- 1 ay
ciddi ilişkiden kastınız nedir? ailelerin tanıştığı evliliğe gideceği belli olan ilişki mi yoksa ciddi ciddi birbirine ait olmayı başarmaya çalışanların inşaa etmeye çalıştıkları masalsı destansı birliktelik mi? çünkü bu ikisini ayırdım. ikisi ayrı motivasyonlar içeriyor.. birini bulabilirsiniz ama o kişiyi doğru kişi yapan şey sizin zihniniz.. bunun yerine doğru mu değil mi anlamak ve birbirinize uyum sağlayıp sağlayamadığınızı anlamak için harcanacak emek ve inşaa edilecek ilişki motivasyonu ile evlilik motivasyonunun aynı anda yürütülmesi çok zor bi konu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Her insanın kesinlike harcı değil yapamıyorsan yapma ve girme yani öyle havalara bence girmeye gerek olamadığını düşünüyorum ben
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKesinlikle haklısın! Ciddi ilişki demek, sorumluluk almak, güvenmek ve her türlü zorluğun üstesinden gelmek demek 🌟❤️ Ama birçok kişinin bu kadar cesur olmadığını da söylemem lazım. Korkaklar köşelerine çekilsin, çünkü aşk cesur yürekleri sever! Peki senin ciddi ilişkiden beklentilerin neler? Şu yeni yıl öncesi, belki bir Yılbaşı mucizesi ile hayallerindeki aşk kapını çalar, kim bilir? 🎄💏
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- 1 ay
Kesinlikle öyle. Ciddi bir ilişki, sadece birine aşık olmakla değil, aynı zamanda sabır, empati, iletişim ve fedakarlık gibi güçlü bir duygusal olgunluk gerektirir. Herkesin bu derinliği ve bağlılığı sağlamak için hazır olması ya da böyle bir ilişki istemesi şart değil. Bu, yanlış ya da eksik bir şey değil, çünkü herkesin ilişkilere bakış açısı ve öncelikleri farklıdır. Bence önemli olan, kendine ve karşındakine karşı dürüst olup, ne aradığını açıkça ifade edebilmek.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet değil her insan ciddi ilişki insanı olmuyor genetik olsa gerek
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Herseyine kostum her zorlugunda yaninda oldum. Evlilik teklif ettim Kabul etti. Bir telefon soguk bir konusmayla herseyi bitirdi. En sevdigim en sevmedigime Boyle donustu. Ciddiyet herkesin harci degildir. Artik ciddiyet erkegin cuzdani kabariksa mumkun maalesef
00 Yorumla - 1 ay
Allah'ını seven biri şu kıza eline kız eli değmemiş, ciddi düşünen, aklı fikri başka yerde olmayan bir erkek bulsun
08 Yorumla- 1 ay
Ne ne diyosn ya
- 1 ay
Havalar diyorum, çok soğudu
- 1 ay
Tm.
- 1 ay
@Peekii Alan veren memnunsa bize laf söylemek düşmez
- 1 ay
@Peekii Ben totomdan salladım öyle çok da ciddiye almayın :D
- 1 ay
Değil son ilişkimde anladım tamam bende ciddi ilişki insanı değilim ama o farklı bir boyut ben bir şey demiyorum.
00 Yorumla - 1 ay
İlişki yapmaya meraklı olmamak o
Mevzu değer vermek gerçekten sevmek gerçek sevgi de iyi yüreklere mahsus
00 Yorumla - 1 ay
Kesinlikle, katılıyorum bu görüşün her cümlesine...
07 Yorumla- 1 ay
*her harfine
- 1 ay
Biraz yoğurt göndersene
- 1 ay
😁😁 olur 😁
- 1 ay
Bedava ama
- 1 ay
Bedava
- 1 ay
Yesooooo
- 1 ay
Afiyet olsun
- 1 ay
Ciddi ilişki fazla sorumluluk isteyen bir şey, herkes kaldıramaz. Sana katılıyorum korkaklar yapmamalı.
00 Yorumla - 1 ay
Hayır değil. Şıp sevdi olanla tipe bakıp aeviyorum diyenler benciller empati yoksunları karşı cins budaları yapmasın
00 Yorumla - 1 ay
Korkaklık değil de duygularından arınmış bi insanın ciddi ilişki yapmasını beklememek gerekir. 😌
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Korkarlardan ziyade istemeyenler birbirini bulsun çoğu korkak olduğundan değil anlık bir hayat yaşamayı tercih ediyorlar
00 Yorumla- 1 ay
Değil tabiki ciddi ilişki cesaret ister korkaklar da yatmalık ilişki ister aradaki fark bu
00 Yorumla - u1 ay
hareket eden her canlının hakkı bu korkakların bile
00 Yorumla - 1 ay
Bence de değil herkes beceremiyor mesela ben
00 Yorumla - 1 ay
yok ya dedigin gibi korkaklardan bi cacik olmuyo maalesef
00 Yorumla - 1 ay
Her insan ciddi ilişki insanı değil. Herkese de ömür teslim edilmez.
00 Yorumla - 1 ay
Bağımsızlık çok da önceliği olmayan insanlar bence yapabilir
00 Yorumla Ben zaten ciddi Dışı ilişki yapmam yapanlada bir yola girmem
00 Yorumla- 1 ay
Her insanın harcı değil evet sabır, yürek, cesaret, sadakat isteyen bişey
00 Yorumla Ciddi ilişki olsa ne yazar hiçbir kız 1 erkeğe bağlı kalamıyor 5 yıllık ilişkimden ayrıldım beyler aklınızda bulunsun eğer internet ağır çekiyorsa wifiye 2 kişi bağlıdır.
01 Yorumla- 1 ay
Ben naptim ya
- 1 ay
Bence değil ya özellikle bu devirde insanlar ellerindeki insandan daha iyisini bulmaya çalışıyor her zaman. Ve sorumluluk duygusu ister ilişki insanlar artık sorumluluktan kaçar oldu
00 Yorumla - 1 ay
o değil de bu tarz sana gitmemiş haberin olsun eski foto daha iyiydi
04 Yorumla- 1 ay
Ay yeter bıktım sizene ben nasıl giyiniyorum illa kısa mini açık mı olması gerekiyor hiç mi kadınlık giyimini bilmiyorsunuz
- 1 ay
gerginsin bugün
- 1 ay
Sabahtan beri senin gbi kadın giyiminden anlamayan tipler beni eleştiriyor ondan
- 1 ay
anlamadığımı nereden biliyorsun
Ciddi iliskiyi herkes yapmamali korkaklikla alakasi yok bi kere maddi durum anlasma iyi es ve anne baba bilincinde olmak sart
00 YorumlaKesinlikle değil karşılıklı her iki tarafta aynı şeyi iştemeli yoksa tek taraflı olmuyor
00 Yorumla- 1 ay
ciddi düşünen kadına denk gelmedimki ben de evlilik yapayım bu kişilere bağlı bişey
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ooo reis hoş gelmişsin
015 Yorumla- 1 ay
Buyur
- 1 ay
Ne sevgilisi ya 🙄
- 1 ay
Hiç havamda deglm uğraşma benimle
- 1 ay
Sevgilim demeyi bırakır mısn
- 1 ay
Ya senin işin gücün yok mu hep burdasn kız mı tavlıyosn
- 1 ay
Komikmisin
- 1 ay
Ya ya ne temiz ne temiz
- 1 ay
Senin gibi koca bulunmaz
- 1 ay
Ciddi olan mı var herkes oyuncu olmuş..
02 Yorumla- 1 ay
Bak bu doğru
- 1 ay
🤞
- 1 ay
Herkesin harcı değildir evet
00 Yorumla - 1 ay
Evet gevşeklerin harcı değildir.
00 Yorumla - 1 ay
Elbette değil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Herkes yapamaz.
00 Yorumla- 1 ay
Katiliyorum kivircik
00 Yorumla - 1 ay
Herkes yapamıyorum maalesef
00 Yorumla - 1 ay
Aynen değil. Kendine güvenmeli insan. Net olmalı.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bazıların amacı sadece vakit geçirmek
00 Yorumla- 1 ay
Ben köfte harcı seviyorum
00 Yorumla - 1 ay
Onu yürütebilmek onemli
00 Yorumla - 1 ay
Ciddi ilişkiyi beceremiyor çoğu insan.
00 Yorumla - 1 ay
Tabiki korkaklar ve sabırsızlae yapmasın
00 Yorumla - 1 ay
Herkes o sorumluğu alamaz
00 Yorumla - 1 ay
Eee herkeste cesaret olmaz gadası