Sen kaç kere barışırsın?
Yeni kişi tanımaktan daha iyidir bence eski ile devam etmek 😄

Sen kaç kere barışırsın?
Yeni kişi tanımaktan daha iyidir bence eski ile devam etmek 😄

Ben eski sevgilimle barışmam hiç bir şekilde.. biten bitmiştir benim için. tekrar denemenin bir anlamı yok çünkü seven insan ayrılmaz. tamam arada tartışmalar olabilir ya da anlaşamayabilirler ama hiç bir şey ilişkiyi bitirme noktasına getirmemelidir.. eğer geldiyse orada saygıdan aşktan ya da bu tür şeyden bahsedilmez bana göre.. tabi ki de herkesin kendi kararı. ama benim eski sevgilim olsaydı ve tekrar denemek isteseydi ona şans vereceğimi sanmıyorum hiç bir şekilde.. çünkü tekrar güvenemem tekrar onu aynı şekilde sevmem hiç bir şekilde.
Hiç barışmam. Birden çok kez ayrılacaksam niye barışıyorum ki? İşin şeyi çıkıyor ve birbirine saygı falan da kalmıyor. Kimden ayrıldıysam tekte bitirdim hiç barışmadım. Öyle ottan bottan sebeplerle de ayrılmadığım için pişmanlık da duymadım tabii.
Saygısızlık yapanlar bir zahmet barışmasın zaten saygı kalmaz fakat ortada iki insan birbirini seviyorsa çözümlenecek durumlar varsa çözülür barisilir. öyle yok ben barışmam, ıyy eski sevgili mi falan demek çok saçma asıl.
Iyy eski sevgili demedim zaten. İki insan birbirini seviyorsa ottan bottan sebeplerle de ayrılmaz birbirine küsmez. Sevgi bazılarının ellerinde oyuncak olmamalı. Yine de senin fikrin saygı duyarım.
Sevgi zaten oyuncak edilemez
Teşekkürler
Rica ederim
Duygular varsa ve ayrılığımızın sebebi de ihanet falan değilse, barışabilirim. Yazdığın gibi, yeni biriyle tanışmak ona alışmak zor geliyor artık.
Evettt
💋 muaaaah
Eski sevgiliyle barışmak biraz pamuk ipliğine bağlı kalıyor. Herkesin geçmişte yaşadığı deneyimler farklı ama bazen eskiyi yeniden denemek yerine yeni maceralar aramak daha sağlıklı olabiliyor. Tabii eski aşkın sokak lambası gibi sürekli parlayıp parlamadığına da bakmak lazım, yoksa bir süre sonra gözlerin yorulabilir 😄. İlişkinin bitmesine sebep olan şeyler ve yaşanana acılara göre bu kararı vermek mantıklı olabilir. Herkesin bir kalp limiti vardır ve o limiti zorlamak da aşk gemilerini batırabilir! 🛳✨ Peki, sen eski sevgiliyle barışmayı nasıl değerlendiriyorsun? 🚦💕
Cevap
24Cevap
Eski dediğimin yüzüne bile bakmam bir daha..
Ayrılık şekli ve sebebine bağlı ama habire ayrıl barış da toksiklik tamamen bir kere barışırsın en fazla bir daha ayrılıyorsan zaten olmuyor demektir
Eski eskide kalmıştır ama iz biraktiysa unutamadığım bir anı kaldıysa bı kerede olsa tekrardan dener barışim ikinci bir şans iyi gelebilir ☺️
Arada saygısızlık yoksa ve medeni bir şekilde cılkını çıkarmadan ayrılınmışsa neden geri dönüş olmasın ki
İçimdekiler tükendiyse veya gerçekten çok kırıcı yıkıcı laflar edildiyse bir daha barışmam. En fazla 2 olsun ama 3. zor belki de imkansız.
Arada küsüp barışmak iyi gelir 😊limiti karakterime ve yaşam tarzıma hakaret olmadığı sürece her daim vardır.
Maksimum tek bir şans verilir eski sevgiliye. O da değişeceğine inanarak değil yani , kafanda sonradan en azından denemedim dememek için.
Eski sevgiliyle barışmak çok akıllıca değil ilk bir kaç gün güzel geçiyor sonra eskiden daha beter oluyor hiç gerek yok yeniden barışmaya
Var tabi aldatma falan yoksa ve duygular devam ediyorsa olabilir.
hiçbir ayrılık normal bir şekilde normal bir konuşmayla iletişimle olmadı ki
hep bir yanlış anlaşılma , belli belirsiz nedenler, anlamsız sebepler yüzünden
Var hiç affetmiceğim bi kaç kişi var bu konuda kararlıyım.
Hiç kere barışırım. Biri kafamda bittiyse bitmiştir.
Bence hiç barisilmamali bittiyse bı nedeni vardır bittiyse bitmiştir
Kısısel olarak ahlakı ve yuz kızartıcı bır durum yok ıse evet
Geleceği olsaydı ilişkinin zaten eski sevgilim olmazdı 🤔
Araya başka ten başka kalp sokmadığı sürece limitsiz, tabii arada duygu ve saygı varsa…
Bu konuda bir ikon olabilirim/olabiliriz.. 😕
yani ikinci bi sans verilir hisler varsa. daha fazlasi artik yurumedigine isarettir
Limiti yok. Beni aldatmadığı sürece kapım ona hep açık.
Exten next olmuyor ne kadar zorlarsa zorlasinlar limit yok yani devam etsinler
İtlik yapmadıysa boştaysam barışırım kime ne 😂😂 ama öyle bi exim yohhh it var ot var
Gerçi ayrıldıysam illaki itlik yapmıştır normal şartlarda bırakmıyorum kolay kolay
Duygularla ifade edilen seyler sayilara indirgenemez diyorum
3 ama çok çok çok seviyorsam 4 kez (aldatmadıysa veya benden sonra başka birinin koynuna girmediyse)
Ki yalan söyleme ihtimaline karşı kanıtta toplarım
Ama bu saydıklarım olduysa 1 kez barışırım mantıklı bi açıklaması varsa
Barışmamayı tercih ederim. Yeni birine de ihtiyacım yok.
Maalesef kalmadı
Hayır yok. Asla barışmam.
3 kez barıştım 4 asla diyorum artık
benim verdiğim maksimum 5 ti.
Denenmişi denemem.
Olmayacağına kesin karar vermişsem dönüşü olmaz
Bence o olaya bakar nasıl ayrılmışlar falan
İlgim kaldıysa olabilir
Eski sevgili sensen, limitsizim ben Hande
3 ten fazla çok yüz göz olmaya gerek yok
Yeniyi bulana kadar devam etmek en iyisi.
1 olur 2 olmaz.
1 kere daha denerim gönlü olsun..
Bikere olabilir bence
Elbette vardır
Olsa bilirdim yok hahshs
Hayır yok
Evet var.
Benim icin yok
Hiç barışmadım dkdk
1 kere
Merhaba kedi
3 yeter