun bos şeyler değildi birseyler paylaşıyorsun
- 1 ay
Öyle olursa unutamazsın. Unutmak istiyorsan buz keseceksin herşeyi unutacaksin.
- 1 ay
Doğru unutamazsın ama ilişkiye saygımdan hemen unutmazsın helede bazen unutmak istemezsin
- 1 ay
Şimdi ilişkiye saygıda desen yasanlara saygıda desen unutmayıp takıli kalırsan sarpa sararsin ileriye gidemezsin. Baktığında bittiğine göre olmaması gerekenler olmuş ki bitmiş. O yüzden geçmişten ders alıp ileriye bakacaksın her daim. Bunun içinde unutacaksın
- 1 ay
Mantikli bu cevabı sevdim ama biri bana kac günde unutursun demisti çok kırılmıştim belki o yüzden unutamam gibi geliyor hakkettiğimi düşünmüyorum çünkü
- 1 ay
Unutmaz isen kendine saygısızlık yaparsın bunu bilesin.
- 1 ay
Haklisin galiba
- 1 ay
Önemli olan o haklılık olayını seninde hakliligin yapman
- 1 ay
İnşallah bakalim zaman
- 1 ay
Süresi yok bence. Güven ile alakalı bir durum
12 Yorumla- 1 ay
Çabuk güvenmeyen biri hemen bağlanabilir mi sence
- 1 ay
Bağlanamaz bence. Benim için güven çok önemli olduğu için böyle yanıtladım soruyu
Hayatımda 1 kişiye bağlandım sadece o da bitti
12 Yorumla- 1 ay
Daha gençsin som olmaz inşallah
- 1 ay
Karşımdakinin yaklaşımına bağlı...
15 Yorumla- 1 ay
Karşıya yükleme normal sartlarda
- 1 ay
Videodakine durumla aynı oluyor o zaman. Çok kısa sürede 3 vakte kadar 😁
- 1 ay
Peki unutma süreci baglanmanla aynı mi
- 1 ay
O değişiyor
- 1 ay
Peki teşekkürler
- 1 ay
Genelde uzun sürmez
110 Yorumla- 1 ay
Bi iyi birsey mi peki
- 1 ay
Her zaman değil olumsuzluk olduğunda üzüntü olur
- 1 ay
Üzüntü uzun sürüyor mu çabuk bağlanınca çabuk unutup normale dönebiliyor musun
- 1 ay
Normale dönmem kolay olmuyor
- 1 ay
O zaman kolay bağlanma bari kalbini dinleme bazen üzülme üzülmeyelim...
- 1 ay
Zaten Hayat üzüleceğim kadar üzüldüm emin ol
- 1 ay
Kötü bu iste korkuyor musun tekrar bağlanmaya Peki tekrar üzülmeye
- 1 ay
Niye yalan atayım korkuyorum bu yüzden kendimi yalnızlığa çok alıştırırım
- 1 ay
Olan kalana oluyor zaten giden kaçıyor
- 1 ay
Benim hayatımda hiç giden ya da gelen olmadı ki hep yalnızdım ailemden başka arkadaş eş dost
- 1 ay
Güven yoksa çokta bağlanmam.
11 Yorumla- 1 ay
Güven olmazsa olmaz ama birden bazılarına güvenirsin iste mevzu bu
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bilemiyorum ama çabuk bağlanabilirim
12 Yorumla- 1 ay
Kalp kirmicaksan bağlan ne diyim seninkinide kırmasına ama
Bir süresi yok. İşte budur dediğim biriyse hemen
10 Yorumla- 1 ay
Belli bir süresi yok ki bazen ilk görüşte bazen aylar sonra
10 Yorumla - 1 ay
Bunda sure yok ya 1 aydir yasa1 ayda olmamis sa yillara kalma zamanina yazik edersin
10 Yorumla - 1 ay
Bi hafta almiyor bxuxmx
10 Yorumla - 1 ay
4 ile 6 ay arası.
10 Yorumla - 1 ay
Kafam uyarsa çarçabuk
10 Yorumla - 1 ay
3 gün
11 Yorumla- 1 ay
Pek iyiymiş
- 1 ay
Süresi yok
11 Yorumla- 1 ay
Ne paso gerekir hemen baglanman için
- 1 ay
birkaç gün yeter
13 Yorumla- 1 ay
Sonra çabuk unutur musun
- 1 ay
tanıyalı 10 sene olan ama unutamadığım biri var : )
bilmem anlatabildim mi? - 1 ay
Vay be ne aşklar yaşanıyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. 3 gün
13 Yorumla- 1 ay
Rakam verebiliyor muyuz
- 1 ay
Mantikli bak bu
Yaşammışlık olmadan olmaz
10 YorumlaDeğişir
10 Yorumla- 1 ay
1 ay filan sanirim yeterli olur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 550 saat sonra