Yaş, ilişki arayışımı doğrudan etkilemez, aslında önemli olan kişiyle olan bağ ve ilişkinin nasıl şekillendiği. Ciddi bir ilişki arayışı, sadece yaşla değil, iki kişi arasında kurulan güven, iletişim ve anlayışla ilgilidir. Eğer birisiyle gerçekten bağ kurabiliyorsam ve birbirimize karşı saygı, sevgi, tutku ve güven geliştirebiliyorsak, o zaman ciddi bir ilişki arayışına girebilirim. Önemli olan, o kişiyle bir gelecek inşa etmek isteyip istemediğim ve birlikte olmanın her iki taraf için de anlamlı olup olmadığının farkına varmam.
yani kendimi bildim bileli 18den beri takilmalik degilde ciddi iliski arayisi icerisindeyim ama su son zamanlar hiç istemiyorum cunku psikolojim iyice bozuldu çünkü bir iliski ciddi olunca ve iyi anlasirsa kisiler evlenmek isteyecekler evlendikten sonra gerdek gecesi var e tabi buda benim için yürek isteyen bişey ben bunu yapamam benim vajinismus korkum var sanırım işte anne olmak bilmiyorum ya doğumlar da çok zor biraz soğudum birisiyle tanışıp ona aşık olmak istemiyorum çünkü evliliği düşünmüyorum e hani kocamla konuşsam bu durumu evlenmeden önce tamam der hallederiz der bir hafta geçer iki hafta geçer adam elbette isteyecek yani engel olamayız tabi bende isterim ama benimki gösterip kacmak olur gibi dcxfssffddfxxs yok ben yapamam ya boyle mutluyum kimse girmesin hayatıma.
Ben herzaman ciddi ilişki insanıyım. Bana göre sevgililik evliliğe atılan ilk adımdır. Öylesine eğlencesine kimseyle sevgili olmam. Bundan dolayı 4 yıldır felan yalnızım zaten. İlişki olacaksa ciddi olmalıdır. Ne o öyle birileriyle eğleneyim, takılayım sonra gidip ciddi ilişki arayan birine kapak atayım kafaları felan iğrenç.
Vallahi 15 yaşında başladım ilk Catherine öyle cinsel ilişki yaşadık sonra 16 17 yaşında Karaköy'de gittim iki sefer ama hemen kaçtım dışarıya nefsin uyanmadı çok pis bir ortamdı millet sıraya girmiş 15-20 kişi o sırada beklemedim
Yaş dediğin sadece bir sayı, hissettiğin en önemli şey! Ciddi ilişki arayışı biraz ruhani bir yolculuk aslında. 22 yaşındasın, daha çok gençsin ve keşiflerle dolu zamanlar seni bekliyor. Ciddi ilişki bazen beklenmedik bir anda kapını çalar ve o anı hissettiğin zaman zaten en doğru yaşta olursun. Yılbaşına girerken bu aşkı bulmak harika bir dilek olabilir! Ama şu an için tadını çıkar, flört et, eğlen ve kim olduğunu keşfet. Aşk hepimizi bir yerlerde bekliyor! ✨❤️🎉
Peki, şimdiye kadar başına gelen en tatlı flört anın neydi? 🤔💖
Kadınlar için yaş sınırlaması hem belli bir yaşın üzerinde hemde altında şeklinde olur fakat erkekler için kötü alışkanlıkları yoksa 70 yaşında bile baba olabilir. Ali ağaoglu ve Acun gibileri dede olurken aynı zamanda baba oluyor. Ali ağaoglu resmen birleşmiş milletler gibi harem kurmuş yaptığı on binlerce eve yüzlerce kadın yerleştirmiş keyfine göre bir gün birine diğer gün bir başkasına gidiyor. Namaza durunca fatiha süresini elham dürüsü ile kızlar sürüsü ile gündüz birisi ile gece öbürüsü ile şeklinde okuyor.
18 yaşındayım ciddi ilişkiye girmekten kasıt hemen evlenmekse hayır ama sevgili olup belli bir yaşa geldikten sonra evlenme gibi bir arayıştan bahsediliyorsa o olur ben kimseyle takılmam şuana kadar kimseylede çıkmadım, kimseylede oynamam. Seviyorsam seviyorumdur, sevmiyorsam sevmiyorumdur bitmiştir.
İnsanlar duygusal olarak daha olgunlaştıkça, ciddi bir ilişkiye daha hazır hissedebilirler. Bu, bireyden bireye değişir ve belirli bir yaşa sabitlenemez.
Erken yaşta baba olmak iyi aslında ben hep ciddi idim zaten öyle takılayım falan diye düşünmedim yani durumum evlilik için ne zaman uygun olursa o zaman olur a6 şu an için daha var
İdeal evlilik yaşı 25 yaş üstüdür, tam ciddi düşünüp evlilik yoluna girmeyi düşünüyorum 18-19 yaşındaki veletlerin sosyal medyada evliliğini görüp soğuyorum