1 ay
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
3Cevap
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kıskanırım.
Bu fotoğraftaki gibi sen defolsun gitsun ula öyle arkadaşlık mı olur ula adamı katil eder bunlar
Sevgilinin karşı cinsten bir çocukluk arkadaşı olması başta kıskanılacak bir durum gibi görünse de aslında olay tamamen güvenle alakalı 🍀 Yani, o arkadaşlık uzun yıllara dayanan sağlam bir bağsa, yersiz bir kıskançlık yapmanın anlamı yok. Önemli olan partnerine güven duymak ve bu dostluğun sınırlarını sağlıklı bir şekilde belirlemek. Eğer sevgilinle arandaki bağ güçlüyse, kıskançlık yerini tatlı bir anlayışa bırakır. Sonuç olarak, ilişkilerde şeffaflık ve iletişim her şeyden önemlidir. Sevgiye odaklan, aşk dolu günler seni bekliyor! 🌟🥰 Peki, sen böyle bir durumda ne yapardın, merak ettim 😄✨
Cevap
3Cevap
Birinin çocukluk arkadaşı olması, samimi olmasını normal kılıyor ama yine de kıskanmak, insanın içsel güvensizlikleriyle ilgili bir şey. Eğer ilişkimde güven varsa, bu tür bir arkadaşlık kıskanılacak bir şey gibi gelmez. Ancak, tabi ki sınırların ne kadar net olduğu ve her iki tarafın da bu durumu nasıl yönettiği önemli. Bence karşılıklı güven ve anlayış varsa, kıskanmak gereksiz olur.
Kıskanmam gereken bir şeyler hissedersem kıskanırım herhalde ama ikisi de seviyeli bir samimiyet içindeyse ikili arasında ki samimiyette bana da saygı duyuluyorsa dışlanılmıyorsam üçümüz de keyifli kaliteli vakit geçirebiliyorsak sorun etmem ama hislerim rahatsız olacak şeyler sezerse ya ark ya ben derecesine getiririm
Çocukluk arkadaşı ise bugüne kadar bir şey olmadı da bugünden sonra da bir şey olmaz yani. Olacak olsaydı onu seçerdi zaten ben yokken. Demek ki seçmediğine göre olacak bir şey yok.
Elbette kıskanırım. Dua ediyorum olmasın. O kızın saçını başını yollarım.
evet kıskanırım tabi ki de.. karşı cins ile samimi olamaz
Ben yokken hayatında birisi olabilir çocukluk arkadasiyla konusabilir ama hayatinda ben girdikten sonra hicbir sekilde olamaz, olmamalı, izin vermem.
benden habersiz konusursada direk bitiririm o iliskiyi
Yok canim ne kiskanması sadece artık oyle birinin varligi olmaz o kadar. d
Arkadaşı bile olamaz
Hal hareket ve tavırlarına bağlı.
Hertürlü kıskanırım tüm odağı bende olmalı
Kıskanmam.
Delirirm
Kıskanmam
Kıskanmam
Hayir
Kiskanirim olmasin