@CaptainVenture emin ol egom yok hayatta hep ezildim hainlik edildi bana ama ben asla aşağıda gördüğüm kimseyle muhatab olmam karşında asosyal biri var yol geçen han gibi herkese boncuk dağıtan flörtöz insanlarla işim yok adaleti yok asla kabul etmem herkes yoluna
Az önce ki yorumunda ya yanlış yazdın ya da direk bana yazdın yazdığını oku derim. Flört ederim bundan sanane sana giren çıkan ne millet seni ezdi ezikledi die bu hınç nie bana normal yaklassan sana insan gbi açıklamada yapardim ama gereksiz egonu konusturmayi denedin korkakligindan kalkip gizli yorum atıyorsun azcik cesur ol dicemde ezerler die korkuon. Bak arkadasim ben istediğime yazarim konusurum buna tillahi bisey diyemez ki sen kimsin
Sen bu kafayla düzgün insanlada tanışamazsin düzgün insani elinde tutamazsin çünkü icinde ki kompleks varya o dışarı taşıyor ve gereksiz cümleler kuruyorsun ama
@CaptainVenture beni seven çabalar hemen engel atan insanla ben zaten olmak istemiyorum kayıp değil 2 konuştuk bugün bitirdi tamam git dedim bu kadar basit
@CaptainVenture ben zaten beni başta red etmiş basit bı şeyi bahane etmiş adamla yola çıkmam yola inanmışlarla çıkılır ikna edilmişlerle değil istemiyorum beni yormadan gitmeleri kayıp değil ben güçlü adam düzgün dürüst güvenilir adam istiyorum
2 gün konuştuk bugün bitirdi tamam git dedim bu kişiyi de eledik elenen kimseye benden giden kimseye 2. inci kez asla şans vermem midem bulanıyor bende böyleyim o yüzden beni yormadan engel atıyorlar daha iyi unutuyorum miss gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
evet olmuştu
Türkçe terimi varken ingilizce yazmak saçma ama arkamdan is ceviren olmadi sanrm
Kişisel tercih diyelim 😊
Bu cvbta mantıklı 👏
O ne demek? Her gün yeni yeni şeyler duymaya başladım.
😁 aslında gecen sene video olarak popüler olmuştu bu söz herkes kendine kazık atan arkadasını yüzü acık bi sekilde paylasmıstı..
Hım. Ben yeni duydum. Olmadı bende öyle bir şey
Bunun içine menfaatçi olanlarda giriyor mu
Bilemedim ama girsin ya menfaatte cok kötüü
Backstabber ne yaa :)
Sırtından bıçaklayan demek kanka
Arkadan is ceviren
Sen fena kazık yemişsin
Türkçe yi nerede bıraktın :D
Aslında genel olarak Türkçe bir cümle kurmuşum takılmasakk
Takılmassak mı? Genel olarak Türkçe mi? :D :D "Backstabber" TDK da yer almıyor. Türküm ve takılırım. Neyseki özenti olmadım hiç :D
Müthiş komiksin
Ama mümkünse sen gülme :D :D
İnan aşırı güldüm ve güldürdün sağol 🙃
Selametle :D
Tschüss
Bilmiyorum kankam
O ne demek gardas
Oldu.
O ne demek ilk defa duydum
Arkadan bıçaklayanmış :)
Arkadan is ceviren
@İnatçıbirkoç seni Kale almıyorum en son bana engel atmıştın bys
Ben mi yaa imkansız
🤣😂
@İnatçıbirkoç evet Instagram dan attın boşuna yazma engel atayım da
@CaptainVenture seni de hatırlıyorum yorumda genç bı kızla flört etmiştin burada
Ahahah sende sorun var o zaman
Olaya gel cok iyimis ya 🤣😂 dostum kıza engeli nie basion ayip
Ulan olay bana nasıl döndü 🤣😂 gizlilikten cikta kimsin bileyim o zaman flört hmm ben özel dışında flört etmem
@CaptainVenture siz kimsiniz ki ben sizi kâle alacam yallah denginize
Egosu g0tunden büyük kalkmis gizliden laf atiyor 🤣😂
@CaptainVenture küfür etmiştir büyük ihtimal
@CaptainVenture emin ol egom yok hayatta hep ezildim hainlik edildi bana ama ben asla aşağıda gördüğüm kimseyle muhatab olmam karşında asosyal biri var yol geçen han gibi herkese boncuk dağıtan flörtöz insanlarla işim yok adaleti yok asla kabul etmem herkes yoluna
Bilmiyorum ama egosu g0tunden buyuk bunu anlatti arkadas 😂😂
Ben senle flört mu ediom arkadasim sen kafayi mi yedin aşağıda görmüşmus 🤣😂 sana boncugu birak gunahimi vermem be sana laf atmamistm halbu ki
@CaptainVenture yorumda gördüm dedim aşağıda demedim lafı doğru anla
Az önce ki yorumunda ya yanlış yazdın ya da direk bana yazdın yazdığını oku derim. Flört ederim bundan sanane sana giren çıkan ne millet seni ezdi ezikledi die bu hınç nie bana normal yaklassan sana insan gbi açıklamada yapardim ama gereksiz egonu konusturmayi denedin korkakligindan kalkip gizli yorum atıyorsun azcik cesur ol dicemde ezerler die korkuon. Bak arkadasim ben istediğime yazarim konusurum buna tillahi bisey diyemez ki sen kimsin
@CaptainVenture bundan banane istediğine koş farkındaysanız benim yorumuma gelen sizissiniz bulaşmayın bana
Ben sanada bulasmamistim aslinda gülmüştüm ama hakkimda gereksiz yorum yapan sensin.
@CaptainVenture bende şans olsa zaten düzgün insanla tanışmak nasip olurdu elde 0 neyse öbür dünyada yüzüm güler inşallah
Sen bu kafayla düzgün insanlada tanışamazsin düzgün insani elinde tutamazsin çünkü icinde ki kompleks varya o dışarı taşıyor ve gereksiz cümleler kuruyorsun ama
İnşallah mutlu olursun nediyeym
@CaptainVenture beni seven çabalar hemen engel atan insanla ben zaten olmak istemiyorum kayıp değil 2 konuştuk bugün bitirdi tamam git dedim bu kadar basit
@CaptainVenture ben zaten beni başta red etmiş basit bı şeyi bahane etmiş adamla yola çıkmam yola inanmışlarla çıkılır ikna edilmişlerle değil istemiyorum beni yormadan gitmeleri kayıp değil ben güçlü adam düzgün dürüst güvenilir adam istiyorum
2 gün konuştuk bugün bitirdi tamam git dedim bu kişiyi de eledik elenen kimseye benden giden kimseye 2. inci kez asla şans vermem midem bulanıyor bende böyleyim o yüzden beni yormadan engel atıyorlar daha iyi unutuyorum miss gibi
Olmadı
o lim abla