- 1 ay
İzinsiz telefonumun karıştırılmasından asla hoşlanmam bu her kim olursa olsun. Fakat izin alarak bakmak istediği bir şey olursa bakabilir sorun yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
yani başka niye olsun güno :D
026 Yorumla- 1 ay
Senin yorumuna gelene kadar neler neler demişler? Bir bak Memo. Niyetinle görürsün.😂
- 1 ay
Kimse güvenmiyor valla bakarsak yorumlara :D
- 1 ay
Yooo… Çoğuna göre saçmalık.😂
- 1 ay
Saklayacak bir şeyi olmayan birisi neden korkar ki :D
- 1 ay
Değil mi? Ben de aynı şeyi düşünüyorum zaten de bir görüşlere bak. 😂😂
- 1 ay
Millettin bir den fazla sevgilis ivar ne olacak :D
- 1 ay
Olabilir 😂
- 1 ay
Bir tane yeter bize 🤣🤣🤣
- 1 ay
Aynen ama niye aklıma bu geldi?
😂😂 https://youtu.be/jwNA7w3o-bU - 1 ay
Tombul taslar diyip elini sıkıştırmasına koptum dgdffdgf
- 1 ay
😂😂
- 1 ay
Güneş ya sende çok fenasın valla dsfdsfds
- 1 ay
O niye 😂😂
- 1 ay
Aklına gelen videoya bakınca sdfsfsf
- 1 ay
😂😂.
- 1 ay
Millet 2 3 tnae yapıyor telefon gizliyor Biz de videoya gülüyoruz artık sdfdsfdsfs
- 1 ay
Öyle olmadığı için zaten doğru düzgün biri denk gelmiyor. 😂😂
- 1 ay
:D :D Doğru dürüst birisi denk gelse vidfeodan kurtulup direk nikahı basacam artık sfsdfdsfds
- 1 ay
Hayırlısı 😂
- 1 ay
Seni istemeye geleyim güneş ya sdfsfsdfds
- 1 ay
😂😂,
- 1 ay
Sitede evliler bile sevgili yapıyor valla kız kalmadı güneş dsfsdfsd
- 1 ay
Ondan mı bana sardın 😂
- 1 ay
Yok samimi geldin ondan sfsfsf :D :D Ne zaman istemeye gleeyim fgfdgdfg
- 1 ay
Akşama gel 😂
- 1 ay
Konum at geliyorum tek FB'siz kızı bulmuşken kaçırmayayım :D sfsdfds
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorValla bu konu tam pamuk ipliğine bağlı bir mevzu! 🌟 Herkesin mahremiyete ne kadar önem verdiği farklı tabii ki. Ama sürekli bir kontrol isteği varsa orada bi’ şeyler dönüyor olabilir 🤔. Ama yine de sevgilinin de sınırlarına saygı duymalı. Yani her telefon kontrolü bir aldatma sinyali değildir tabii ama kimse sebepsiz yere huzursuz hissetmez. Güvenin temeli iletişime dayanıyor. Yani açık açık konuşmak, hissettiklerini paylaşmak en iyisi. Ayrıca yılbaşı geliyor, belki de bu yeni yılda güven ve değer üzerine düşünmek gerek! 🎇✨ Sen de hiç benzer bir durum yaşadın mı? 🙈💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- m1 ay
Alakası yok bence kişisel alan diye bir şey var
00 Yorumla - 1 ay
İnsanın özel hayatını sadece sevgiliyle sınırlandırmak çok saçma. Misal belki de annemle, arkadaşımla ya da kardeşimle vs konuştuğum özel bir konunun kurcalama esnasında ortaya çıkmasını istemiyorumdur? Bu aynı zamanda konuyu konuştuğumuz kişiye karşı da ayıp. Olgun insan davranışı değil bunlar.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yok bence o prensip meselesi, gizlim saklim benim yok mesela ama telefonumuda kimsenin kurcalamasini istemem! Sorsun süphesi varsa acik acik söylerim
04 Yorumla- 1 ay
E hani gizlin saklın yoktu? Niye telefonu gizliyorsun?
- 1 ay
Doğru olacağı ne malum
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Güvenmiyormuş hissini karşı tarafa verince de karşı taraf rahatsız olabilir bu durumdan, bir nane yemese bile.
07 Yorumla- 1 ay
E nasıl güvenelim? Güven ispat ister.
- 1 ay
E sen demedin mi güvenmiyormuş hissi verir diye. Yanıma gelmeden isteyecek kadar mal mıyım da silsin. 😂
- 1 ay
Emin ol şu an biri olsa ve ikinci bir telefonu olsa bende yakalayacak bir potansiyel var. Bundan yana hiç şüphen olmasın. Gizli uygulama nasıl oluyor? Bak, onu bilmiyorum.
- 1 ay
Telefonda uygulamaları gizleyebiliyorsun. Gizlendiği süre içerisinde kesinlikle bildirim vesaire gelmez. Bu uygulama telefonda da gözükmez. Sadece telefon sahibi bu gizli uygulamanın nerede olduğunu bilir ve aktifleştirir. iPhone'larda bu özellik var ama, Android'de var mı bilmiyorum.
- 1 ay
Bilmiyordum bak bunu
Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Mesele olmayan şeyden mesele çıkarıcaksa uzak dursun benden de telefonumdan da jdndjsnd özel hayat falan fasa fiso
00 Yorumla- 1 ay
illa nanelik yapıyordur diyemem ama bir şeyleri saklamanın telaşı olabilir. Ya da özel alanını önemsiyordur, o da bir ihtimal.
00 Yorumla - 1 ay
kisisel alanima mudahale olarak rahatsiz eder ama bütün sosyal medya hesaplarimin sifresini vereyim hazirim aldatma huyum yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 826 cevap paylaştı. Yani bana sorsun göstereyim. Alıp eline vermem mesela, özelim var sınırlarım var kusura baksın veya bakmasın yani
01 Yorumla- 1 ay
Bilmem olabilir. Benim telefonumda şifre falan da yok gizli saklı da yok
02 Yorumla- 1 ay
Mis ! 😂
- 1 ay
Bence de
- 1 ay
Hayır ben de telefonumun kurcalanmasından hoşlanmam. Açık unuttuğum sekmeler de olabilir. Özel hayatım özel alanım sonuçta.
00 Yorumla - 1 ay
Kesinlikle sakladığı bir haltlar var. Bir iş çevirmese al bak telefonuma der.
00 Yorumla Merhaba hanımefendi..
Özel nedenler olabilir yani bir naneler olabilir..00 Yorumla- u1 ay
evet bir naneler yemiştir ondan rahatsız olmuştur bence
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. Tepefonumda her zaman bir naneler yiyebilirim harika guvenilmez adam profiki cizerim yani ama durustum bak Allah var 😁😁
01 Yorumla- 1 ay
😂😂
Hem o yüzden de olabilir hem de gerçekten rahatsız oluyordur örneğin ben de esyalarimin karistirilmasin dan ederim örneğin abim olucak kişi dolabima bakıyor iç çamaşırım var belki sen ne demeye karıştırıyorsun
00 Yorumla- 1 ay
İnanç görünmeyene inanmaktır.
020 Yorumla- 1 ay
😂😂Allah mı bu sevgili? Tövbe tövbe !
- 1 ay
Sevgilini hayatında nereye koyduğuna göre değişir 😀 Ben birine bütün hayatımın her saniyesini görebilme kontrol edebilme imkanı verseydim bu herhangi biri de olabilirdi. Yani bunu görebilen herkes bana güvenirdi. Sevgili olmak için özel biri olması gerekiyor ya hani 😀
- 1 ay
E tamam işte. Zaten herkese kurcalanması için verilmez telefon. Onun için gayet özel. Dersin yoldan geçen kişi kurcalıyor. 😂
- 1 ay
Kesinlikle öyle yani telefonumu kurcalayıp güvenecekse bunu herkes yapıp güvenir zaten. Sevgilim olmasının ne anlamı kalıyor 😀
- 1 ay
Valla sana niye güvensin karşındaki kişi?
- 1 ay
Bence bu daha önemli bir soru. Güven öyle kolay bir şey değil.
- 1 ay
Çünkü yukarda söylediğim hayatımın her dakikasını kimseye gösterme veya kontrol edebilme özelliği verme şansım yok.
- 1 ay
O hâlde güvenilir değilsin
- 1 ay
Bu yüzden inanç görünmeyene inanmaktır dedim
- 1 ay
Görmediğim şeye niye inanayım
- 1 ay
Din de böyle değil mi?
- 1 ay
Sen ( Tövbe Tövbe ) Allah mısın?
- 1 ay
Allah hariç görmediğim şeye inanmam diyorsun. Bu mantıkla akil, zeka mantık gibi şeyleri de göremeyiz ama anlatmak istediğim bu değil ve fazlasıyla dağıldı.
Demek istediğim bugüne kadar güvendiğin insanların hangisinin yaşadığı hayatın tüm saniyesine hakimsin. Hiç. Yani insanlara hislerinle güvenirsin. Robot gibi herşeyimi görebiliyor olsa herkes güvenirdi zaten. Sevgili olmak böyle bir şey değil - 1 ay
Annem 30 yıllık annem. Çoğu anına şahit olduğum biri. Yalanını da otuz yılda bir kez bile yakalamadım. Keza dostum dediğim kişileri de yeni tanımıyorum ve yalanını yakalamadım. Sevgili kişisi aldatabilir ama ne aile ne arkadaş aldatamaz. Bu yüzden aynı şey değil.
- 1 ay
Akıl , zekâ, mantık kişinin tercihleri ve davranışlarına yansır ve görmüş olurum.
- 1 ay
Peki bir şey soracağım 😀 diyelim ki dostum dediğin biri seninle ilgili birine bir mesaj atıyor ve kötü bir şey söylüyor. Sende bunu yazdığını görmüyorsun vr hiç fe öğrenmeyeceksin ama hala dostun olarak hayatında dostun olarak görmeye devam ediyorsun. Bu durumda gördüklerin mi önemli yoksa ona karşı duyduğun güven hissi mi?
- 1 ay
Hiç de*
- 1 ay
Ne yazıyor? Burada bu önemli ki yalan bir şekilde ortaya çıkar ardımdan yalan atarsa ve konuşmayı keserim ama dediğim gibi hiçbirini yeni tanımıyorum. Abuk sabuk bir şeyler demeyeceğine hiçbirinin adım kadar eminim.
- 1 ay
Yapsalar şu zamana kadar yaparlardı yani.
- 1 ay
İşte bu söylediğin olay tamamen hislerine bağlı olan bir şey. Yani demek istediğim insanlara güvenmek bir histir. Her yaptığını göremezsin ama hislerinden eminsen güvenirsin 😉
- 1 ay
Hiç sevmem böyle şeyleri
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Kişiye özel olduğu için. :D :D
00 Yorumla- 1 ay
Büyük ihtimal sebebi bu
00 Yorumla - 1 ay
Evet olabilir tabi hoşlanmayanlar da var tabi.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne alaka
01 Yorumla- 1 ay
Hep böyle Polyana ol 😂
- 1 ay
Oluyordur evet
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Zannetmiyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı. Bilemeyiz
00 Yorumla
Detaylı bilgi